Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

SuperCup-duel Ajax O19 toegankelijk voor genodigden

JesseTH, 25-08-2019 om 21:15, 7562 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het SuperCup-duel tussen Ajax Onder 19 en de leeftijdsgenoten van Feyenoord vindt plaats op zaterdag 31 augustus. Eerder was het nog de vraag of het duel op die datum wel door zou gaan vanwege de nodige vraagtekens, maar de KNVB haalt die nu weg. Enkel genodigden zullen als toeschouwer toegelaten worden.

Een groot vraagstuk was de toelating van de toeschouwers. De Rotterdamse opponent zou een wedstrijd tegen haar aartsrivaal op De Toekomst niet zien zitten mét aanwezig publiek. Op 25 mei werd er immers nog een wedstrijd gestaakt tussen beide ploegen wegens ongeregeldheden op de tribune. Er ontstond onrust tussen de harde kern van Ajax en door Feyenoord meegenomen familieleden van spelers.

De KNVB vertelt desgevraagd dat de keuze is gemaakt om tijdens de SuperCup-ontmoeting enkel genodigden met een wedstrijdticket toe te laten. Er vindt dan ook geen kaartverkoop plaats voor het duel tussen Ajax O19 en Feyenoord.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
hartvoorajax1
Heel logisch, de wedstrijd met alleen genodigden. Ze hebben daar immers alleen maar goede ervaringen mee.
1 0
FlyingDutchMan
Nou Johnny, nodig je vriendenkring maar weer uit ;)
0 -1
NouriVandeBeek
Raatsie
Van Gelderen-Kasanwirjo-Rensch-Salah-Eddine
Llansana-Q.Timber
Unuvar
Tasci-Brobbey-Hansen

Ik zou het zo wel willen zien. Quinten Timber en Brobbey zullen een optie zijn als ze niet meespelen bij Jong Ajax vrijdag. Anders Regeer en Pynadath er waarschijnlijk bij.
0 0
trodat4030
Ik denk niet dat ze Timber en Brobbey terug gaan halen. Hoogstens rond en tijdens YL wedstrijden. En Taylor ook overigens. Ik verwacht Dostanic en Regeer of Warmerdam.
1 0
de_pitbull
Toegangbaar?
1 0
AjaxPassion
Haha auww :')
0 0