Overmars herhaalt: 'Van de Beek blijft bij Ajax'

FinnDekker, 28-08-2019 om 16:45, 18658 views, SER Catalunya |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marc Overmars rekent nog steeds op een langer verblijf van Donny van de Beek bij Ajax. Dit ondanks dat de middenvelder van Ajax in de belangstelling zou staan van meerdere clubs uit Europa, waaronder het Real Madrid van Zinedine Zidane. 

'Dit jaar blijft Van de Beek bij Ajax', luidt het statement van de directeur voetbalzaken van Ajax bij SER Catalunya. Overmars had het twee weken geleden al over een gemaakte afspraak over een specifieke datum. Voor deze datum moest er duidelijkheid zijn over de toekomst van Van de Beek. Deze deadline zou al verstreken zijn.

Ook Erik ten Hag sprak eerder uit ervan uit te gaan dat de middenvelder bij Ajax blijft. De trainer ziet een belangrijke speler in Van de Beek. Tegen APOEL Nicosia moet Ten Hag het echter stellen zonder de rechtspoot. Dit vanwege een spierblessure.

Denk jij dat Ajax met 3-0 wint van APOEL? Zet in en krijg 6,45 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
De deadline is vanavond verstreken, na het laatste fluitsignaal en de 100% garantie dat we CL spelen. Anders had ie echt nog wel kunnen gaan.
0 0
mickey2602
Vandaag komt er een collega naar me toe met de vraag of ik het nieuws al had gehoord over Donny. Ik vraag,welk nieuws?
Ik had wel iets via Facebook gelezen dat hij volgend jaar naar Madrid gaat en dus dit jaar bij Ajax blijft. Ik vroeg hem of hij dat nieuws bedoelde en hij zei ja.
Maar dat nieuws is toch al enkele dagen oud? Tenminste,die site waar ik terecht kwam via FB bracht dat nieuws 3 dagen geleden.
Ik hou altijd AS aan voor nieuws over spelers van Ajax en hier had ik er nog niks van gelezen dus ik dacht dat dat weer een gerucht was.
Nu Overmars het zelf heeft toegegeven dat Donny dit jaar blijft ben ik gerustgesteld;-)
0 0
De Stift
Ongelooflijk. Als iemand aan het einde van vorig seizoen had gezegd dat Onana, Blind, Tagliafico, Ziyech, Neres, Tadic en Van de Beek zouden blijven, had ik dat als hoop tegen beter weten in bestempeld.

Dit is toch een kern waar dit seizoen op voortgebouwd kan worden. Wat dat betreft is het opvallend hoe zoekend Ajax nu nog is.

Mocht Ajax nog willen kopen, dan alleen spelers in de buitencategorie. Dus categorie Depay, Vertonghen, Suarez, Aldeeweireld, Olmo. En anders moet er genoeg kwaliteit voor handen zijn.

Mijn verwachting is, dat mocht de selectie zo blijven, dit uiteindelijk de basisopstelling zal worden:

Onana
Mazraoui - Schuurs - Blind - Tagliafico
Alvarez - Martinez - Van de Beek
Ziyech - Traore - Tadic

1 0
Scandinaaf
Wat betreft het zoekende: 2 van de 3 middevelders van vorig seizoen zijn weg. Toen er geëxperimenteerd werd met Blind op het het middenveld moet er ook nog eens een heel nieuw centraal duo gevormd worden. Dus ik snap wel waarom er zo gezocht werd, hopelijk is nu "het lek boven" met Blind gewoon lcv en Alvarez/Martinez middenveld.

Als dit elftal op elkaar ingespeeld is kan je qua opstelling zoveel kanten op!

Tadic op de flank of in de spits, Ziyech op de flank of middenveld, Martinez op het middenveld/centraal achterin/linksback, om maar wat te noemen en dan hebben we ook nog een redelijk sterke bank!
0 0
slowmow
Deepay wil ik nooit in Ajax shirt zien.
0 0
JOHANisGOD
Waarom Traoré ipv Huntelaar?

Neres?
0 0
Henkjanklaas
waarom blijft dit steeds zo'n mistig verhaal zeg ! Ik had toch van vdBeek verwacht dat hij veel eerder duidelijkheid had gegeven. Ik ken de exacte beweegredenen natuurlijk niet maar toch heb ik er onbehaaglijk gevoel aan over gehouden. Dat onze club volgens EtH is uitgewinkeld m.u.v. een buitenkansje vind ik jammer. In iedere linie mag er nog wel een krachtpatser bij (ook een kopper want bij corners houd je je hart vast). Ook een speler als Lang mag zo langzamerhand wel een kans krijgen en waar blijft Alvarez ? ik hoop uiteraard dat we door gaan vanavond en met de centjes in het vooruitzicht nog een paar spelers aantrekken die echt meerwaarde hebben. EtH heeft in ieder geval niet bepaald een gelukkige hand als om het aantrekken van nieuwe spelers gaat.
2 -2
AFCAsphere
Volgens mij zijn het toch echt de scouts van Ajax die een rapport afleveren over een speler en moet de technisch directeur uiteindelijk de transfer regelen. EtH zal er vast mee over kunnen overleggen, maar hij houd zich - lijkt mij - vooral bezig met het tactische aspect van de club.
0 -2
Catsie1
Geen gelukkige hand? Blind / Tadic vorig seizoen gemist?
1 0
Ajax114
Pfff dat is geweest kijk naar deze selectie met bijna alleen maar miskopen
1 -2
Catsie1
Hou toch op man, ze hebben een paar potjes gespeeld en iedereen wordt afgeschreven. Straks loop je vast vooraan in de polonaise als het wel weer goed valt.
1 -1
Jelephi
Tadic Neres blind tagliafico martinez Ziyech.

Miskopen?
1 -1
AFCAjaxMidNineties
'Dit jaar blijft hij bij Ajax'. Dus een transfer in de winterstop is mogelijk?
0 -2
GvanderK
In de voetbalwereld is een jaar een seizoen.
0 -2
Fnatic
Ik heb bij Donny het idee dat hij heel graag weg wil, wachten tot bijna de uiterste datum van de transfer periode en dan nog steeds niet willen zeggen dat je bij je Ajax blijft.
2 0
trodat4030
Ik denk niet dat hij per se weg wil, maar dat hij een kans als Real niet wil laten schieten. Het is zn favoriete club in het buitenland en de allergrootste club van de wereld. Ik snap wel dat je op de vlakte blijft zolang het nog speelt. Zijn laatste woorden over Real waren na Apoel uit voor zover ik weet, das 8 dgn terug.
0 0
Ajax412
Als Real op de loer ligt kan ik er heel goed in komen dat je je kansen niet wilt verlullen tegenover de pers. Hij heeft al duidelijk aangegeven dat bij Ajax blijven absoluut geen straf voor hem is. Maarja, een Real Madrid salaris en de bijkomende status die je daardoor krijgt zijn niet niks, evenals de sportieve podia, geef hem eens ongelijk dat hij voorzichtig is met uitspraken doen. Nu de afgesproken datum in het verleden lijkt te liggen hoeven we minder bang te zijn dat hij vertrekt, maar hij wil Real ook niet tegen het verkeerde been stoten natuurlijk.
0 0
AjaxPassion
Nu hij niet meer weg gaat, zal hij vast en zeker een nieuw contract willen/gaan tekenen, maar w.m.b. hoeft Donny nu ook geen salarisverhoging te krijgen. Heeft Ajax continue aan het lijntje gehouden en hij ligt toch nog 3 jaar vast.
5 0
ram
Goed zo Marc.

Nu nog effe een creatieve middenvelder a la Olmo erbij. Dat zou ik heel fijn vinden! Dan kun je echt een mooi middenveld neerzetten met de punt naar achter.

En er moet ook nog aardig wat gedumpt worden natuurlijk... Ik ben bang dat dat niet allemaal gaat lukken:

Verkoop: Van Leer, Orejuela, Veltman, De Jong.
Verhuur óf verkoop: Magallan, Labyad.
Verhuur: Kotarski, De Wit óf Ekkelenkamp.
2 -4
AlexIbarra
Siem vanavond in de etalage tegen Apoel.. :P
1 0
ram
Nou... laten we het niet hopen.

Toch wel een flater van Ajax om hem terug te halen hoor. Ongelooflijk. Je weet dat het gaat floppen. Ik zou hem aan de Graafschap geven in ruil voor een talentje ofzo. En hem nu al aanbieden dat hij welkom is om een trainerscarrière bij ons op te bouwen, als ie wil.
1 -1
ThereCanBeOnlyO
Donny nog een jaar, nog een jaar, DONNY NOG EEN JAAR! JALALALALA
2 -3
ram
Hij zou dat op een shirt moeten schrijven en moeten laten zien terwijl hij op de tribune zit vanavond (als we er goed voorstaan vanavond of als we door zijn). Zou cool zijn.
0 0
KleinMiljoen
Natuurlijk laat je nu niemand meer vertrekken
1 -1
Jaridebeste
Fijn. Laat Donny dat dan zelf ook eens een keer bevestigen in plaats van zo ontwijkend te doen steeds. Je kunt dan toch ook gewoon met trots zeggen, ik blijf bij Ajax! Het is nota bene 28 augustus.
10 0
Web
Vind ik ook, mag best eens naar buiten komen
Maar ik denk dat Ajax hem gewoon niet laat gaan, echt heel duidelijk is naar Donny
Anders kon hij zo maar eens weg zijn
2 0
Santiago
Mooi zo. Snap dan alleen niet waarom Donny nog steeds zo geheimzinnig deed
2 0
Bky
Omdat het voor hem niet logisch is om je eigen ruiten in te gaan slaan.
3 0
Web
Dat weet ik niet, binnenskamers kan bij Ajax duidelijke afspraken maken
0 0
Santiago
Hoezo eigen ruiten in slaan? Hij mag niet meer weg blijkbaar. Dan zeg je toch gewoon dat je komend jaar blijft?
0 0
trodat4030
Laatste keer dat Donny er over sprak was na Apoel uit. Toen hield hij zich op de vlakte en was die deadline overduidelijk nog niet verstreken. Aan de woorden van Overmars te horen is dat nu wel het geval. Of Donny is dusdanig geblesseerd dat hij zeker weten niet voor maandag een medische keuring doorstaat, dan is de transfer ook van de baan en is Marc daarom zo stellig.

Of moet Donny nu zelf de krant bellen dat ze een stuk moeten schrijven dat hij blijft? Zou ook wat overdreven zijn. Dat hij zich eerder niet uitsprak heeft gewoon te maken dat hij een Sneijdertje wil voorkomen. Snap ik best. Die wordt daar nu nog om verfoeid door sommige mensen.
0 0
Schwalbino
Hij is persoonlijk rond met Real. De twee clubs hebben echter nog geen akkoord. Hij gaat niet zeggen dat hij blijft want dan weet hij zeker dat Real het bod niet gaat verhogen. En Overmars laat hem heus wel gaan als er een bedrag wordt geboden dat je niet kan weigeren. Maar of dat er gaat komen is de vraag.
0 -3