Tadic vreest: 'Gelukkig hebben we Nations League nog'

ThijsZwagerman, 08-09-2019 om 15:55, 7985 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dusan Tadic baalt als een stekker van de nederlaag tegen Portugal. De aanvoerder van Ajax ging zaterdagavond met zijn land Servië met 2-4 onderuit en zag de kansen op rechtstreekse plaatsing voor het EK zodoende flink slinken.

‘Dit is een grote teleurstelling. Het is mooi dat het stadion vol zat, maar we zijn teleurgesteld. We wilden een positief resultaat en dat is niet gebeurd. Portugal is een team met veel kwaliteit en straft elke fout af. Daarvan hebben we er te veel gemaakt’, citeert Voetbal International de kritische Tadic.

De Ajacied, die beide doelpunten van zijn land voorbereidde, denkt niet dat Servië zich via de EK-kwalificatie gaat plaatsen voor de Europese eindronde van komende zomer. ‘Als je realistisch bent, wordt het lastig om ons via deze kwalificatiereeks te plaatsen voor het EK. De Portugezen en de Oekraïners geven dit niet meer weg. Gelukkig hebben we de Nations League nog.’ 

Servië is één van de groepswinnaars in Divisie C van de Nations League. Als Tadic en zijn landgenoten zich niet middels de reguliere kwalificatiereeks weten te plaatsen voor het EK, mogen zij dankzij de goede prestaties in de Nations League nog wel deelnemen aan de play-offs.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Murtagh
WE WORDEN WERELDKAMPIOEN
0 0
godofajax1900
Maar misschien stom dat ik het zeg hé maar Duitsland is een van de besten van de wereld
Nederland heeft Duitsland met 2-4 verslagen
Dus dan acht ik de kans vrij groot in voor nederland
Maar hoe hoog denken jullie dat de kans is dat Nederland de finale haalt
0 0
Ajax-Amsterdam
Dat is wel heel erg optimistisch. Voetbal blijft onvoorspelbaar en dat is het mooie ervan. Spelen we deze wedstrijd opnieuw tegen Duitsland kunnen we het net zo goed ook verliezen. Nederland is er no niet. We hebben eindelijk weer wat kwaliteit en talent, maar we missen ook nog heel wat daarvan op bepaalde posities. Vooral onze aanval vind ik nog erg zwak.
1 0
MNJ7
Gun Dusan dat EK lekker is toch niks mooier voor een speler
1 0
AJAXAFC1
lekker zomertjes rust dusan kan je extra knallen bij ajax ;)
0 0
iammike
Idd
0 0