VVV - Ajax begint zaterdag om 18.30 uur

BVeenstra, 14-08-2019 om 09:30, 4785 views, KNVB |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De competitiewedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax van aankomende zaterdagavond begint niet om 19.45 uur, maar om 18.30 uur. Dit maakt de KNVB woensdagochtend bekend. De bond laat weten dat de verplaatsing is gebeurd op verzoek van Ajax.

Ajax speelt dinsdagavond 20 augustus op bezoek bij APOEL Nicosia en heeft nu zodoende iets meer tijd om te herstellen dan wel terug te reizen vanuit Limburg naar Amsterdam. Eigenlijk zou het duel tussen VVV-Venlo en Ajax al om 18.30 uur beginnen, maar twee weken geleden werd de wedstrijd verzet naar 19.45 toen het Europese avontuur van PSV een vervolg kreeg in de Europa League en de competitiewedstrijd van PSV tegen Heracles Almelo werd verzet van zaterdag 17 naar zondag 18 augustus.

Op sportieve gronden wordt het verzoek van Ajax nu ingewilligd. De KNVB laat bovendien nog het volgende weten: 'Met alle Eredivisieclubs binnen de ECV is afgesproken dat dergelijke verzoeken gericht op Europees voetbal waar mogelijk door de KNVB worden ingewilligd. Het doel hiervan is om het Nederlandse voetbal vooruit te helpen door de Nederlandse clubs zich optimaal te laten voorbereiden op hun wedstrijden in de Champions League en Europa League.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Ik twijfel nog over een aantal plekken, maar denk dat dit het beste zou zijn:

Onana; Dest, Schuurs, Blind, Nico; Nous, vd Beek, Tadic; Ziyech, Huntelaar, Neres.

Zo heb je in elke linie bovendien een sturende speler, met Blind, Tadic en Huntelaar. Nous en Vd Beek de enige twee naast Gravenberch die een bal vast kunnen houden onder druk en hem niet gelijk terug of breed passen. Helaas Martinez op de bank. Het is niet anders.
0 0
stopperspil
Dus Tadic middenveld of schaduwspits? Martinez beter dan Nous.
0 0
Babangida83
Nummer 10.
0 0
stopperspil
Vreemd genoeg durfde Ten Hag tegen Emmen niet Alvarez te laten invallen maar dat moet toch echt een keer gauw gebeuren dus als de stand het toelaat moet dat tegen VVV want haast is geboden!
1 -1
A'dam Oud-West
Ik zie de noodzaak er niet van in. Je weet helemaal niet hoe zo'n speler (die misschien zelfs niet helemaal fit is) reageert op dat kunstgras van VVV. Ik geloof dat er nergens in de Eredivisie een beroerdere mat ligt dan die in Venlo. Rustig brengen en zien of hij stappen gaat maken op de training.
0 0
Bullmajor
En vooral bij mooi droog zomerweer is de mat van VVV erg traag en gevaarlijk. Vorig jaar enkelblessure van Neres, omdat zijn voet in dat hoogpolige tapijt bleef staan. Ze hadden afgesproken dat er gesproeid zou worden. Maar dat doen ze natuurlijk veel te kort als Ajax op bezoek komt.
0 0
Labrador
Oke komt niet heel lekker uit maar gelukkig is het grotendeels vrij vervoer.
0 0
Saanchez
Met die lange busreis terug naar Amsterdam en het feit dat ze kort erna alweer in t vliegtuig zitten richting Cyprus kan ik me voorstellen dat Ajax dit gevraagd heeft. Blij dat de KNVB dit zonder problemen fixed
1 0
Mocrodammerr
ja joh.. uurtje verschil aanvangstijd maakt een enorm verschil. je zal maar je vliegtuig missen.
0 -2
AFCA-B93
Is iig wel het verschil tussen even een uurtje thuis bijkomen voor je naar bed gaat of meteen het bed in duiken bij thuiskomst
1 0
ghouleseddik
Lange busreis? :P Anderhalf uurtje rijden.
0 -2
pizzapunt
Of direct daarna vliegen vanaf Maastricht of Eindhoven.
0 0
AFCA-B93
Moet je niet willen man. Na een potje voetbal nog even bij het vrouwtje in je eigen huisje en bedje slapen voor de lange reis naar Cyprus. In 1x door zorgt ook niet echt voor rust
0 0