'Als de trainer mij nodig heeft, zal ik er staan'

FinnDekker, 11-09-2019 om 23:35, 4984 views, Ajax 1 |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Perr Schuurs is overtuigd dat er binnenkort weer kansen zullen komen voor hem bij het eerste van Ajax. De verdediger begon het seizoen als basisspeler, maar moet momenteel genoegen nemen met een plek op de bank.

Reden voor optimisme is het drukke schema van de Amsterdammers. 'Er komen veel wedstrijden aan en we hebben iedereen nodig. Het is mijn doel minuten te gaan maken en daar ga ik dus ook vanuit. Als de trainer mij nodig heeft, zal ik er staan', aldus Schuurs tegenover Ajax 1.

De afgelopen week zat de Limburger bij Jong Oranje, dat in de kwalificatie voor het EK won van Jong Cyprus. Schuurs speelde de hele wedstrijd. 'Het is heel fijn hier te zijn. Het is een andere omgeving met alleen maar leeftijdsgenoten.'

Schrijf je nu nog in voor de Ajax Showtime subleague!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
0h0Litmanen0h0
Deze jongen gaat er komen heeft goede instelling en perfecte fysiek voor een verdediger. Over 6 jaar opvolger van Van Dijk in Oranje :D
0 0
Ajaciedforaltijd
Het is wachten tot Veltman weer wat Veltmannetjes maakt die ons fataal komen te staan. Dan wordt er pas proactief actie ondernomen. Zelfde met Dolberg. Eerst puntverlies tegen Vitesse daarna pas actie
9 -5
FissaDeGekste
Toch mooi dat je het hebt over 'proactieve actie', terwijl je daarvoor uitlegt dat het reactief is.
Verder heb ik niet veel tegen Veltman, goede rechtsback. Maar ik had ook liever Schuurs gezien omdat hij veel meer potentie heeft.
0 0
Nick
Eens over Veltman.
Maar om Dolberg nu de schuld te geven van een collectieve slechte wedstrijd..
1 -1
godenzonenssuper
Klopt, puntverlies tegen Vitesse was de schuld van Dolberg.
Hij was als enige heel slecht, de rest speelde uitstekend ofzo.
2 0
Saanchez
Je bedoeld zoals jij altijd nadat iets niet goed ging van de daken loopt te schreeuwen dat alles kut is maar nooit van tevoren onderbouwd aangeeft waarom je denkt dat het gaat mislukken?
4 -1
behangdelul
Want Sánchez en de ligt maakten geen fouten. Zout toch op zwartkijker
3 -6
Oliveira
Schuurs is voor nu een prima back-up voor de verdediging. Dest-Alvarez-Blind - Tagliafico is mijn beoogde verdediging met Veltman en Schuurs als reserve verdedigers en ik geef Schuurs prioriteit over Veltman.
5 -2
gi0vanni
Goed idee, alleen wou Ajax Veltman niet laten gaan dus die zal gewoon blijven staan. Ik wordt het minst vrolijk van Veltman met Mazraoui tegen een sterke tegenstander. Prima jongens alleen hebben we nu een betere alternatieven.
2 0
ST
Zet Alvarez maar daar neer
2 -3