Álvarez: 'Manier van spelen vereist aanpassing'

BartVeenstra, 19-08-2019 om 07:05, 5508 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Edson Álvarez wordt niet ongeduldig nu hij nog geen basisplaats bij Ajax heeft. De Mexicaan, die deze zomer overkwam van Club América, maakte afgelopen zaterdagavond in het uitduel met VVV-Venlo zijn eerste minuten voor de Amsterdamse club.

'Ik ben heel erg blij met mijn debuut, maar vooral met de overwinning van het elftal', aldus de Mexicaan tegenover De Telegraaf nadat Ajax met 1-4 wist te winnen in Limburg. Dat hij nog geen basisplaats heeft veroverd, verbaast hem zelf niet. 'Iedereen weet dat de manier van spelen van Ajax aanpassing vereist. Daar kreeg ik van de trainer de tijd voor. Ik zal hard blijven werken om meer minuten te krijgen.'

Álvarez kan zowel centraal achterin als centraal op het middenveld uit de voeten. Zijn voorkeur ligt echter bij het laatste, zo vertelde hij zaterdag al tegen Voetbal International. 'Als ik echt mijn favoriete positie aanwijs, is dat op het middenveld', zei hij toen.

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FrankBeton
Helaas zijn we met De Ligt en F de Jong twee klappers kwijtgeraakt maar met Schuurs Dest, Martinez, Marin (jazeker, nog even geduld), Alvarez, Promes (jazeker, nog even geduld), Traore (in de loop van dit seizoen), hebben we er behoorlijk veel kwaliteit bij gekregen. Sommigen zullen zich moet aanpassen maar potentie en talent in overvloed. Nu nog hopen, duimen en bidden dat Bande weer fit, gezond en in vorm geraakt. Wie weet kan hij ook nog aanhaken.
0 0
Web
Zo werkt het gewoon, de een pakt het heel snel op, Sanchez en Martinez
En de ander heeft wat tijd nodig, bij Ajax word altijd een voetbal oplossing verwacht, en als je dan uit een andere omgeving komt, waar je met de kont in de zestien verdedigd is het veel makkelijker
Maar die 10 minuten die hij speelde, maakte hij een goede indruk op mij, komt wel goed met hem
3 0