Veltman sluit transfer nog altijd niet uit

ThijsZwagerman, 09-08-2019 om 19:50, 5906 views, Inside Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Joël Veltman sluit niet uit dat hij deze transferwindow nog vertrekt bij Ajax. De ervaren verdediger kon rekenen op de interesse van West Ham United, maar tot een overgang kwam het uiteindelijk niet. Over twee weken denkt de rechtspoot meer duidelijkheid te hebben.

‘Iedereen weet hoe ik erin sta bij Ajax. Ik heb nog een jaartje contract, dus dat is altijd even afwachten. Engeland gaat sowieso niet door, natuurlijk’, zegt Veltman bij Inside Ajax. De Engelse transferwindow sloot donderdagavond, waardoor een overgang naar West Ham United niet langer mogelijk is. ‘Er was zeker interesse, maar concreet werd het niet’, zei Veltman daarover.

Voorlopig wil de verdediger nog niet heel ver vooruitkijken en richt hij zich op de korte termijn. Over het Europees Kampioenschap voetbal van komende zomer denkt Veltman dan ook nog niet na. ‘Ik ben topfit en kan alles doen. Naar het EK durf ik nog niet te kijken. Ik kijk naar de korte termijn. Ik zie deze weken wel wat er gebeurt en daarna kijk ik pas verder. Over twee weken denk ik dat mijn toekomst wel duidelijk is. Dat is lekker, voor mezelf, maar ook voor iedereen die om mij heen staat.’

Als Veltman bij Ajax blijft, zijn de doelstellingen van de rechtsachter duidelijk. ‘Als ik nog een jaar bij Ajax blijf, dan wil ik natuurlijk de Champions League in, kampioen worden en voor de beker gaan. Zo’n seizoen als vorig jaar schept natuurlijk verwachtingen, maar wij zouden Ajax niet zijn als we niet zouden uitspreken dat we nog zo’n seizoen willen.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FrankBeton
Zou jammer zijn
0 0
Markopantelic007
Ben wel fan van Veltman. In wedstrijden waar je wat meer gif nodig hebt is hij de aangewezen persoon. Kan zich vastbijten en lekker irritatie opwekken enzo. Nous is daar wat te lief voor.
0 0
RAL3028
Zodra Veltman een echte tegenstander tegenkomt heeft ie veel overtredingen nodig en pakt hij kaarten. Is dat gif? Of een gebrek aan kwaliteit? Het is juist zo’n juist bijtertje omdat hij kwaliteit mist.
0 0
Roels
Precies, Veltman vind ik de meest onderschatte speler van ajax. Staat zo vaak goed, en houdt daardoor veel tegen zonder dat het er spectaculair uitziet. Wat mij betreft mag z'n contract ook met 4/5 jaar worden er verlengd.
0 0
diwa
houden als het kan, maar komt westham of zo lekker laten gaan joh. Keurig gedaan, keurig gedragen, maar vervangbaar en een mooi avontuur is hem gegund
0 -2
rodnet
Misschien even het hele artikel lezen?
2 0
AlexIbarra
Ik hou hem er graag bij.

Mazraoui en Dest zijn leuk voor wie naar voren wil, Veltman is niet slecht als je wat meer verdedigende stabiliteit wilt inbouwen. Daarnaast hebben we een probleempje op de VM posities waardoor het fijn is als Nous daarvoor een optie blijft.

Met Schöne, De Ligt en Frenkie weg en Donny misschien ook, zijn ervaren Ajacieden met een stabiel niveau best zeldzaam geworden. Alleen Blind eigenlijk.
2 0
markk
Hij valt te vervangen, wie moeilijk valt te vervangen is Donny. Zolang Donny maar blijft.
0 0
PJSM
Ook Donny is vervangbaar. We doen net of Donny een wereldtopper is.
0 0
Ajax-Amsterdam
Een wereldtopper in wording
0 0
SpursAjax
deze man is zo belachelijk sterk terug gekomen van zijn blessure! Verdedigend echt ijzersterk en doordat dit jaar het centrum iets minder is dan vorig jaar heb je hem gewoon keihard nodig! En ik vind nous samen met blind op het middenveld gewoon een heerlijke combinatie!
3 -1
insectenverdelg
psv volgend jaar?
0 -3
ajaxwestland09
Leuke voetballer maar op zich hebben we nu voor rechtsback ook nog nous en dest
1 -1
MNJ7
Als je hem voor 7/10 miljoen kan verkopen zou ik het doen heeft natuurlijk wel veel ervaring maar Dest is wel een heerlijk talent
4 0