Tadic tevreden: 'We hebben een slimme directie'

JesseTH, 11-08-2019 om 17:20, 21233 views, NUsport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dusan Tadic is blij dat de Ajax-directie het voor elkaar heeft gekregen om de contracten van enkele sleutelspelers te verlengen. De Serviër zelf verlengde en zag Hakim Ziyech en David Neres hem de voorbije week volgen.

De captain van Ajax kent het belang van het aanblijven van dergelijke spelers en is tegenover NUsport lovend over de mensen die dat voor elkaar kregen. 'Iedereen moet daar blij mee zijn, dat ben ik ook. Ajax heeft het goed gedaan. We hebben een slimme directie die weten wat ze doen.'

Of Donny van de Beek zich spoedig voegt bij het rijtje aanblijvende Ajacieden weet Tadic nog niet. 'Maar ik hoop dat hij blijft. Hij is namelijk erg belangrijk voor ons. Hij is een echte Ajacied. De mensen hier vinden hem leuk. Het was ook leuk dat de supporters op de tribune een speciaal nummer zongen voor hem. Ik zei tegen hem dat ik deze nog beter vind dan de vorige.'

Ook kijkt de linkspoot alvast vooruit naar de wedstrijd tegen PAOK Saloniki, aankomende dinsdag. 'De Champions League is het belangrijkst. We moeten de volgende ronde halen. Ik vind het niet goed dat wij als halve finalist mee moeten doen aan de voorrondes, maar we moeten dat accepteren en ons goed voorbereiden. Dit is onze taak en verantwoordelijkheid. Ik hoop dat de fans weer achter ons gaan staan.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
afcajacied00
Tadic lijkt nog wel een grotere ajacied dan donny op het moment
0 0
Tinus
Donny loopt al een jaar of 10 rond bij de club. Bovendien is Ajax hem met de paplepel ingegoten. Dat lijkt me dus heel sterk.
2 0
JanBiesbos
Need to houden Donny
1 0
Voetbalverstand
Liever 20 miljoen investeren in de huidige spelersgroep dan weer een aankoop doen van 20 mil en maar kijken wat het wordt!
0 0
Aetim
Of 20 miljoen naar de jeugdopleiding?
0 0
Pheadrus
Alles wat je aankoopt is een risico, heeft altijd een inwerk periode nodig en een aankoop kan ook domweg niet aan de verwachtingen voldoen. Ajax heeft aan Bande en Magellan veel geld uitgegeven en geen rendement gehad. Als je een speler hebt die heel goed voldoet (zekerheid) dan is het zakelijk verantwoord om in zijn behoud te investeren.
0 -1
Aetim
Precies, goed beleid kan heel simpel zijn
0 0
Ozymandias
Het is nogal vreemd om Bandé te noemen aangezien die nog geen officiele wedstrijd voor Ajax had kunnen spelen. Wat hem is overkomen had elke speler van Ajax kunnen overkomen of dat nou een aankoop was of niet.
1 0
Jariiii
Wat een heerlijke gozer is Tadic toch. Ook dat gebaartje naar de supporters na zijn goal. Heerlijk.

Er is iet heel, heel moois gaande in Amsterdam. Ajax leeft als zelden tevoren. En ik vermoed dat Donny dat ook zo ervaart. Schat de kans hij toch nog een jaartje blijft op 70 prcent.
3 0
MK77
Maar wacht even Ziyech en Tadic zouden toch niet met elkaar om kunnen gaan? En ook al helemaal niet met ten Hag?
6 0
Amsterdam Loyals
Kom op Danny... zo meteen zit je opgescheept met een commercieel gemaakte, hopeloos overschatte Neymar. Blijf in Amsterdam!
2 -1
Web
Dit gaat hoop ik wel goed komen, heb er veel vertrouwen in.
En daarna, wat gaat Donny doen?
Daar heb ik minder vertrouwen in, waarom moet Ten Hag anders melden dat hij wel twee keer tegen die Grieken speelt, dat zou toch normaal zijn?
Maar ik zou het heel graag mis hebben, Donny is zo belangrijk voor Ajax
En bij Real een van de velen, en zeker niet onomstreden.
1 0
driesterren***
En in 2020 dan de leegloop om de oren krijgen! Probleem verschuiven!
0 -1
Web
Een topjaar nu, dan toch maar niet? want ze verschuiven het?
Elk jaar is mee genomen
Dit jaar is nu aan de beurt, vooruit kijken is goed en moet,
0 0
ajax4lifebaby
Zie Ziyech gewoon zijn carrière bij ons aller Ajax blijven als we dit jaar weer CL spelen en kampioen worden. Hij is volgend jaar ook al 27, dus dan is de kans dat hij blijft groter.
0 0
Aetim
Zeiden we dat ook niet altijd van Schöne? ;)
0 0
Jariiii
Hij is belangrijk inderdaad. Maar zelfs als hij gaat, ben ik zeer tevreden met deze transferperiode. Dan komen we daar veel sterker uit dan velen hadden gevreesd.
1 0
Labrador
We need to be slim
1 0
Raoul14
En smart :-)
1 0