Blind looft 'leiderstype' Tadic: 'Dan moet je opstaan'

ThijsZwagerman, 16-08-2019 om 20:25, 3784 views, Inside Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Blind is erg te spreken over zijn teamgenoot, Dusan Tadic. De Serviër miste tegen PAOK Saloniki een strafschop, maar schoot de daaropvolgende twee penalty’s vervolgens wél overtuigend tegen de touwen. Volgens Blind zegt dat veel over de aanvoerder van Ajax.

‘Ik weet dat Dusan ontzettend veel karakter heeft, die loopt daar niet voor weg. Je zag ook dat jongens hem die bal gaven en zeiden: “Dusan, jij neemt ‘m gewoon nog een keer.” Dat geeft ook aan wat voor vertrouwen wij in hem hebben en wat voor vertrouwen hij in zichzelf heeft. Dat zegt veel over hem. Hij is een leiderstype en toont karakter. Op dat soort momenten moet je opstaan en dat deed hij’, aldus een lovende Blind bij Inside Ajax.

Als Tadic de tweede of de derde Ajax-penalty tegen PAOK niet had willen nemen, dan waren er volgens Blind genoeg andere gegadigden die zich over de buitenkans wilden ontfermen. ‘Tuurlijk zijn er dan andere jongens die opstaan. Er zijn ongetwijfeld genoeg jongens die een penalty willen nemen. We hebben een hiërarchie. Het wordt van tevoren allemaal bepaald, dus je zal ons geen ruzie zien maken op het veld.’

Denk jij dat Hakim Ziyech en Dusan Tadic scoren op bezoek bij VVV Venlo? Zet in en krijg 3,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schip
Haha, hij krijgt gewoon die bal in zijn mik geschoven en moet hem nog een keer nemen.

Echt een sterk staaltje om hem de tweede keer erin te schuiven. En hoe. Echt clean en overtuigend.
0 0