Support Ajax in CL-groepsfase met de wedstrijdsjaals!

NielsOpdam, 30-09-2019 om 10:25, 10954 views, ad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Aankomende woensdag trapt Ajax voor de tweede keer af in de Champions League. De Amsterdammers spelen een uitwedstrijd tegen Valencia CF. Ajax zit naast de Spanjaarden ook in de poule met Chelsea FC en het Franse Lille OSC. Jij kunt Ajax aanmoedigen met verschillende artikelen uit de Champions League collectie!

Ook dit seizoen zijn er weer sjaals te koop voor iedere wedstrijd in de Champions League. Voor de groepsduels kun je per losse wedstrijd een sjaal kopen voor 19,95 euro. Op een sjaal staan de logo's van Ajax en de tegenstander. Ook zijn de speeldata en locaties van de wedstrijden aanwezig op de sjaal. Uiteraard staat ook het logo van de Champions League op de sjaal!

Naast de sjaals zijn er nog meer artikelen te koop in de Ajaxshop. Zo kun je voor 17,50 euro een zwarte of rode Ajax-muts kopen. Op de muts staan de logo's van de Champions League en Ajax. Ook kun je een van keramiek gemaakte mok kopen. De logo's van Ajax en de Champions League zijn te zien op de zwarte mok, die je voor 12,50 euro al in huis hebt!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ram
20 euro voor een sjaal en dan ook nog eens adverteren om 3 (!) sjaals te kopen én zonder een cent korting. Man man man..
1 0
DT10
In plaats van merchandise aan te bieden, zouden jullie wat meer aandacht kunnen besteden aan de schandalige uitsluiting vaan een groot deel goedwillende supporters voor de uitwedstrijd tegen Chelsea. Of aan het belachelijke kaartverkoop-systeem, waardoor successupporters voorrang krijgen op trouwe supporters!
0 -5
MisterAFCA
Je bedoeld die trouwe supporters die elke wedstrijd gaan en een passe partout hebben?
1 -1
DT10
Tuurlijk bedoel ik die niet.. het gaat mij om de mensen die na het succesjaar van afgelopen seizoen een SCC of een SVA hebben aangeschaft, puur om kans te maken op de CL wedstrijden.. En ja, dat zijn er een heleboel!
0 -1
Dondy
Dat kan niet een heleboel zijn want na het succesjaar had iets van 98% hun kaart gehouden geloof ik waardoor er maar 2% SCC over was voor nieuwe welwillenden.
0 0
Ruff Rhythim
Haha wat een lulverhaal dit
0 0
MisterAFCA
Wie is jouw bron dan? Vorig seizoen waren namelijk alle seizoenskaarten uitverkocht. Er zijn naar mijn idee heel weinig mensen die na afgelopen seizoen hun Sk niet verlengd hebben. Ik denk dus dat het wel meevalt met al die gloryhunters die op basis van vorig seizoen nu wel een Sk hebben. Daar kunnen zij helemaal niet meer tussenkomen. Waar ik schijtziek van wordt is dat gezeik over het kaartverkoop systeem bij CL wedstrijden. Dit gezeik hoor je namelijk alleen als het goed gaat bij Ajax en we ver komen in de CL en/of EL. In de groepsfase EL hoor je dit gezeik namelijk nooit. Als we een keer 3e staan in de winterstop hoor je dit gezeik ook nooit.

Wie zijn er hier nou eigenlijk precies de gloryhunters?
4 0
EersteAanname
Echt hè. Hadden jullie allemaal maar een seizoenkaart moeten nemen 2/3 jaar geleden toen er nog geen wachtlijst was. En dan nu gaan janken dat mensen die al jarenlang trouw hun club steunen voorrang hebben.
0 0
Ruff Rhythim
Exact dit ja !
0 0
tinntinn
Je hebt gelijk man.. Jarenlang voor 15 euro per jaar met je sva-kaart kaartjes kunnen kopen voor alle mooie wedstrijden.. Gaan die gekke scc houders ineens CL-kaartjes kopen.. Iets met dubbeltje en eerste rij?
0 -1
DT10
Je hebt blijkbaar geen idee waar je het over hebt. Er zijn mensen die sinds dit seizoen een SCC hebben, in hun leven nog geen wedstrijd zijn geweest, maar nu toch voorrang krijgen op mensen die jarenlang lid zijn van SVA. Dan zijn er nog mensen die sinds deze zomer lid zijn van SVA en nu evenveel kans hebben op een kaart als mensen die jarenlang lid zijn.

Een SVA kaart kost trouwens 27,- per jaar.. ;) Maar dit is natuurlijk geen geld-kwestie. Een SCC heb je al onder 300,- Dat is voor vermogende mensen een prikkie..
0 -1
Ajax27
Vermogende mensen... haha. Iedereen van 12 jaar en ouder die zn eerste bijbaantje heeft en netjes iedere maand spaart kan een scc kopen. Als je nog geen 300 per jaar kan sparen dan is het vrij treurig gesteld. Ik kom uit Limburg, heb een seizoenskaart waarop ik misschien de helft van de thuiswedstrijden kan gaan. De andere helft van de wedstrijden wordt mijn kaart en die van mn matties gratis weggegeven aan vrienden, familie die zo ook eens kunnen gaan. 95% van de tijd is mn stoeltje bezet. Gratis. Waarom dan een scc houden? Precies om dit soort shit te vermijden.
1 0
Capi86
Begrijp de consternatie niet zo, t klopt toch gewoon wat hij zegt? Een student verdient misschien €50 euro per week terwijl je als fulltimer €100 per dag verdient = zo’n 38.000 op jaarbasis incl reserveringen. Ik vind die €300 ook een prikkie als je dit afzet tegen bv Engelse prijzen. Maar wij wonen in NL dus meer dan zat met alle vaste lasten. Mijn rekening gaat meer leeg van als dat bier €:
0 0
ratje
Die eerste groep heeft wel jarenlang op een wachtlijst gestaan.
1 0
tinntinn
Och jeeh.. 27..dat zijn idd geen dubbeltjes meer
1 0
Rood Gevaar
steunen met een sjaal omdat een passe partout gaat naar de trouwe seizoenskaarthouders.
Die mensen die in de Eredivisie irritant lege vakken tonen en als we ver komen in Europa ze hun kaarten voor zwakzinnige bedragen van de hand doen.
de trouwe mensen die al jaren extra betalen voor een supportersclub ipv een gewone clubcard, die mogen aan het gas en per wedstrijd hopen op een los kaartje.
naast hun kansloze nieuwe website die nog steeds niet werkt wanneer er veel mensen tegelijk op de site komen, de kaartenmarkt die nog steeds niet is toegepast voor seizoenkaarthouders als ze niet kunnen, is dit wel de volgende blunder
3 -2
Stone020island
Hahaha extra betalen. Je betaald alsnog bij lange na niet het bedrag van de scc houders dus toch logisch dat zei eerder recht hebben op kaarten?
1 -1
DT10
Ik weet zeker dat ik (als SVA-lid) elk jaar veeeel meer uitgeef aan wedstrijden van Ajax, dan menig seizoenkaarthouder!
0 -5
OKP-AFCA
Dan moet je een SSC nemen, ben je blijkbaar nog goedkoper uit ook en hoef je hier niet te komen zeiken over het feit dat je geen CL kaartje kan kopen.
4 0
Labrador
W T F. Ajax krijgt maar 833 kaarten voor Chelsea uit
1 -1
ram
Ja. Logisch. Moeten we maar niet zoveel mongoloïde 'supporters' hebben.
0 -2
Noldries
Zijn gewoon te veel reclames op de site.
1 0