Méndez: 'Eerste keer een beetje zenuwachtig'

BartVeenstra, 11-09-2019 om 15:50, 5863 views, American Soccer Now |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Alexis Méndez was voorafgaand aan zijn eerste bezoek aan de Johan Cruijff ArenA een beetje zenuwachtig. Ajax nam de Amerikaanse middenvelder deze zomer over van SC Freiburg. In Amsterdam tekende hij een contract voor drie seizoenen.

'Toen ik daar voor het eerst kwam, was ik een beetje zenuwachtig. Ik wist niet wat ik moest verwachten', aldus de negentienjarige Méndez tegenover American Soccer Now. 'Door de staf en de spelers voelde ik me iedere dag een beetje meer welkom.'

Méndez legt uit dat hij erg werd geholpen door de staf en spelers van Ajax om zich snel te kunnen settelen. 'Ik denk dat deze club qua spel beter bij mij past. Voor mijn gevoel paste ik hier meteen', aldus het talent, dat ervan uitgaat dat hij voorlopig speelt bij Jong Ajax. 'Ik denk dat ik bij Jong Ajax blijf, maar als de kans komt, dan komt-ie.' Ajax Showtime schreef onlangs een uitgebreid stuk over Méndez. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pheadrus
Niet gemakkelijk op dit moment voor middenvelders van buiten. Het is gewoon heel druk voor talent op het middenveld. Eiting, Lang, Ekelenkamp, Gravenberch, Jensen, Taylor, Mendez, Q. Timber, Unuvar. Logisch dat de Wit vertrokken. Maar hoe moeten deze jongens in de komende 2 jaar opgenomen worden in Ajax1? Ajax zal moeten kiezen met wie ze verder willen.

Hoe moeten die ooit in de komende 2 jaar
2 0
Schwalbino
Eiting 21, Lang 20, Ekelenkamp 19.

Ze worden niet getest in belangrijke wedstrijden. Zijn ze niet goed genoeg? Dat kan ook een TH of een Overmars niet inschatten. Dat wordt alleen zichtbaar door ze twee seizoenen kansen te geven.
1 0
Pheadrus
Klopt. Kijk naar Donny. Die heeft jaren nodig gehad om dit niveau te bereiken.
0 0
TusanDadic
Geeft niets. Ik was ook een beetje zenuwachtig tijdens mijn eerste keer.
4 0
Tomajax1990
Hopelijk is het voor hem niet snel afgelopen..
7 0
trainer
hahahahaha
0 -1