FIFA 20 Limited Ajax Edition nu exclusief verkrijgbaar!

NielsOpdam, 26-08-2019 om 15:45, 33603 views, ad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Na het succes van afgelopen seizoen brengt Ajax opnieuw een FIFA 20 Ajax-editie uit. Bij deze editie zit het unieke Ajax-steelbook, de pre-order bonussen en 3 dagen early access (Champions-editie). Zowel de Standard als de Champions Edition kan nu besteld worden in de voorverkoop via Ajaxshop.nl. De Limited Ajax Edition is beschikbaar voor alle consoles (Playstation, XBOX, Nintendo Switch en PC).

FIFA is al jarenlang de meest populaire voetbalgame en ook deze versie beloofd weer veel speelplezier. Innovaties en interactieve veranderingen worden toegepast om het nieuwe spel naar een nog hoger niveau te tillen. Speel FIFA 20 met AFC Ajax in de Johan Cruijff Arena met de nieuwe aankopen zoals Edson Álvarez, Lisandro Martínez en Quincy Promes.

Dani Hagebeuk, eSporter van Ajax, kan niet wachten om de nieuwe game te spelen: 'De eerste weken van FIFA zijn erg belangrijk. Er veranderen weer allerlei zaken in het spel, waardoor je het weer echt onder de knie moet krijgen. Als eSporter zijn de eerste weken cruciaal. We gaan er een mooi seizoen van maken.'

FIFA 20 brengt dit jaar de twee aspecten van 'The World's Game' tot leven: het prestige van het als prof spelen en de totaal nieuwe straatvoetbalervaring in EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 vernieuwt het hele spel. Football Intelligence ontgrendelt een ongekend platform voor realisme wat betreft gameplay. FIFA Ultimate Team™ biedt meer manieren om je droomteam samen te stellen en met EA SPORTS VOLTA speel je authentiek straatvoetbal.

Ajax-Champions Edition:
- 3 dagen early access – Speel vanaf 24 september in plaats van 27 september
- Tot 12 FUT zeldzame Goud-Pakketten – 1 pakket per week gedurende 12 weken
- Kies 1 van 5 Leeniconitems - kies één van 5 icon-spelers (mid-versie) voor 5 FUT-wedstrijden
- Special-Edition FUT Kits
- Het Ajax-Steelbook

Ajax-Standard-Edition:
- Tot 3 FUT zeldzame Goud-Pakketten – 1 pakket per week gedurende 3 weken
- Kies 1 van 5 Leeniconitems - kies één van 5 icon-spelers (mid-versie) voor 5 FUT-wedstrijden
- Special-Edition FUT Kits
- Het Ajax-Steelbook

FIFA 20 is vanaf 24 september beschikbaar als Champions Edition en vanaf 27 september als Standard Edition. Er is slechts een beperkt aantal limited editions beschikbaar dus wees er snel bij, want de voorgaande editie van FIFA 19 was binnen enkele dagen uitverkocht.

Pre-order de Ajax limited edition van FIFA 20 via de Ajax Webshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
dimitri1903
ik kan je verzekeren dat dat gebeurd, Je team speelt beter als je teammoraal hoog is. Dat kan je verhogen door interviews. etc op Youtube zijn vast wel dingen te vinden, zelf vindt ik het leuks dat je je manager nu beter kan maken, je hebt nu niet die standaard poppetjes je kun nu net zo als in pro clubs je personage zelf maken, hier heb je een youtube kanaal waar je een kijkje kan nemen voor betere uitleg en de dingen die er aan zitten te komen. Youtubekannaal: TheMasterBucks. Veel speel plezier :)
0 0
MSwertz92
Onderschat in FIFA: Pro Clubs Mode, fuck FUT, Nodig 10 vrienden uit en ga lekker 11 tegen 11 spelen online waar iedereen zijn eigen mannetje beheerst en zijn eigen positie.
1 0
Nieuwelichting
Mee eens, ik speel al jaren pro clubs en laat alle andere game modes links liggen. Die bugs neem ik voor lief, dit ruikt tenminste naar voetbal.
1 0
gi0vanni
Ja leuk met wat bugs totaan de kerst. Het zal dit jaar niet veel beter zijn. Voor deze spelmodus is niet eens een beta.
0 0
AFCA-B93
Speel alleen carriere en haal elk seizoen gewoon de nieuwe fifa, al vanaf 2004 haha. Eigenlijk puur voor de nieuwe selecties en tenues, want de gameplay blijft ieder jaar eigenlijk vrijwel hetzelfde. Nou kan ik me ook voorstellen dat het lastig is dit spel te verbeteren ieder jaar hoor. Hoop wel dat er nieuwe features in carrieremodus komen
0 0
GvanderK
Ik heb FIFA '94 nog gespeeld, toen de spelers nog satéstokjes waren.
0 0
AFCA-B93
Haha ja die heb ik ook nog wel eens gespeeld, of 95 of 96. Je kon er iig nog in de zaal spelen en zelf clubs maken met eigen tenue. En natuurlijk voor de uittrappende doelman gaan staan, die dan tegen je aan schiet en de bal in het doel vliegt xD
0 0
gi0vanni
Dan heb je zitten slapen, vooral in deze spelmodus hebben ze veel leuke dingen weggehaald. En fifa heeft ook veel meer fouten als vroeger. Fifa 20 heeft wel veel vernieuwde dingen maar dan nog wordt je afgezet. Bij EA zijn het ook prutsers.
0 0
AFCA-B93
Welke dingen hebben ze weggehaald dan? Kan het zelf niet zo snel bedenken namelijk
0 0
KevinDurant
Je zou toch denken dat ea elke club in de cl een game face geeft. Zeker ons na zo'n seizoen
1 0
036AFCA97
Benieuwd wat de selectie van Ajax in FIFA 20 wordt.
Begin altijd met een Ajax team van 21 of jonger om dan 10 seizoenen te spelen.
Dest kan nog wel eens een toppertje worden.
0 0
mgtow
Hopelijk Onana wat hoger want in het spel kan ie er geen kut van en in het echie houdt hij de meest onmogelijke ballen en hopelijk wat meer real faces. Gaat natuurlijk nergens over dat Klaas Jan eruit ziet als een willekeurige boer.
0 0
dimitri1903
Klopt, als je een beetje fifa speelt dan weet je dat keepers heel veel bugs hebben. De makkelijke ballen hebben ze niet en dan perfect timing in de kruising hebben ze dan.
0 0
dimitri1903
Klopt, als je een beetje fifa speelt dan weet je dat keepers heel veel bugs hebben. De makkelijke ballen hebben ze niet en dan perfect timing in de kruising hebben ze dan.
0 0
dimitri1903
Klopt, als je een beetje fifa speelt dan weet je dat keepers heel veel bugs hebben. De makkelijke ballen hebben ze niet en dan perfect timing in de kruising hebben ze dan.
0 0
036AFCA97
Gok dat Onana wel een 82 rating krijgt.
0 0
VoorOnzePloeg
Bedoelen ze niet ‘Fifa 20 met andere kleuren’?
0 0
GvanderK
Ik haal gewoon zoals altijd de standaard editie, al die extraatjes hoeven van mijn niet. Speltype Carrière en met vrienden is nogsteeds het leukste zo af en toe.
0 0
MrPink
FIFA 16 was mijn laatste. Geen reet meer aan.
0 0
mgtow
Wanneer gaan ze eens servers plaatsen in Nederland?
0 0
Lorenzo010
€6,00 voor slechts een stealcase met Ajax logo..Heb die van 2 jaar geleden nog liggen..
Doe er op zn minst iets ingame achtigs bij..

Ajax tenue met het oude logo..
0 -1
De_Realist
Vorig jaar maakte je kans op een Prime Cruyff in FUT, dit jaar blijkbaar niet eens. Teleurstellend. Gelukkig heb ik PIM Cruyff en andere Ajax icons dit jaar in mijn team.
0 0
NotForSale
Die 3 dagen early acces is gewoon bullshit. Vorig jaar kreeg ik deze editie maar liefst 5 dagen te laat waardoor ik pas 2 dagen na release van de standaard editie kon spelen.

Bovendien stel ik ieder jaar vast dat er amper geluisterd wordt naar de opmerkingen en wensen van de spelers. De community vraagt al jaren om carrière en profclubs verder te ontwikkelen en EA doet leuk verder met hun melkkoe Fut uit te melken en komt dan op de proppen met die Street rotzooi.
6 0
Babayaka
FIFA street was 20 jaar geleden ook al een spel, dus nieuw is het ook niet.

Bij Madden en NHL doet ea het zelfde slopen een feature uit een spel.
brengt het dan x aantal jaren een x terug en noemt het nieuw.
1 0
Kip020
Ja daarom bestel ik het ook gewoon altijd op de PlayStation zelf. Kan je het al van te voren downloaden en heb je nooit dat gezeik dat het te laat aankomt ofzo.
1 0
Robeerke
Innovatie? FIFA? Dat geloof je toch zelf niet?
3 0
GvanderK
Dani Hagerbeuk? Heb me nooit verdiept in FUT, doe mij maar een oldschool potje FIFA, vind het veel leuker om gewoon tegen vrienden te spelen.
3 0
FlyingDutchMan
Same here
0 0
Mocrodammerr
Beste Dani, je bent een fifa noob. er verandert juist helemaal niks aan fifa. die gaan zich richten op "streetfootball"
3 0
SjaakWolfs
Nah, dit zegt hij puur omdat hij op de loonlijst bij EA. Fifa is gewoon de grote melkkoe. Elk jaar miljoenen exemplaren verkopen van een spel dat nauwelijks anders is dan z'n voorganger.
5 0
Mocrodammerr
psiesh!
0 0
Murtagh
Dus wat is hier het voordeel van?
1 0
mark4652
Dat je minder geld uit kan geven aan fifapoints...
0 -1
Murtagh
Dat deed ik zoiezo al niet. oplichterij
1 0
SjaakWolfs
sowieso
1 -2
Santiago
Nvm
0 0
JordanAFCA
Je betaald wel iets van 15 euro meer voor alleen een steelbook, maar ik ga hem sowieso pre orderen
0 0
036AFCA97
Ik koop de mijne gewoon in de PS store. Kan je meteen spelen.
0 0
ram
Maar niet doorverkopen.
0 0
Noxin
Want oude edities van FIFA verkopen zo goed.
5 0
DannTheDon020
Champions edition gepre orderd :D
0 0
afcas
Fuck fifa...
3 0
Eriksen10
Wordt ie nu wel op tijd geleverd ?
0 0