Huntelaar: 'Veel besprekingen over corners'

SJvanveen, 17-08-2019 om 22:43, 4816 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hoewel het soms ogenschijnlijk lijkt dat Ajax maar wat doet met standaardsituaties, is dat volgens Klaas-Jan Huntelaar niet het geval. Achter elke corner of vrije trap zit een idee, zoals ook tegen PAOK Saloniki afgelopen dinsdag te zien was.

'Af en toe speel je de bal eerste paal, de andere keer de tweede paal. We hebben veel besprekingen over corners en we kijken waar de ruimtes liggen', laat Huntelaar weten bij AT5. 'Maar je moet wel kijken hoe ze staan en waar de kansen liggen en hoe je kunt scoren', vervolgt de spits, die VVV-Venlo - Ajax een 'saaie wedstrijd' vond, maar op het laatst positief zag ontbranden. 

'Het was uiteindelijk een mooie wedstrijd, maar in het begin was het niet zo leuk omdat zij alleen maar aan het verdedigen waren. Ze kwamen niet echt om te voetballen, maar wij hebben mooie aanvallen gehad', analyseert de doelpuntenmaker. 'Eentje met Tagliafico, die ander die hij neerlegt, de goal van David Neres... Ik vond het in het begin echt een saaie wedstrijd, maar je hebt twee ploegen nodig om een leuke wedstrijd te krijgen.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
onderkantlat
Corners zijn en waren lang zo slecht bij Ajax, alleen door Matthijs vergaten we dat even
1 0
Champy
Het opvallende is dat de grootste en de kleinste man van het veld de gevaarlijkste spelers waren bij standaardsituaties.
0 0
rsvh88
Misschien teveel besprekingen..
0 0
Vlieske
Corner Ajax is kans tegenstander
5 -1
afcas
Ik blijf erbij dat indraaiende corners veel effectiever zullen zijn bij dit ajax. Het maakt de bal richting de goal krijgen makkelijker waardoor je minder goed hoeft te kunnen koppen en aangezien we niet de grootste spelers hebben wordt een bal perfect raken heel lastig. Bij indraaiende ballen hoef je hem tenminste niet perfect te raken om hem op goal te krijgen. Ook zijn ze minder makkelijk te verdedigen en zullen ze minder snel in counters tegen resulteren.
3 0
OdjePils
Wat een ongelooflijk kul verhaal, man man man!
0 -1
afcas
Goede argumenten.
0 0
xstaniox
Ik vind die korte corners een verspilling. Gaat vrijwel altijd fout.
1 -1
OdjePils
Korte corners zorgen voor de minste tegengoals!!!
0 0
Web
Rond spelen ook, wat een onzin.
0 0
ditisdebeslissing
we missen een kamikaze. Maar de ligt heeft het ook bij ons geleerd dus. er is vast wel een mogelijkheid dat iemand dit kan leren aan schuurs of alvarez en..vaak ben je te bang.
0 0