De Wit blij met AZ: 'Dit voelt hartstikke lekker'

BartVeenstra, 30-08-2019 om 14:50, 8054 views, AZ.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dani de Wit is blij met zijn transfer naar AZ. De middenvelder, die bij Ajax de jeugdopleiding doorliep, heeft in Alkmaar een contract getekend tot medio 2024. 'Dit voelt hartstikke lekker en ik heb er veel zin in', zegt hij op AZ.nl.

De Wit vervolgt: 'AZ is een heel grote club, daar wil je graag voor tekenen. We willen dit seizoen zo hoog mogelijk eindigen in de Eredivisie en zo ver mogelijk komen in Europa', aldus de middenvelder, die blij is dat AZ met 1-4 wist te winnen van Royal Antwerp en zich daardoor plaatste voor de groepsfase van de Europa League. 'Ik zat thuis vol spanning op de bank met mijn vriendin. Het was uiteindelijk toch nog juichen, toen die mooie goal van Stengs binnen viel. We zijn allemaal blij met de overwinning.'

Directeur voetbalzaken Max Huiberts van AZ is blij met de komst van De Wit. 'We verwachten dat hij een belangrijke rol gaat spelen voor onze club. Dani is een middenvelder met diepgang, spelinzicht en scorend vermogen. Daarbij is dit een jongen met een geweldig karakter, die daarmee een voorbeeld kan zijn voor andere spelers.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Radie125
Hoop wel dat Ajax een terugkoop optie heeft opgenomen in het verkoopcontract
0 0
Gajes
Doet AZ goed, is een zelfde type speler als Til en denk zelfs van hetzelfde niveau. Benieuwd wie er 3de gaat worden, AZ Vitesse of Feyenoord, schat Utrecht net ff lager in. Begrijp daarom ook niet waarom Maher niet gebleven is bij AZ, had daar nu mooie Europese wedstrijden kunnen spelen.
0 0
Ardoe
"We willen"... gaat snel dat wij gevoel. Maar goed, wens hem veel succes, goede aanwinst voor AZ.
0 -1
komopajax777
In De Wit heb ik het nooit zien zitten sinds hij bij de selectie kwam.Een harde werker die zich rot rent en zijn goaltje meepikt op zijn tijd.Geen Ajax speler en dat is Castillo wel.
0 0
Starring
Voor alle partijen een win-win situatie. De Wit kan zijn werklust en draufgänger-vermogen kwijt in Alkmaar en bij Ajax schuiven spelers als Lang, Gravenberch en Jensen weer een plekje op. Veel succes ouwe.
2 0
FreddyAX
Succes daar Dani, je hebt een leuke club en een mooi elftal getroffen , ik heb met genoegen naar ze gekeken donderdag.
Sowieso ben ik blij dat alle Nederlandse clubs door zijn, we kunnen punten pakken en Ajax heeft niet als enige last van extra wedstrijden.
0 0
Ajaxxxisdebeste
AZ heeft toch leuke selectie zo samen. Dacht eerst Pisv ligt op zijn gat, maar Bergwijn is gebleven en ook Malen hetzij niet door pisv maar door gebrek aan interesse. Ajax had Malen moet kapen kon prima aflopend contract. Maar het ziet er alleen best spannend uit zo, goed voor de eredivisie. Oh ja kakkerlakken doen niet mee
0 0
Beretta
Mooie transfer voor hem en hij heeft ook een punt dat AZ een grote club is, in Nederland. Het is gewoon de 4de club van NL, zeker gezien de laatste 15 jaar, en het is heel knap hoe ze zichzelf hebben gehandhaafd na de val van Scheringa. Ze hebben een goede jeugdopleiding, een doordacht beleid wat ook veel ruimte biedt voor innovatie, kopen jonge talentvolle jongens en doen prima uitgaande transfers.
2 -1
ajacied pp
Wat een vreselijke slijmbal, wordt er echt misselijk van juichen voor az!!!!!!
0 -7
koppensneller
Wat verwacht je dan dat hij zegt ? Dat alleen de uitslag van Ajax hem interesseert? Ik kan me voorstellen dat je wilt dat je nieuwe werkgever zich plaatst voor Europees Voetbal. Elke nieuwe speler van Ajax vertelt toch ook ( tot ons genoegen) wat voor een eer dat het is en wat voor enorme kans .
3 -1
036AFCA97
Ze zagen dat hij handig is in de opbouw; laat dat nou net zijn waar ze in hun stadion nu mee bezig zijn.
6 0
AFCA2211
Veel succes pik!
3 -2
HenryVakH1972
In Nederland is AZ een grote club
4 -3
Schip
Daarbuiten heeft ook een naam hoor. Prima Europees track record. Denk dat ze in Villareal nog wel weten wie AZ is. Zelden een subtopper zo dominant en aanvallend een Spaanse club zien overrompelen.
2 -3
Voetbaldier
hij probeert alvast de fans van AZ te paaien in dit interview
3 -2
Redrum
AZ is een heel grote club.. Ehhh ja, dag Dani.
2 -3
jwbAFCA
Wel weer leuk voor hem dat hij met die heel grote club uit Alkmaar 2x tegen die heel kleine club uit Manchester mag spelen.
0 -5
Mokum_32
Az is voor hem een prima club. Komt te kort voor ajax, maar heeft altijd inzet getoond.
In tegenstelling tot sommige andere spelers.
Voor de Eredivisie ook gewoon een prima speler.
5 -2
Ajacied33
Nooit geweten dat AZ een hele grote club is....?
2 -2
FerdiZ
Betere club dan Feyenoord iig
2 -2
Ajacied33
Dat ben je al snel...
3 0