Vd Beek op de vlakte: 'Kan nog niks zeggen'

SJvanveen, 10-08-2019 om 22:42, 11660 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hakim Ziyech verlengde in navolging van David Neres zijn contract bij Ajax en misschien is Donny van de Beek wel de volgende. De Ajax-middenvelder wordt begeerd door Real Madrid en naar verluidt meer clubs, maar zou zomaar nog een jaar bij zijn jeugdliefde kunnen blijven. 

Op Instagram gaf Van de Beek al aan zin te hebben om weer samen met Ziyech te spelen en dat bleek zaterdag. De nummer tien scoorde en gaf de assist op zijn maatje bij de 2-0. Waar Ziyech zijn verbintenis bij Ajax verlengde en onderdeel werd van een ludiek filmpje, sluit Van de Beek een soortgelijke acteerrol niet uit. 

'Haha, wie weet, dat zou kunnen. Ik heb het ook gezien en vond het een mooi filmpje', aldus Van de Beek bij de NOS. Of hij langer blijft, is de vraag. 'Nu kan ik nog niets zeggen, helaas', besluit de international, die wel van zijn trainer weet dat hij hem absoluut niet kwijt wil

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJSM
Donny heeft niks te zoeken bij Real.
1 0
DT10
Donny nog een jaar, nog een jaar! Donny nog en jaar!!!
1 0
OuweDibbes
Wordt een beetje moe van de gereformeerde streken van Donny van de Beek. Houd Ajax lekker aan het lijntje, en zoals ik het nu lees liever vandaan dan morgen naar Madrid terwijl Madrid niet eens of Donny wel wil hebben. Mag het de komende dagen toch concreet worden uit Madrid lekker de hoofdprijs vragen. Dit verdiend niet de schoonheidsprijs.
5 -5
Hagmag
Donny....
Wil je nou graag blijven met ook voor jou een verbeterd contract ????
Of ga je liever naar die SLANGENKUIL in Madrid, waar jij op het bankie terecht komt ?????
0 0
Bean
Het feit dat hij niks kan zeggen betekend dat er nog iets speelt, hij heeft al een contract voor zich liggen a la ziyech maar ook real is nog in de running, maar dat duurt nu toch wel erg lang en dat is een goed teken.
0 0
Schwalbino
Als het rond is kan hij niets zeggen op dit moment. Als het niet rond is kan hij ook nog niets zeggen.
1 0
diwa
Zoals jij net zo goed niks hebt te zeggen
1 -1
EKS
Vind het juist een heel nuttige, nuchtere bijdrage. Te midden van alle emoties.

Is toch wel meer on topic dan wat jij / (of moet ik U zeggen) te brengen hebt.
0 0
ELMagico
Donny blijft!
0 0
stefanwillem
Donny heeft al afscheid genomen getuige zijn interview maar ook het opvallend ingetogen juichen na zijn goal.
0 -1
Schip
Ik kreeg direct dezelfde indruk. Maar ik hoop - en denk zelfs een beetje - dat wat wij waarnamen vooral het omzetten van de emotionele knop is, geen contractuele. En dat is voor een jongen als VdBeek al heel wat, dus kan hij daar niet over liegen. Wanneer Real doorgaat met overal een puinhoop van te maken, hoop ik dat de deal zoals de geruchten zeggen niet doorgaat dit jaar.
0 0
talent020
ingetogen juichen? als we al zo gaan denken dan heeft Dolberg al flink wat keren afgescheid genomen, vond zijn interview juist wel hoopgevend,
0 0
Vertonghen
Ik vond de reactie van Tadic richting Donny wel tekenend toen ze wegliepen van de Fside na de wedstrijd...
‘Donny nog een jaar’ klonk en Tadic en Donny grapte en grolde overduidelijk waarbij ik een gevoel kreeg dat ze beide meer wisten.
Bij een vertrek denk ik toch dat ze anders zouden reageren.
Maarja puur suggestief en onderbuikgevoel natuurlijk.
0 0
Mocrodammerr
en dit valt me dus vies tegen van Donny. wat is er mis mee om toe te geven dat je wilt vertrekken. wees een vent ipv een huichelaar. "kan nog nix zeggen ".. wat een lulkoek.
2 -5
hakkietjakkie
Ga weg met je huichelaar man, azijnzeiker dat je er bent. Je snapt toch ook wel dat hij nog niks kan zeggen omdat clubs dat nog niet willen? Marketingstrategie etc.
1 -2
Ajax412
Als hij zegt dat hij wil vertrekken, maar Real haakt af, dan is het weer een kikker die uit de kruiwagen wilde springen maar zielig terug moet kruipen? Het is ook nooit goed, hij blijft gewoon professioneel en zou het helemaal niet erg vinden om te blijven, dat heeft hij al aan gegeven. Nu hij dit gewoon af wil wachten is hij fout? Ik snap wel dat je even je bek wil houden als Real je boven aan het lijstje heeft staan, vlak onder Neymar.
2 -2
GeleenAjax
En onder Pogba en onder een Portugees.
Als je zelfs niet begrijpt en ziet wat het beleid is bij Real, dan snap jet het écht niet. Real haalt alleen gearriveerde sterren. In die zin zit Zidane ook niet op hem te wachten. Donny is een jonge speler, heeft nog niks bewezen, geen basisplaats in het nationale elftal en in die zin is het dus geen gearriveerde speler.
0 0
4xEC1
Je kon het echt niet beter verwoorden dit.
0 0
Radie125
Donny blijf bij de mooiste club. Jou club mijn club onze club.
0 0
036AFCA97
Ik weet dat het te gek voor woorden klinkt, zou Ajax niet kunnen proberen om Renato Sanches en Jan Vertonghen te halen? En misschien zelfs Divock Origi? Of ben ik helemaal gek als ik denk dat dat mogelijk is? Oke het is misschien ambitieus, maar ik vind dat we groter moeten denken dan Mazraoui en Marin op het middenveld.

Onana
Dest Alvarez Vertonghen Nico
Blind Donny
Tadic
Ziyech Origi Neres

Dit zou toch een geweldig team zijn? Ik vind in iedergeval dat er een spelverdeler bij moet voor het middenveld.
0 -5
Labrador
Tijd om naar bed te gaan
2 0
Wieno
Ahhh laat m nog ff op. Was net zo lekker bezig op fifa ;-)
1 0
Whatever
Donny vertrekt en Veltman speelde vandaag overduidelijk om in de etalage te staan. Die mag ook nog vertrekken. Siem de Jong, Zakaria Labyad, Lisandro Magallan en Kasper Dolberg zullen ook moeten vertrekken. Binnenkomende geld hergebruiken en je versterken met Pröpper, Klaassen en Vertonghen. Dan heb je elke positie dubbel bezet

———————-Tadic———————-
Neres————Klaassen———-Ziyech
————Blind————-Pröpper———
Nico-Vertonghen—-Alvarez-Mazraoui
———————-Onana———————

——————-Huntelaar——————-
Promes———-de Wit-————Bandé
————Eiting————Marin————-
Pierie—Martinez———Schuurs—Dest
———————-Varela———————
0 -4
behangdelul
Als amateurpokeraar kon je net zien dat Donny loog toen hij zei dat hij nog van niets wist (naar beneden kijken op een vraag). Er is een beslissing, maar welke dat is.....
0 0
Schwalbino
Het woord 'amateurpokeraar' in deze context maakt je opmerking niet echt overtuigend.
1 0
RedFeather
Die gaat na Paok vrees ik

Tadic: need to pak Donny

Hahahahaha
0 0
Cupmetgroteoren
Real Madrid zou verboden moeten worden. Wat ze deze zomer aan het doen zijn is een schande voor het voetbal. Ze zijn van plan om meer dan 300 miljoen euro uit te geven. Is toch een schande dat dit wordt toegelaten door de uefa. Zet gewoon een maximum aan transfers per seizoen in of een maximumbedrag. Dit is echt te gek voor woorden..
1 0
Knalpot
Het probleem is dat ze dat kunnen met het opruimen van het 'vuil'halen ze ook zomaar 150M binnen, een goede CL campagne en wat nieuwe inkomsten uit merchandise en draaien gewoon break even. Geen FFP controleur die daar moeilijk over gaat doen.
0 0
OuweDibbes
Inderdaad net als Barcelona aan het infuus bij de UEFA. En onze pensioenfondsen gaan allemaal richting de ondergrens met de lage rentes en ECB blijft maar staatsobligaties opkopen van Italie en Spanje om de rente laag te houden.
0 0
ajaxxcied4life
Zeer en zeer irritant.
0 0
ajaxdordtt
Hoezo zou je je geld niet uit mogen geven? Communisme is verleden tijd.
1 -2
DeMeervanweleer
Zo`n filmpje komt er niet maar Donny weet het gewoon nog niet. Ik denk niet dat de fans van RM op de relatieve nobodydonny zitten te wachten.
0 0
Jaridebeste
Ik heb juist het idee dat hij misschien toch wel blijft als ik naar dat filmpje van de NOS kijk.
Ook de reactie van Ten Hag na de wedstrijd vanavond is iets anders dan een week geleden. Laten we het hopen; hoe geweldig zou dat zijn!
0 0
jalex
Hij zou er m.i. erg verstandig aan doen om nog een jaar te blijven, aangenomen dat we de CL halen.

Het zou me niet verbazen dat hij al gekocht wordt / is door RMA maar nog bij Ajax blijft spelen tot in ieder geval de winterstop (met intentie tot einde van het seizoen).
0 0
Gecko
Jammer als hij gaat
Een topper!,
0 0
ajax4ever01
Donny vertrekt, dat merk je aan zijn antwoorden.
1 -1
3*stars*3
Valt mij aan de ene kant wel tegen van Donny.
Waarschijnlijk is hij verblind door de naam Real Madrid maar heeft hij zich niet verdiept in beleid van die club.
Pogba was al de 1e keus en zeker van Zidane.
Dan ook nog eens dat hijgerige hunkering van galacticos van de president en veel fans.
Er komt zoveel druk op hem want ze gaan daar echt wonderen verwachten.
Daarnaast, zegt het genoeg dat er veel duurdere spelers banken of worden verhuurd.

Graag of niet Donny maar ik denk dat Tadic, Ziyech en Neres de juiste voorbeeld hebben gegeven.
3 0
ajaxxcied4life
Vergeet niet dat ze de middenvelders Cellabos (waarschijnlijk schrijf ik zijn naam verkeerd) aan n.b. Arsenal hebben uitgeleend en Llorente hebben verkocht aan Atletico Madrid. Spelers die op dezelfde posities als van de Beek uit de voeten kunnen en mogelijk dezelfde potentie als hem hebben en day is inderdaad erg raar beleid. Madrid is een club die vanuit emoties handelt, heb ik mij door een die hard Madridfan laten vertellen en kennelijk hanteren zij daarnaast ook nog de stelregel dat alles wat van ver komt goed is, getuige het dumpen van twee eigen middenvelders en de aanstaande komst van Van de Beek. Dat is geen beleid, maar paniek.
0 0
Wieno
Wederom eens! Hij moet gewoon eens ballen tonen en duidelijkheid geven aan de club en supporters waar hij alles aan te danken heeft. Tuurlijk is het klote als hij zegt: Ik ga, maar dan spreekt hij zich eens uit. Graag of niet!
1 0
3*stars*3
Als fan denk ik er zo ook over hoor maar dat standaard gelul en mysterieus gedoe zien we wel vaker.
Net als subtop spelers die in NL media roepen dat ze alle top-3 clubs wel mooi vinden.
Zo hou je alles natuurlijk open.
Als hij nu stoer gaat roepen dat hij wil vertrekken en het toch niet doorgaat, dan zit hij met schaamrood op de kaken voor zich uit te staren.
Daarnaast maakt hij zich bij veel fans ook jiet populair.
0 0
Wieno
Mwha hij kan ook net als Ziyech zeggen dat hij Ajax niet zomaar inruilt. Dat wanneer een club uit zijn top 5 komt, hij een stap wil maken. Zo niet blijf ik lekker bij mijn cluppie waar ik groot geworden ben. Als supporter zou ik het persoonlijk mooi vinden als iemand die doorbreekt uit de jeugd zegt: Fuck die stap, Ajax is mijn club en de mooiste van allemaal!. Maargoed, dromen mag ;-)
0 0
Labrador
Ik kan het nu nog niet zeggen want ik heb met Ajaxmedia afgesproken dat we Maandag een kek filmpje laten zien.
4 -1
ajaxdordtt
Die is gewoon weg na dinsdag.
0 -2
Joseph
Vandaag ook weer belangrijk en het zou mij niks verbazen als hij met de gouden schoen eindigt dit seizoen. Donny wordt steeds beter!

Kortom, absoluut niet laten gaan!
0 0
FWAjacied
Dat is gewoon rond. Die blijft bij Ajax.
0 0