Schöne: 'Niet makkelijk om afscheid te nemen'

BartVeenstra, 09-08-2019 om 15:45, 4074 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lasse Schöne heeft middels een videoboodschap afscheid genomen van Ajax. De Deense middenvelder, die naar Genoa vertrekt, spreekt de fans toe op het digitale kanaal van Ajax.

'Beste Ajacieden, het is zover. Ik ga na zeven geweldige jaren deze fantastische club verlaten', begint hij. 'Het is niet makkelijk voor me om afscheid te nemen, maar ik wil toch iedereen ontzettend bedanken voor deze mooie jaren. De supporters, de mensen op kantoor, mijn teamgenoten, de stafleden, iedereen die in mij geloofd heeft. Ik kwam transfervrij over van NEC, wie had dit verwacht?'

Schöne vervolgt: 'Ik heb een fantastische tijd gehad en ik ben van deze club gaan houden. Ik ben Ajacied in hart en nieren geworden. Ik ga het ontzettend missen. Het is geen vaarwel, maar een tot ziens. Het gaat jullie goed en tot snel.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RSM
Diep respect voor clubicoon Lasse Schone. Succes en tot gauw.
1 0
Simpelishetmoeilijkst
Heel veel dank aan Lasse oor de talloze momenten van enorm veel plezier, en ik zal die vrije trappen enorm missen. Hebben vsn je genoten, en we wensen je heel veel succes in Italië, met de hoop je terug thuis te zien in Amsterdam over 2 of 3 jaartjes. Het ga je goed!
1 0
HenryVakH1972
:'(
0 0
Bocarra
Tot ziens ras Ajacied, we zullen je missen!
1 0
Jaridebeste
Ik vind het ontzettend jammer maar ik begrijp het wel. Super bedankt voor alles en heel veel succes bij je je nieuwe club! En zeker tot ziens bij ons Ajax!
1 0
Radie125
Lasse Schone tatatara
0 0
Bjorn
Baas. Bedankt voor alles.
1 0
AFCA0492
2jaartjes (voetbal)cultuur snuiven in italie en dan weer lekker hier op de toekomst zn waarden hebben. zo zie ik en ik denk bijna iedereen hier het heep graag.
2 0
ambtenaar
Niet echt een afscheid maar tot snel denk ik.
0 0
kampioen0809
Eerlijk is eerlijk, ik heb deze man ook vaak afgezeken als ie weer een keer te traag handelde, maar een uur na de wedstrijd had ik hem dat allang weer vergeven. Op deze man kán je gewoon niet boos blijven. Heb hem los van deze ongecontroleerde momentjes altijd ontzettend gewaardeerd en ik merk nu hij weggaat dat dat gevoel alleen maar sterker word.

Heimwee ruikt het naar zelfs...
0 0
VoorJohan14
Lasse heeft ook zoveel zieke doelpunten gemaakt in zn carriere, van mij part noemen ze het doelpunt van de maand/jaar beker naar Lasse:
de Schönest goal van het jaar ofzo
5 0
WZAWZDB14
Deze man, correctie, deze legende verdient een heel groots afscheid. Elk jaar opnieuw afgeschreven en zich elke keer weer terug geknokt in de basis, in kampioenselftallen, EL finale en zelfs de hele CL campagne van vorig jaar. De mentaliteit van Lasse is een voorbeeld voor elke speler.
4 0
Oempaloempa
Amen!
0 0
Ajax27
Wat een geweldenaar! En wat een prachtig jongensboek met een heleboel prachtige herinneringen. Man man man... 99% van alle voetballers kunnen alleen maar dromen van de prijzen en de momenten die hij allemaal bij de mooiste club van NL heeft binnengeharkt/behaald/beleefd. Wat een prachtvent die ieder jaar weer bewees dat ie stabieler was dan de talenten. De meest geweldige 12e man die Ajax (zover ik me kan herinneren) ooit heeft gekend.

Het ga je goed Lasse! Hopelijk landen er nog wat mooie vrije trappen in Italië in een prachtig hoekje en kom je straks aan de jeugd laten zien hoe ze die geweldige vrije trappen moeten oefenen.

Succes prachtvent!!
3 0
FrankBeton
Held.

Die gaan we absoluut terugzien bij AJAX als trainer van de jeugd of als assistent.
0 0
JSF
Als trainer op vrije trappen
0 0
vijfennegentig
Als trainer kan deze man zoveel waarde hebben

Vooral ook door de verschillende posities die hij gespeeld heeft en de verschillende trainers die hij had hier.

Bedankt voor alle momenten Lasse!
1 0
Pauw
Hopelijk krijgt hij zijn afscheid bij een meer beladen wedstrijd dan met alle respect de wedstrijd tegen FC Emmen. Ik heb hem verguisd als (weliswaar balvaste) rechtsbuiten, maar als best wel betrouwbare balvaste middenvelder en vrijetrappenspecialist ook vaak van 'm genoten. Benieuwd wat hij voor Ajax kan betekenen na zijn carriere als voetballer.
1 0
EuforischeRealist
Lasse bedankt, het ga je goed en tot ziens held!
1 0
insectenverdelg
T ga je goed Lasse. Je bent voor altijd 1 van ons.
1 0
ajaxpat
Lasse Held
1 0