'Harde kern van APOEL laat duel links liggen'

FinnDekker, 20-08-2019 om 09:05, 15845 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft dinsdagavond op Cyprus waarschijnlijk geen last van een intimiderende sfeer tegen APOEL Nicosia. De Telegraaf beweert namelijk dat de harde kern van de thuisploeg verstek laat gaan wat betreft het heenduel. 

'De harde kern van APOEL Nicosia laat de Champions League-play-off met Ajax links liggen. Daarmee protesteren de ultras tegen de legitimatieplicht die er op Cyprus bij Europese wedstrijden geldt en door de instanties voor andere doeleinden zou worden misbruikt', schrijft de krant dinsdag.

'Daardoor zal het er qua sfeer in elk geval minder heet aan toegaan, qua temperatuur blijft het voor de Ajax-spelers afzien', schrijft men verder over een andere factor die mogelijk wel gaat spelen. 'De temperatuur tikt overdag de 35 graden aan en in de avonduren koelt het maar matig af.'

Denk jij dat Dusan Tadic de eerste goal maakt en Ajax wint van APOEL? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FollowAjax1
Beelden bekeken, ze zijn er niet.
0 0
Hans Kraay Jr.
Daar benadeel je toch alleen maar je eigen ploeg mee, denk dat al die instantie het niet zo erg vinden.
0 0
1738
Hoe gaat zoiets te werk dan? Je koopt een kaartje om vervolgens niet te komen?? of..
0 -1
kampioen0809
Tegen Qarabag waren ze er volgens mij ook écht niet.
0 0
Joodhannus73
Alle Zuid-Amerikanen opstellen, ha, ha!
1 0
noppenkoning
Volgens mij zijn er ook een hoop spelers die juist beter gaan spelen in een heksenketel of volle Kuip. Als je continu wordt uitgejoeld/uitgefloten haalt het ook wel het beste in je naar boven. Lees je ook regelmatig in interviews voor de klassieker.
0 0
JesusZoonVanGod
Met of zonder harde kern, we zijn gewoon verplicht hier met ruime cijfers te winnen. Het gaat om een minimum bedrag van 40 miljoen, eer en belangrijke punten. We moeten tot op het bot gemotiveerd zijn. Ik zeg 0-4.
1 -1
Ajax#1900
Zo werkt het al lang niet meer natuurlijk. Als je met 0 2 wint heb je het ook goed gedaan.
0 0
A'dam Oud-West
Van veel fans (ook hier bij Ajax) ga je je afvragen of ze wel naar hun club kijken vanwege het voetbal. Ik ben in de eerste plaats fan van het spelletje en pas daarna voor Ajax, maar kennelijk werkt dat voor veel mensen toch anders.
1 -7
AFCAjax
Ik ben fan van Ajax. niet van het spelletje. Ik ben alleen fan van het spelletje als het in een Ajax shirt gespeeld word, tuurlijk het spelletje moet wel mooi gespeeld worden in de frank de boer tijd viel ik regelmatig bijna in slaap, maar mij zul je er niet op betrappen naar real - barca te kijken ofzo.
0 0
Hans Kraay Jr.
Vooral toch fan van Ajax.

Als Ajax er niet zou zijn, zou ik waarschijnlijk geen voetbal meer kijken.

Eredivisie zonder Ajax geen flikker aan. En Europees is het door de financiële kloof ook gewoon niet echt leuk meer om te kijken als Ajax niet mee zou spelen.

Dan zou ik misschien nog eens een EK of WK kijken maar verder niet.
2 -2
RuffRhythim
Wacht even....dus toen Ajax onder Frank de Boer een periode doodsaai spel speelde was je in de eerste plaats eigenlijk helemaal niet voor Ajax maak ik hier uit op?????
1 -1
NotForSale
Bij de meeste is toch omgekeerd hoor, eerst fan van Ajax en dan fan van het spelletje. Voor pakweg Sparta-Twente hoef je me echt niet wakker te maken hoor.
4 0
Ajacied33
Boeiend, of ze er wel of niet zijn... Ajax moet haar plicht gewoon doen daar, en dat is minimaal gelijkspelen. Met de harde kern erbij of niet
0 0
RuffRhythim
Haha die komen echt wel hoor. Misschien dat ze ff de eerste paar minuten er niet zijn of stil zijn ofzo en een paar banners uitvouwen maar dat is het dan ook wel...
1 -1
Schip
Flikker toch op. Die zijn er echt wel als ze tegen Ajax spelen.
0 0
Dennis1964
Ik zit ook thuis dus dat is weer een voordeel voor Apoel.
14 0
Sluk
XD Jij wint Ajaxshowtime vandaag!
0 -3