Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Álvarez: 'Luisterde thuis al naar hymne Champions League'

BartVeenstra, 29-08-2019 om 10:55, 7293 views, MedioTiempo |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voor Edson Álvarez is een droom uitgekomen. Mede dankzij een doelpunt van de Mexicaan plaatste Ajax zich door een 2-0 zege op APOEL Nicosia voor de groepsfase van de Champions League. De nieuweling is in zijn nopjes.

'Van voetballen op straat naar voetballen in de Champions League. Ik geniet ervan. Thuis keek ik naar de Champions League en hoorde ik de hymne van het toernooi. Nu kan ik vertellen dat ik het geluk heb dat ik ook in de Champions League kan spelen.'

Álvarez is blij speler van Ajax te zijn. Hij spreekt tegenover MedioTiempo over zijn gevoelens. 'Het is geweldig. Ik heb er geen woorden voor. Ik zal het leven en God dankbaar zijn voor deze zegeningen. Er valt op dit moment niet veel te zeggen', aldus de Mexicaan, die onder de indruk is.

Woensdagavond maakte de Mexicaan zijn basisdebuut in één van de belangrijkste wedstrijden ooit voor Ajax. En dat in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA. 'Je eerste wedstrijd in dit geweldige stadion is niet makkelijk. Het koste wat werk, maar na mijn goal voelde ik het vertrouwen dat ik in mij had en in de tweede helft voelde ik mij fantastisch. Ik voelde me erg goed en vol vertrouwen. Ik denk dat mijn teamgenoten en ik elkaar goed begrepen en dat maakt me erg opgewonden als ik aan de toekomst denk.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joodhannus73
Topaankoop. En juist geweldig hoe hij na zijn goal juicht en reageert. Heerlijk Zuid-Amerikaans. Calvinistische Hollanders krijgen daar jeuk van, maar voor mij is het smullen. Gif, zelfvertrouwen en waardering voor de de nieuwe club. Schitterend!
1 0
Hollister
Denk dat dit een prima aankoop is maar dan zou hij in eerste instantie in aanmerking komen voor de RCV in mijn ogen. Sporadisch zou hij op het middenveld wat extra power kunnen brengen afhankelijk van de tegenstander en stand in de wedstrijd. Laat Hem samen met Blind centraal staan achterin.. Laat Veltman, Dest en Mazraoui het maar lekker uitvechten op de Rb positie, Mazraoui in iedere geval NOOIT meer als middenvelder gebruiken. Snap echt niet waarom Veltman niet verkocht is aan West Ham.. konden ze gewoon 15 tot 20 miljoen voor ontvangen, TH blijft een beetje eigenwijs met types als De Wit, Ekkelenkamp, Veltman en Mazraoui. De Wit nu afgevallen. Nu maar hopen dat jongens als Dest en Noa Lang eens wat meer kansen krijgen
2 -1
gi0vanni
Ajax wil Veltman kost wat wat kost houden omdat ze Mazraoui ook op het middenveld willen. Dat ging inderdaad nog niet naar behoren maar daar valt op te trainen. Die is vooral verdedigend niet sterk. Dus een extra RB in een lang seizoen kan geen kwaad. Alleen willen Veltman hem zo graag behouden dat hij veel mag spelen. Die 15 tot 20 miljoen kun je vergeten want spelers met een eenjarig contract zijn natuurlijk veel minder waard. Dest is wat mij betreft de beste back maar die is nog maar 18 en kan natuurlijk niet een heel seizoen spelen. Laat spelers met talent maar spelen als we ruim voorstaan tegen een zwakke tegenstander. Lang kan wel wat worden.
0 0
Hollister
Veltman werd vorig jaar voor zijn blessure met een 1 jarig contract gewoon 12 miljoen voor geboden hoor... spelers die bij een top32 club van Europa 2 jaar CL groepsfase behoorlijk hebben gespeeld, kunnen nog heel gemakkelijk 15 tot 20 miljoen opleveren, maar ook bij een bod van 12 tot 15 is het toch prima geld. Gaat mij erom dat je zo n jongen niet zomaar gratis de deur uit laat lopen. Bij Schone vond ik dat iets anders, die mag best beloond worden voor zijn diensten
0 0
stefanwillem
Mazraoui komt op alle fronten gewoon tekort op het middenveld, dan kun je trainen tot je neervalt.
1 0
Ajaxadept
Goeie gozer met de vereiste (bikkelmentaliteit) die je in het team absoluut nodig hebt! Een betere versie van Jan Wouters van ooit!
0 0
Tinus
Lekker binnen komen met zo’n belangrijke treffer. Top voor die jongen. Z’n maniertjes bij het juichen staan me minder aan. Hopelijk was dat eenmalig. Verder lijkt het me een prima gozer.
0 -8
A'dam Oud-West
Maniertjes? Geloof mij, als volger van het Mexicaanse voetbal, dit is een jongen met een geweldige mentaliteit, houding op het veld en naar buiten toe. Hij speelt wel met veel passie en intensiteit en dat komt er soms uit.
4 0
Tinus
Over de punten die jij noemt niets dan lof! Maar dat staat toch los van de manier van juichen? Die vingers in de oren en wijzen op jezelf doet mij iets teveel aan depay denken.
0 -3
talent020
al doet hij de vogeltjes dans als hij scoort, dat maakt mij echt niks uit, als hij maar goed speelt, onze club goed vertegenwoordigd etc, lijkt mij ook een aardige gozer voor de rest
4 0
Tinus
Manier van juichen is ook hoe je de club vertegenwoordigd. Wees gewoon blij als je scoort en vier het vooral. Maar laat vervelende maniertjes gewoon achterwege. Verder zal ik erover ophouden;-)
0 -1
Ajacied33
Man man man, doe niet zo zielig man. Die jongen droomt als klein kind er al van om in de CL te spelen, je zag hem gisteren bij de hymne duidelijk genieten en lachen van oor tot oor. Ik kreeg daar juist kippenvel van. En als Alvarez de bevrijdende 1-0 maakt en ipv uit je dak te gaan en gaat opletten hoe iemand juicht......Sorry hoor, gaat er bij mij niet in. Zo'n belangrijke goal, mocht ie van mij ook in zn blote reet door de Arena rennen bij wijze van , zou me niks boeien
5 0
AlexIbarra
Dat zou nog eens een nieuwe manier van juichen zijn..
Je moet toch origineel blijven. ;)
0 0
PetrusKeizer
ik had niet zo'n duidelijk beeld van Alvarez de voetballer. Heb wel van meet af aan gezegd: dr zit n goeie voetbalkop op. Is natuurlijk onzin, maar je hebt nu eenmaal van die types waar je van voelt, als je er tegen voetbalt: die heeft schijt aan alles. Ronald Koeman is net zo'n type.
0 -1
waayop
heeft Koeman een goeie voetbalkop?
0 -1
Web
Ik vind het een verdediger
Moet wel zeggen dat je door Martinez en Alvarez bijna niets weg geeft, creatief kom je iets te kort
Mijn team is
Onana, Dest, Alvarez, Blind, Tagliafigo, Donny, Ziyech, Martinez, Neres, Tadic, Promes
Huntelaar lekker achter de hand, komt ook wel aan zijn minuten
Uitstekend team, gaat ons best verassen
2 0
ajaxdordtt
Eens, alleen vind ik het zonde om Donny van 10 te halen, waar hij het geweldig deed. Zelfde geldt voor Ziyech op rechtsbuiten. Maar met deze selectie is dit inderdaad het beste. Hoop dat er nog 1 middenvelder bij komt zodat Donny en Ziyech op hun plekken van vorig jaar kunnen.
1 -1
Caelintroy
Helemaal mee eens, lekkere opstelling. Zou ook met dit elftal spelen.
1 0
Hollister
Ik zou bovendien komende weken wel weer jongens als Promes, Marin en Noa Lang wel wat meer speelminuten geven om de basis steeds breder te maken. De eerste 2 hebben denk ik wel een knauw gekregen en verdienen nieuwe kansen bij de juiste stand en of tegenstanders
0 0
Red Devil
Dit wordt een topper en heel bruikbaar voor Ajax en dat is die Martinez ook.
Dit soort pittbullen hebben we nodig.
1 0
AFCA-B93
Speelde na zijn goal goed mee en fungeerde prima als
3e centrale verdediger bij het verdedigen. Wel vind ik dat Ten Hag hem uit zijn eigen droom (speelt het liefst op het middenveld) moet helpen, want ik vind hem meer een cv dan een middenvelder. Als pure verdedigende middenvelder kan het wel, maar als controleur en spelbepaler vind ik het niet goed genoeg. Maar momenteel wel nog altijd beter dan Marin. Man die ging bij z’n eerste balcontact meteen aan de dribbel linksachterin, scheelde niet veel of hij was de bal meteen kwijt :/
1 0
Eastwood
Topaankoop!
0 0
Patrick78
Top gozer! En natuurlijk een prima speler voor ons. Ik ben super blij met El Machin.
3 0
Lane 8
Goede gozer, maar veel meer een cv
4 -2
Joseph
Vind zijn handelingssnelheid voor een middenvelder van Ajax niet hoog genoeg, maar ik vind het wel een slot op de deur als je er voetballend niet meer uit komt.

Donny op zijn plek zou een stap vooruit zijn.
0 0
TomAjaciedd
Hoelaat begint de loting CL?
0 0
Arie Vink
Begin loting: 22.00 uur. Onzinnig gelul: 18.00 uur.
1 0
insectenverdelg
Daar vallen de potten van PSV en Feyenoord dus ook onder. ;)
0 0
Mikee
Om zes uur vanavond.
0 0
AFCA-Driebergen
18:00
0 0
Nick88
18:00u
0 0
FollowAjax1
18.00 uur! :)
0 0