Geruchtenmolen: 'Dolberg ondergaat woensdag medische keuring'

JesseTH, 27-08-2019 om 18:05, 4564 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De zomerse transferperiode is begonnen en dat betekent ook dat de geruchten rondom Ajax weer toenemen. Veel spelers van Ajax staan in de belangstelling van clubs uit het buitenland en ook de Amsterdammers zelf strijden om de handtekeningen van eventuele aanwinsten. De laatste geruchten zijn dan ook weer in de geruchtenmolen te vinden. Volg het hier en praat mee!

Dinsdag 27 augustus

'Dolberg ondergaat woensdag medische keuring'

Volgens het Franse Nice-Matin ondergaat Kasper Dolberg woensdag zijn medische keuring bij OGC Nice. Samen met Alexis Claude-Maurice, een andere aankoop die overkomt van Lorient, komt de Deen naar verluidt op dinsdagavond aan, waarna de keuring de volgende ochtend wacht. Woensdagavond speelt Nice vervolgens een thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille, waarbij het tweetal op de tribune wordt verwacht. Dinsdagochtend werd al bekend dat Dolberg en Nice een mondeling akkoord bereikt zouden hebben.

Denk jij dat Dusan Tadic scoort en Ajax wint van APOEL? Zet in en krijg 1,70 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
Promes voor dolberg, mijn ajaxhart huilt zo hard.
0 0
Patrick78
Promes is een buitenspeler, Dolberg een spits.
0 0
Matzet
Jammer, maar begrijpelijk. Hopelijk haalt hij weer zijn normale niveau.

Off-topic: Dani Olmo nu al een helft zien voetballen, maar hij kan mij vooralsnog niet bekoren. Nu zegt 1 wedstrijd niet veel, maar hij oogt onrustig en heb hem nog niet kunnen betrappen op een mooie aanname of pass. Ontzettend onrustig en wild allemaal.
0 0
TheTruth
Zonde dat het zo heeft moeten lopen maar zoals het ging kon niet meer. Vind overigens wel dom enrespectloos naar hem dat Overmars had aangegeven Dolberg niet te verkopen en vertrouwen in hem uit sprak maar hem vervolgens toch verkoopt.

Dat het zo is gelopen is niet alleen de schuld van Dolberg alleen maar ook de schuld van Ten Hag die hem meteen opstelt in belangrijke wedstrijden terwijl hij net terug is.
0 -2
Web
toch jammer, maar ik denk het beste is voor hem
Opnieuw beginnen.
Of Dolberg geschikt is voor top sport, ik betwijfel het
Maar ik gun hem het beste
1 0
GvanderK
Mooi opgelost zo.
0 0
DT10
Toch voelt het niet fijn dat Kasper vertrekt. Ik had hem graag nog een jaar verhuurd gezien, maar het is niet anders. Ik hoop wel dat hij daar slaagt, want ik heb hem altijd gegund dat hij zijn vorm van 2017 terug zou vinden. Wat hebben we destijds van hem genoten!
3 0
Bjorn
Succes gozer.
2 0
Santiago
Buiten het feit dat ik op de eerste rij sta wat betreft mensen die vinden dat hij niet goed genoeg is momenteel gun ik het hem wel. Mag hopen dat al die voorstanders gelijk krijgen en dat het systeem het probleem is.
0 0
Ajacied33
Het ga je goed Dolberg
2 0