Volop Ajacieden bij Oranje O20, O19 en O18

BartVeenstra, 30-08-2019 om 15:20, 2903 views, Ons Oranje |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ook voor de jeugdselecties van Oranje zijn de selecties vrijdag bekendgemaakt. In Oranje O20, Oranje O19 en Oranje O18 zijn meerdere Ajacieden opgenomen. Zie hieronder een overzicht:

Oranje O20

Oranje O20 speelt in september twee oefenduels waarbij Engeland en Duitsland de tegenstanders zijn. De wedstrijd tegen Engeland wordt gespeeld op donderdag 5 september in Shrewsbury, terwijl Duitsland op zondag 8 september op bezoek komt in Uden (bij UDI' 19). Bondscoach Bert Konterman heeft namens Jurgen Ekkelenkamp en Kik Pierie opgeroepen. De volledige selectie zie je hier.

Oranje O19

Oranje O19 speelt in september twee oefenwedstrijden. Op vrijdag 6 september neemt het team van KNVB-coach Maarten Stekelenburg het op tegen Italië. Vier dagen later is Portugal de tegenstander. Namens Ajax zijn Daan Reiziger, Enric Llansana, Quinten Timber, Jurriën Timber en Ryan Gravenberch opgeroepen. De volledige selectie zie je hier.

Oranje O18:

Voor Oranje O18 staat er begin september een vierlandentoernooi op het programma. In eigen land neemt de ploeg het op tegen Denemarken, de Verenigde Staten en Mexico. Tot de selectie behoren veel spelers die tijdens de afgelopen zomer Europees Kampioen werden met Onder 17. Met acht Ajacieden is Ajax veruit de hofleverancier. Anass Salah-Eddine, Calvin Raatsie, Devyne Rensch, Kenneth Taylor, Naci Ünüvar, Sontje Hansen, Steven van der Sloot en Youri Regeer zijn van de partij.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Wordt de competitie voor deze jeugdteams ook aangepast door de KNVB? Wel zo eerlijk. Diverse trainers van de KKD hebbenhetvaak over eerlijkheid. Nou laat maarziendanensputter niet tegen als ereen wedstrijd verplaatst wordt.
0 0
wolterx
o18 zijn Kasanwirjo en Brobbey met blessures afgevallen jammer genoeg. Eentje op krukken, de andere met een brace.
0 0