Interlands: Ziyech invaller tijdens overwinning Marokko

JesseTH, 10-09-2019 om 23:05, 4927 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Nadat Nederland maandag de degens kruiste met Estland, was het dinsdag opnieuw tijd voor Ajacieden om voor hun land uit te komen. Het Marokko van Hakim Ziyech kwam in eigen land in een vriendschappelijke wedstrijd actie tegen Niger, terwijl het Servië van Dusan Tadic aantrad in de EK-kwalificatiereeks.

Marokko - Niger (1-0)

Het duel tussen Marokko en Niger van dinsdagavond was van vriendschappelijke aard. Het betekende een ontmoeting tussen de nummers 41 en 104 van de FIFA-wereldranglijst. Het meest opvallende moment van de wedstrijd vond al plaats voordat het begon. Ajacied Hakim Ziyech werd op de bank geposteerd, al is de reden daarachter nog niet bekend en dus kan er geen conclusie uit getrokken worden. Met de creatieveling als uiteindelijke invaller won het wel, met 1-0. Walid El Karti, speler van Wydad AC Casablanca, was de doelpuntenmaker.

Luxemburg - Servië (1-3)

Dat Dusan Tadic dinsdag niet in actie zou komen voor zijn Servië was al bekend. Maandag ontstond er even een moment van paniek toen er berichten over een blessure van de routinier verschenen, maar inmiddels lijken Ajax' wedstrijden al niet meer in gevaar. In de kwalificatiereeks trad Servië aan tegen Luxemburg en daarvan werd met 1-3 gewonnen. Aleksandar Mitrovic scoorde tweemaal, terwijl Nemanja Radonjic ook scoorde.

Schrijf je nu nog in voor de Ajax Showtime subleague!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Kan de fifa beste speler award Ronaldo nog ontgaan? Beste speler allertijden wanneer hij zijn zesde wint, wat volledig terecht zal zijn.
0 -1
rickyboy1444
Het feit dat ik al reageer geeft je waarschijnlijk een overwinning, maarrrr grapjas! Het is of Messi of van Dijk!
2 0
AjaxAdam1900
Ziyech is uiteindelijk ingevallen!
0 0