'Had voor Barça, Zenit of Liverpool gekozen'

ArthurV, 02-09-2019 om 20:10, 24336 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens Klaas-Jan Huntelaar heeft Ajax in de Champions League met Chelsea, Valencia CF en Lille OSC, drie ploegen getroffen die weinig voor elkaar onder doen. Waar Ajax vorig seizoen met AEK Athene een tegenstander had die op papier al weinig kans leek te maken op overwintering, is daar dit jaar geen enkele sprake van.

'Ik denk dat elk team wel redelijk sterk is', spreekt Huntelaar over de tegenstanders in de Champions League. 'Er zitten een paar bekenden en minder bekenden voor ons tussen, maar er zit niet echt een zwak broertje bij zoals vorig jaar met AEK Athene. Ik verwacht dat veel clubs punten van elkaar gaan afpakken. Zeker thuis moeten we gewoon onze punten pakken. En ook uit moet je zorgen dat je een aantal punten pakt, zodat je rond tien punten haalt. Dan ben je denk ik wel door.'

Hoewel Huntelaar enorm uitkijkt naar de komende Champions League-campagne, geeft hij tegenover Ajax TV toe dat hij stiekem op een andere tegenstander dan Chelsea had gehoopt. 'Ik denk dat ik FC Barcelona of Zenit had gekozen. Liverpool was ook wel mooi geweest voor de supporters, maar uiteindelijk is het gegaan zoals het is gegaan.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EersteAanname
Zenith???
0 0
Ajax_026
je praat nu al over overwinteren in dr CL hoe anders was dat een paar of zelfs een jaar geleden. We mogen echt in ons handjes knijpen dat de Ajax Nederlands voetbal weer wat hoop geeft.
0 0
036AFCA97
Zo maar even Veronica Inside hebben. Benieuwd of ze het gaan hebben over hoe Van Bommel zeurde over Promes zijn goal, hoe PSV een uur moeite had met RKC, hoe Feyenoord alleen kon winnen met een penalty, wat de supporters van Ajax zongen over Driessen, over het debiele gedrag van John vd Brom, over hoe Stam en Nijhuis ruzie maakten, over de racistische leuzen naar Lukaku.. Maar denk dat ze het vooral zullen hebben over Ten Hag en zijn keuze om niet naar het gala te gaan. Hij zal er volgens Derksen wel boven moeten staan. Erg benieuwd.
4 0
mickey2602
Oja,en iedere eredivisieclub zou toch in staat zijn om van SParta te winnen,dat was niks bijzonders(woorden van de Snor). Toen dacht ik,en Feyenoord dan in de eerste wedstrijd???
0 0
mickey2602
Animo=reactie
0 0
mickey2602
Ajax is al aan de orde geweest. Inderdaad,ten Hag moet erboven staan en gewoon naar dat gala gaan. Als trainer van Ajax moet je gewoon weten dat er af en toe kritiek op je komt(woorden van Kieft die het ook geen hetze vond van Telegraaf naar ten Hag).
Genee deed eerlijk gezegd wel pogingen om de kant van ten Hag te bespreken maar weinig animo van de heren.
De Ligt al ter sprake geweest en de heren zeggen over hem hetzelfde als wat wij supporters hebben gezegd. Beter naar een voetballende club gaan als Man City of Liverpool(samen met van Dijk,ideaal voor Oranje), Juventus is niks voor zo'n jongen en zowel de Ligt als de achterban van de Ligt zou zich hebben laten beinvloeden door Raiola en de vele miljoenen.
Enige waar ik het niet mee eens wat betreft de Ligt,volgens Gijp was er veel teveel voor hem betaald. Als hij niet in de halve finale CL had gestaan had AJax hooguit de helft voor hem kunnen krijgen.
0 0
Ajacied33
Je hebt je antwoord al met je laatste zin. Ik sla vandaag bewust óver, geen zin in dat gejank van ze, zo voorspelbaar. Ajax is hot ,het zal altijd over ons gaan, de rest boeit niet lijkt het wel.
0 0
036AFCA97
Kijken*
0 0
tonbelo
vind Chelsea en valencia ook mooi hoor.
0 0
Schip
Volgens mij hebben we echt een prachtige groep. Het zijn allemaal mooie namen, Lille wat minder bekend. Maar 2e achter die koopclub, boven clubs als Lyon en Rennes. Wij blijven PSV net voor, sorry, maar gezond respect is op zijn plaats.
0 0