Jeugdtrainer Schuurs: 'Leuk dat hij doorbreekt naar grote Ajax'

NielsOpdam, 18-08-2019 om 11:50, 3642 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ron Zijlstra, oud-jeugdtrainer van Perr Schuurs, vindt het leuk dat de Ajax-verdediger regelmatig in het eerste elftal van de Amsterdammers speelt. Dat vertelt de oud-trainer van Schuurs in gesprek met FOX Sports.

'Hij is heel leergierig', begint Zijlstra over de Ajacied. 'En het is een heel lieve jongen. Hij doet alles voor z'n sport, daar heeft hij alles voor over.' Zijlstra trainde Schuurs van de O17 tot O19 bij Fortuna en heeft nog altijd contact met zijn pupil. 'We praten over wedstrijden, maar ook over vakanties en andere dingen. Het contact is eigenlijk altijd gebleven.'

Dat Schuurs nu regelmatig in het eerste van Ajax speelt, ziet Zijlstra 'vol trots' aan. 'Je hebt toch met hem samengewerkt, dan vind je het toch leuk dat iemand zo doorbreekt vanuit Fortuna naar het grote Ajax.' Het valt Zijlstra op dat de Ajacied wat breder is geworden. 'Als je naar z'n jeugdfoto's kijkt en je kijkt nu naar hem, dan zijn er heel wat spieren en kilo's bijgekomen. Het was een kilo of zes op dit moment, dus dat komt hem alleen maar ten goede.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
johnantoni
Was gister ruk
0 -2
Dit is mijn club
Meedogenloos lijkt me het toverwoord voor deze jongen. Zal hij echt moeten worden. Gewoon iedere dag goed naar Martinez en Nico kijken.
1 0
Radie125
Dat lieve moet eruit. In de wedstrijd meedogenloos worden.
1 0
Antafca
weet iemand hoeveel Ajacieden er dinsdag gaan toevallig ?
0 0
SfeervakZuid2
Talent en inzicht heeft hij genoeg. Nu nog wat meer duelkracht, meedogenloosheid. Maar dat leren die Mexicanen hem wel ;)
2 -1
AFCA0492
we hebben maar 1 speler uit mexico....
1 0
DT10
Leuk, met een zachte G..
0 -1