Vd Gaag: 'Was kwalitatief te matig om iets af te dwingen'

BartVeenstra, 10-08-2019 om 14:35, 6695 views, NH Nieuws |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jong Ajax-trainer Mitchell van der Gaag vindt dat zijn elftal vrijdagavond in het competitieduel met TOP Oss te weinig gebracht heeft nadat het op een 1-0 achterstand kwam. De belofteploeg van Ajax verloor uiteindelijk met 2-1 in Noord-Brabant.

Na zo'n twintig minuten ging doelman Kjell Scherpen in de fout, waardoor Ajax op een achterstand kwam. 'Er was nog niet zoveel aan de hand na de eerste goal door die persoonlijke fout', zegt Van der Gaag bij NH Nieuws. 'In de rust probeer je wat dingen om te zetten, maar toen kregen we de 2-0 tegen uit een penalty.'

Pas een minuut of tien voor tijd kwam Ajax terug tot 2-1. 'En dan hoop je dat die bal nog een keer goed valt, maar het was kwalitatief te matig om te zeggen dat we nog wat af moesten dwingen', aldus Van der Gaag.

Verdediger Boy Kemper dacht dat Jong Ajax nog wel een gelijkmaker kon maken, al speelde TOP Oss wel erg verdedigend. 'We wisten dat ze verdedigend zouden spelen, maar zó verdedigend hadden we niet verwacht. In de voorbereiding waren we ongeslagen en speelden we goed voetbal. Daar was vandaag niet zoveel van terug te zien, dat is jammer.'

Denk jij dat Dusan Tadic twee of meer goals maakt tegen FC Emmen? Zet in en krijg 3,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
Gelukkig weten we nu al dat we geen kampioen gaan worden in de eerste divisie.
0 -2
Stroeve
Hoeveel trainers van Jong Ajax zijn voor het eind van seizoen ontslagen?
0 -2
Jajijdaar
Ik ben overigens helemaal niet weg van Pierie.

Wat voor specifieke kwaliteiten heeft die jongen nou?
Heeft dezelfde bouw als Veltman. Klein, iel, niet snel.

In de tijd van Frank de Boer was het een prima aankoop geweest. Maar ik zie hem ook echt niet zoveel beter worden. Tenzij hij echt voor het voetbal gaat leven. Elke dag zoals De Ligt trainen in het krachthonk om sneller en explosiever te worden.
Begrijp niet wat ze in deze jongen zien (met alle respect).
3 -2
Broekzak
En top verloor bijna alles in de voorbereiding en kwam amper tot scoren. En hadden maar een 14 spelers met een contractje.
0 0
ajax4ever01
In de voorbereiding speel je zonder druk op de ketel dat is altijd anders.
1 -3