Van de Beek krijgt hoogste beoordeling

BartVeenstra, 12-08-2019 om 08:00, 6137 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Donny van de Beek heeft namens De Telegraaf het hoogste cijfer gekregen van het Ajax dat afgelopen zaterdagavond met 5-0 wist te winnen van FC Emmen. Rapporteur Rinus Israël gaf de middenvelder, die zorgde voor een goal en een assist, een 7,5.

Ook Hakim Ziyech en Dusan Tadic krijgen goede cijfers. Het duo kreeg een 7 voor hun optreden tegen FC Emmen. Opvallend genoeg kreeg Lisandro Martínez, die in de Johan Cruijff ArenA werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd, slechts een 6. De laagste cijfers waren voor Razvan Marin en David Neres: een 5,5.

Ajax won het duel met FC Emmen kinderlijk eenvoudig. Na een 1-0 ruststand liepen de Amsterdammers na rust uit naar een 5-0 zege. Invaller Klaas-Jan Huntelaar scoorde tweemaal, maar kwam niet lang genoeg in actie voor een beoordeling.

De cijfers van Ajax:

Onana 6,5; Mazraoui 6, Veltman 6,5, Martínez 6, Tagliafico 6,5; Marin 5,5, Blind 6,5; Ziyech 7, Van de Beek 7,5, Neres 5,5; Tadic 7.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WouterBerg83
"Onana kwam niet vaak genoeg in actie voor een beoordeling" ;)
0 0
b.hulshof
Cijfers in het AD kloppen meer; Onana 6,5; Mazraoui 6,5 (53. Dest 6,5), Veltman 7, Martínez 7,5, Tagliafico 7; Marin 6,5, Blind 7; Ziyech 7,5, Van de Beek 7, Neres 6,5 (59. Promes 7), Tadic 7 (72. Huntelaar -)
5 0
Murtagh
je wint 5-0 en dan iedereen maar net voldoende? vreemd moeten ze 10-0 winnen voor een 8?
4 -4
Tinus
Als het verschil in kwaliteit zo groot is wel ja. En als je hebt gekeken, dan heb je kunnen zien dat er veel te genieten viel, maar ook veel te verbeteren. Een aantal lage cijfers zijn dus prima te verklaren.
4 -4
JanBiesbos
Rinus Israël? Je moet Emmens handbalteam een 1 geven.
1 0
JanBiesbos
Martinez, nu al een goede speler en marin komt er wel...
1 0
svenneman
Misschien maar stoppen met posts over deze lulkoek. Subjectieve bedoeling zeg. Marin was 1x ongelukkig in de afronding maar speelde zeker geen slechte wedstrijd! Is altijd aanspeelbaar en kan het spel goed en snel verdelen. Dat Martinez zo'n laag cijfer krijgt is nog veel triester want die zat overal tussen, zeker toen hij op 6 speelde. Maar omdat Donny toevallig een goal maakt en een leuk hakje geeft staat heel NL weer op zijn kop. Dat hij ook genoeg kansen om zeep helpt vergeten we voor het gemak even want buitenlanders bashen is iets wat de TG sowieso makkelijk doet.
7 0
Cisco2
Je merkt aan alles dat Marin het nieuwe slachtoffer is.

Zowel hier op het forum als in de media wordt hij continu onterecht gebasht.
4 -4