Prachtige beelden uit kleedkamer van Ajax

BVeenstra, 29-08-2019 om 12:35, 8024 views, Ajax TV |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

De Champions League werd woensdagavond bereikt en om die reden hadden de spelers en trainers van Ajax wat te vieren. Ajax TV heeft nu beelden verspreid van de festiviteiten uit de kleedkamer.

Op de beelden zien we dat Dusan Tadic een flesje water over trainer Erik ten Hag heen gooit, waarna de trainer iedereen bij elkaar roept om op de foto te gaan. Zie hieronder de beelden!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Ik vond de sfeerbeelden op de tribunes van de Ajax supporters gigantisch gaaf.
0 0
Bjorn
Erik is echt een houtenklaas, maar hij geniet op zijn manier. Mooi om te zien gewoon, vooral als je denkt hoe we er bij stonden met hem tussen februari en mei 2018.
0 0
Milko1971
Heerlijke ontlading en laat de houterige en zichzelf niet een houding wetende te geven Ten Hag nou maar lekker schuiven want die man is gewoon een vakman. Ten Hag blijft ten alle tijden zichzelf en voert geen toneelstukje op, zoals Fnatic ook zegt: what you see is what you get.
Ondanks al dat gezaag aan zijn poten van bepaalde media, en ongefundeerde uitlatingen over dat hij niet in de groep zou liggen en dat bepaalde spelers hem niet moeten, blijft hij stoicijns zijn ding doen en laat hij zich totaal niet gek maken. Een uitstekende en heel belangrijke kwaliteit.
3 0
Fnatic
Mooie beelden, Ten Hag prima gast, what you see is what you get. Ben blij dat we niet zo'n gladjakker van een trainer hebben. Op naar de finale!
5 0
ajacied pp
Schitterende beelden, geweldige spontane teamgeest, en ook al die jongens die niet spelen verdienen veel respect, ook Labyad heb ik veel bewondering voor, in principe een prima speler, dat heeft hij bij Utrecht laten zien, altijd positief tegenover Ajax ondanks al die misselijke opmerkingen overal en hier over hem, zelfde wat hier ook vaak gebeurd met Marin en Promes, dat verdienen deze jongens niet!!
5 0
Ajaxvooraltijd
Wat een kut sfeer zeg in die kleedkamer. Ten Hag zit huilend in een hoekje gehaat te worden.
5 0
meerzicht
Hahaha, ja inderdaad, kijk maar naar zijn shirt, nat van al zijn tranen
3 0
Ajacied33
Heerlijke beelden en dit Ajax is gewoon weer een team aan het worden. Kijk je mee fucking Driessen en Derksen?
6 0
Cupmetgroteoren
Tadic is zich enorm bewust van image en de camera. Ik vind het wel mooi. Hij gooit dat water natuurlijk bewust over ten hag waar de camera bij is om te laten zien dat de relatie goed zit. Ten hag is sociaal niet al te adept, maar kan me niet voorstellen dat je als speler ten hag bewust gaat muiten of een echte hekel aan hem hebt. Ik denk dat ten hag in één op één gesprekken wel goed is en de juiste snaar bij spelers kan raken.
4 0
AFCAMM
Morgen in Veronica Inside ‘Tadic gooit fles naar Ten Hag’.
10 0
Robbie en de Kock
Haha! Lig in een deuk! Arme ten Hag..Tadic en Blind zijn duidelijk de baas daar in de kleedkamer.
0 -2
Koningtoto
Ik als leidinggevende kan je verzekeren dat je beter in je team kan staan, dan erboven. Dus wat je hier roept is in mijn bescheiden opinie een beetje dom.
4 0
Robbie en de Kock
'In de kleedkamer'. Begrijpend lezen geld ook voor leidinggevenden.
1 -1
ajaxdordtt
Ik krijg in mijn bescheiden opinie niet echt het idee dat Erik 1 of the boys is. Maar dat hij dat wel probeert te zijn.
0 -3
AFCA-B93
Tuurlijk vinden die gasten hem een rare snuiter, want dat is het ook gewoon, in de goede zin van het woord. Je ziet vaak zat op beelden dat hij op trainingen best een geintje maakt met die gasten en dat ze samen lachen. Lijkt absoluut niet “one of the guys” te willen zijn, want dan is hij de baas niet meer en dat weet Erik als geen ander.
2 0
GvanderK
Hij laat ze gewoon gaan op zulke momenten, doet hij goed.
5 0
ajaxxcied4life
Dat zeg je ook bij de huldiging van de titel. Ten Hag genoot zichtbaar van dat moment. En dat is erg mooi, omdat hij denk ik heel erg hard werkt.
2 0
Mocrodammerr
dollie is officieel loessoe
0 0
Koningtoto
Mooi, voor alle partijen het beste.
2 0
Pheadrus
Off Topic; kan ik niet meer een reactie bewerken? Ik heb alleen de optie verwijderen.
0 0
Babangida83
Yep, dat was even een tegenvaller :-)
0 0
Koningtoto
Same here. Dus ze mogen de autocorrectie op de koop toe nemen.
0 0
ajaxdordtt
Haaha die ten Hag. Blijft ook een vreemde kwibus. Had wel eens een gesprek tussen hem en Dolberg willen zien.
0 -5
GvanderK
Hoezo is Ten Hag een vreemde kwibus? Jammer dat jij altijd zo neerbuigend doet hier. Erg kinderachtig.
4 0
TimAFCA
In dit soort situaties schreeuwt heel zijn houding ongemak uit. Is geen probleem, dat kan dat hij dat gewoon niet fijn vindt.
0 0
ajaxdordtt
Niks neerbuigends aan. Heb je het filmpje niet gezien?
0 -3
Davidovski
Ik denk dat de landelijke snor-fluisteraar Valentijn zich echt de ogen uit zn kop moet schamen met zn riooljournalistiek.
5 0
Pheadrus
Bande zag er afgetraind uit. Vreselijk wat hij doormaakt.
1 0
Pheadrus
Dit was ook het belangrijkste van het hele seizoen en hiermee is het seizoen geslaagd. Als CL niet was gehaald was er spanning in het team gekomen. Kampioen worden is leuk voor de fans en geeft rust door rechtstreekse plaatsing CL. Tweede worden is een zekerheid en geeft weer uitzicht op CL.

Nu CL is behaald is het belangrijkste het verder inpassen van jeugd en met name; Dest (is al over de streep) Lang, Gravenberch, en Traore.
0 0
Labrador
Haha die Valentijn. Die staat even voor lul met zijn gezeik
9 0
Patrick78
Prachtig! Dit is voor “de kenners”.
4 0
Amsterdamsetrots
Mooi hoe Erik zich geen houding weet te geven bij de foto hahaha
8 0
ajaxajaxajax
Lekker toch, is gewoon een hele nuchtere jongen, doe normaal dan doe je al gek genoeg.
2 0
JBM
Haha echt he!
0 0
talent020
fake nieuws, aldus Valentijn Driessen! Ten Hag en Tadic kunnen elkaar nog steeds niet luchten of zien,
10 0
Jelephi
Ten Hag wordt gelijk weer overgoten met water. Moet je eens kijken hoe erg ze hem voor lul zetten. Driessen heeft gelijk. Weg met die Tukker.

1 -8
Schip
Sfeer is gewoon nog prima. Er zijn keuzes gemaakt en het team staat (wat) beter. En als het team staat, kun je van daaruit pas echt druk gaan zetten en het oude Ajax spel spelen. VdBeek op 6 of punt naar achteren en gaan. Van mij mogen ze nog een echte voetballer halen naast Martinez, maar anders Donny.
0 0
JOHANisGOD
Neeeeeee, dit zijn nepbeelden.

Ten Hag feest vieren met de spelers, waaronder Ziyech.

Onmogelijk.
Vraag maar aan Valentijn en Johan.
5 0
X-RaY
Tadic gooide zo een flesje water over ten Hag heen. Als jij een slechte verstandhouding heb met iemand dan laat je dat soort dingen wel uit je hoofd. Kortom Jut en Jul lullen voor de verandering weer ongelooflijk uit hun nek. Wat verrassing...
9 0
Appelschaap
Genieten van de onhandigheid bij Ten Hag.
10 0
De Stift
Die man is zo socially awkward. Eigenlijk bijzonder dat hij een team zo goed kan managen. Je ziet in die paar beelden ook meteen het belang van Blind en Tadic.
3 0
Koningtoto
Ik heb het idee dat hij de camera haat. Dat hij goed in de groep ligt, is nu wel aangetoond. Nu kunnen Driessen en Derksen op zoek naar het volgende niet bestaande relletje.
4 0
De Stift
Die man is zo socially awkward. Eigenlijk bijzonder dat hij een team zo goed kan managen. Je ziet in die paar beelden ook meteen het belang van Blind en Tadic.
0 0