'Als de trainer mij nodig heeft, zal ik er staan'

FinnDekker, 11-09-2019 om 23:35, 5352 views, Ajax 1 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Perr Schuurs is overtuigd dat er binnenkort weer kansen zullen komen voor hem bij het eerste van Ajax. De verdediger begon het seizoen als basisspeler, maar moet momenteel genoegen nemen met een plek op de bank.

Reden voor optimisme is het drukke schema van de Amsterdammers. 'Er komen veel wedstrijden aan en we hebben iedereen nodig. Het is mijn doel minuten te gaan maken en daar ga ik dus ook vanuit. Als de trainer mij nodig heeft, zal ik er staan', aldus Schuurs tegenover Ajax 1.

De afgelopen week zat de Limburger bij Jong Oranje, dat in de kwalificatie voor het EK won van Jong Cyprus. Schuurs speelde de hele wedstrijd. 'Het is heel fijn hier te zijn. Het is een andere omgeving met alleen maar leeftijdsgenoten.'

Schrijf je nu nog in voor de Ajax Showtime subleague!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
0h0Litmanen0h0
Deze jongen gaat er komen heeft goede instelling en perfecte fysiek voor een verdediger. Over 6 jaar opvolger van Van Dijk in Oranje :D
0 0
Oliveira
Schuurs is voor nu een prima back-up voor de verdediging. Dest-Alvarez-Blind - Tagliafico is mijn beoogde verdediging met Veltman en Schuurs als reserve verdedigers en ik geef Schuurs prioriteit over Veltman.
5 -2
gi0vanni
Goed idee, alleen wou Ajax Veltman niet laten gaan dus die zal gewoon blijven staan. Ik wordt het minst vrolijk van Veltman met Mazraoui tegen een sterke tegenstander. Prima jongens alleen hebben we nu een betere alternatieven.
2 0
ST
Zet Alvarez maar daar neer
2 -3