Bijna twee miljoen kijkers APOEL - Ajax

BVeenstra, 21-08-2019 om 09:15, 1775 views, Stichting Kijkonderzoek |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Bijna twee miljoen mensen hebben dinsdagavond naar het duel tussen APOEL Nicosia en Ajax in de play-offs van de Champions League gekeken. Op basis van cijfers van Stichting Kijkonderzoek kan gezegd worden dat het precieze aantal kijkers neerkomt op 1.763.000.

Dat betekent dat er opnieuw meer mensen hebben gekeken naar een Europees duel van Ajax dit seizoen. De eerste wedstrijd - uit bij PAOK Saloniki - werd bekeken door iets meer dan een miljoen mensen. De return tegen de Grieken werd bekeken door ruim 1,5 miljoen kijkers.

De wedstrijd tussen APOEL Nicosia en Ajax was dinsdagavond het best bekeken tv-programma. Het NOS Journaal van Acht uur, De Slimste Mens, Jinek, Endeavour, RTL Boulevard en Het Spaanse Dorp: Polopos werden allemaal minder bekeken.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Flipper33
Denk dat er meer van de helft er een andere zender opgezet heeft
0 0
Red Devil
Laat Ajax die fans hierboven op de foto hun geld maar teruggeven dat deze reis heeft gekost.
1 0
grannig mokum1
Ja 2mln kijkers? Wat boeit mij dat, wat mij boeit dat mijn club goed draait en niet dat eigenwijze gedoe van te hag en het lijkt wel het brein van vorige seizoen bij Schreuder ligt
1 -3
Gonzalez75
Dacht dat ik een nachtmerrie had gehad maar het was de keiharde realiteit.
0 -2
KlasseLasse
beter vergeten we deze wedstreid! dit was nog beroerder dan onder frankie man
0 0
Afstandsschot
1,7 miljoen mensen die deze wedstrijd keken, moet je nagaan... Dat is gewoon 2,55 miljoen uur weggegooid. Hadden we beter wat anders mee kunnen doen.
3 -3
HansBeus
Dan hebben bijna 2 miljoen kijkers gezien dat deze selectie totaal uit balans is en ten Hag helemaal niet zo'n goede trainer is!............ hij riep vorige week al van er komt niets meer bij, nou een verdediger als type Jan Vertonghen met zijn lengte en kop kracht mis je zo wie zo al om over het middenveld maar te zwijgen, zet een trainer als ten Hag voor deze groep die niet inziet dat hij met de rust al radicaal moet ingrijpen en je krijgt dit voetbal.... je kan de Licht niet vervangen voor Veltman en de Jong voor Marin... wie dat bedacht heeft moeten ze gelijk wegsturen met een stadion verbod!
En onderschat het gemis van Schreuder niet hé!..
0 -3
AFCA.
Ook bijna 2 miljoen bellers naar 113 gister tussen 21.00 en 23.00
2 -1
PowNed
Bijna 2 miljoen AS? Mooi afgerond.
Scheelt bijna 15%.
Waarom niet gewoon 1,7 miljoen...?
0 -2
Ajax-4-ever
Omdat sensatie. Zeg maar het tegenovergestelde van de wedstrijd.
1 -2
Ajax-4-ever
Omdat sensatie. Zeg maar het tegenovergestelde van de wedstrijd.
0 -1
Ajax-4-ever
Omdat sensatie. Zeg maar het tegenovergestelde van de wedstrijd.
0 -1
Murtagh
2 miljoen kijkers of 2 miljoen mensen die ingedut waren?
2 -1
DT10
Ik heb een beetje medelijden met de mensen op de bovenstaande foto. Honderden Euro's betalen voor een vlucht, om vervolgens 90 minuten lang, op een bijna lege tribune, naar een zaadpartij te kijken.. Respect voor deze trouwe fans!!
3 0
Labrador
Helaas bestaat er geen goede wedstrijd garantie. Als je dat zou willen dan moet je thuisblijven. Daarom is het Philips stadion ook zo leeg
1 0