'West Ham nog altijd geïnteresseerd in Veltman'

BVeenstra, 08-08-2019 om 07:25, 7715 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

West Ham United hoopt nog altijd Joël Veltman deze transferperiode over te nemen van Ajax, zo meldt het Algemeen Dagblad donderdagochtend. De Engelse topclub heeft echter niet lang de tijd meer, aangezien de transfermarkt in Engeland om 18.00 uur (donderdag) zal sluiten.

Die deadline zal ook in Amsterdam nauwlettend in de gaten gehouden worden. In Engeland sluit de transfermarkt eerder dan in de meeste Europese landen. De Premier League begint namelijk vrijdag en een jaar geleden hebben de clubs uit de Engelse competitie al besloten dat de clubs geen transfers meer kunnen doen, zodra de competitie begonnen is.

Veltman gaf al vaker aan de stap naar het buitenland te zien zitten. Na het duel met Vitesse liet de ervaren verdediger weten dat er gesprekken gaande zijn met Ajax, al wilde hij toen niet ingaan op de inhoud daarvan. Wel is duidelijk dat er interesse is voor Veltman, terwijl trainer Erik ten Hag hem het liefst nog een seizoen wil behouden.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Veltman blijft nog 1 seizoen. Goeie reserve voor bomvol programma.
0 0
FreddyAX
Als er iets leuks komt voor hem dan moet je hem laten gaan.
Het zal voor hem een beleving zijn om in een omgeving te spelen waar de fans niet bezig zijn met het compleet afbranden van voetballers die in de eigen jeugd opgeleid het Nederlands elftal hebben gehaald en na een zware blessure zich teruggeknokt te hebben in de basis.

Hij is geen sterspeler en zal dat niet worden, wel een waardevolle speler die altijd karakter getoond heeft en loyaal naar de club is geweest, en daar door een deel van de fans waardering voor krijgt maar ten onrechte ook bakken met stront over zich heen heeft gekregen.
1 0
Cheezhead
2;12 :

No more action at West Ham
Manuel Pellegrini has revealed at his press conference that there'll be no more new arrivals this summer, after completing the signing of forward Albian Ajeti for £8m from Basel.

Bron BBC
0 0
BrandjeXL
Haal hem aub op.
0 -1
mvdk
Topclub?
1 -1
vdhaas
Niet echt nee.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Belangrijk dat hij blijft!
3 -1
koenos1
Behouden!
1 0
AlexIbarra
Het is nu 12.00 uur, Veltman kost nu 12 mln.
Straks om 13.00 uur kost hij 13 mln, om 14.00 uur kost hij 14 mln, etc.

Dus hurrie up!
0 0
MSwertz92
Verkopen.
1 -1
Hollister
Ik snap echt niet dat Ajax hem niet verkoopt... voor dat geld kan je 3 a 4 andere spelers een beter contract bieden, maar nog belangrijker... Nous moet gewoon weer RB, die valt door de mand op het middenveld en is als RB ook veel sterker aanvallend.
De samenwerking Nous met Ziyech is ook een stuk beter. Eigenlijk zou ik zelfs het liefste Dest op die positie zien, maar dat zal dit jaar nog niet gebeuren. Maar met Nous, Dest en Alvarez hebben we opties genoeg over. Vrees dat TH Nous wil blijven proberen op het middenveld... domme zet
2 -3
JCr14
Verkopen dan kan Mazraoui zich weer focussen op de backpositie, met Dest als back-up of uitvechten wie het beste is.

Maar geen Mazraoui op het middenveld. Die mist inzicht.

En dan ben je van die vriendjespolitiek af. (Omdat het zo’n goede jongen is. Ik heb ook Dolberg lang verdedigd maar nu is het klaar. Zet Het weer zoveel mogelijk neer zoals vorig seizoen.
Mazraoui back, Tadic spits enz.
10 -2
AjaxGLM
Eens.

Vind Dolberg ook wel een heel apart geval daarin. Op de een of andere manier wil je dat die jongen gaat slagen en heb je ergens hoop, maar zit nu inderdaad op een punt dat ik er klaar mee ben. Jammer
1 0
louis60
Trek dat haarbandje van zijn kop. Knip zijn haar en verhuur hem 1 seizoen aan Duitse club. Komt ie als nieuw terug.
0 0
Ajaciedvooraltijd1434
Verkopen voor een mooi bedrag en nog even een goed speler voor de 6 positie halen.
0 -1
jooploveajax
Verkopen
5 -1
Toeschouwer
Strik er om heen en verkopen.
Kan er helemaal niks van. ( Tikkie terug )
9 -5
Ardoe
Haha jij maakt wel een sport van negativisme he? Veltman doet het uitstekend na zijn blessure, stabiele en ervaren kracht achterin. Laten we hopen dat ie blijft, ook voor t Ajax DNA.
3 -2
Toeschouwer
Kijk jij weleens naar Veltman, denk 3 jaar terug voor het laatst de achter lijn gehaald. komt elke wedstrijd niet verder dan 5 meter over midden lijn .
3 0
Ferd
Kijk jij wel eens naar Ajax?
0 0
Ardoe
Denk t niet, maar negatieve aandacht is ook aandacht voor hem (zie andere topics) ;)
0 0
de_pitbull
Reageer jij alleen om overal bovenaan te staan of wat?
Veltman is teminste trouw aan onze mooie club en ik vind het dit seizoen tot nu toe prima spelen.
Volgens mij moet jij snel op de fiets terug naar Rotterdam of niet?
2 -4
NelsonAFCA
Was weer matig tegen Vitesse en PAOK en ik gun hem een stap naar het buitenland.

Met Mazraoui en Dest genoeg opties bij Ajax.
7 -2
Ardoe
Dat was iedereen, maar hij had tenminste nog een aantal goede ingrepen. Bij die kopgoal van PAOK liet ie zich wel makkelijk aftroeven.
0 -1
EuforischeRealist
De Engelse topclub? Ze worden 10e met de helft van het aantal punten van de nr. 1
3 -4
vdhaas
Haha boze west ham fans aan het minnen
0 0
vincent_DV
Die Engelsen zijn de op Deadline Day helemaal de weg kwijt. Als je ineens een bod krijgt van meer dan 10-15 voor Veltman moet je hem gewoon laten gaan denk ik. Dan kan je of Dest de kans geven of er nog een back bij halen. Een betere als Veltman is echt wel te vinden.
3 -5
rodnet
Lekker laten gaan voor een fatsoenlijk bedrag. Het is waarschijnlijk op zijn leeftijd een van de laatste kansen om in een mooie buitenlandse competitie terecht te komen en dat gun ik hem van harte. En opties op rechtsback hebben we voldoende en (in ieder geval aanvallend) beter.
6 -3
Rentokill
Ook voor Veltman zijn er kansen om aan spelen toe te komen en straks een veel mooiere transfer dan West Ham fucking United te maken...

Voor Ajax zou het goed zijn om m erbij te houden. Vond hem tegen de Grieken zowaar een van de betere (met Huntelaar en Neres).
3 -6
Westerpark1982
Haha Neres deed 9 min mee...
0 -2
Rentokill
Joh! Kun je nagaan hoe die in 9 minuten toch al die aanvallende impulsen gaf. Zeikerd.
1 0
Pauw
Graag behouden. Mazraoui hoef ik niet op rechtsback te zien. Mensen zijn vol lof over zijn spel in de balbezit maar ik vind dat allemaal wel meevallen op dit positie. Z'n aanvallend rendement is zeer beperkt. Weinig goals (hoeft ook niet) maar wel ontzettend weinig assist. Het is allemaal erg voorspelbaar wat ie doet:
1. Dribbelt naar voren
2. Zoekt naar Ziyech
3. Passt naar Ziyech; ook als dat niet de beste optie is.

Veltman kan het niet, maar Mazraoui weigert dominant te spelen op dit positie. Hoef vaak is hij zelf een actie aangegaan om vervolgens een voorzet te geven?

Nee, ik zou veel liever investeren in Dest. Die gaat in combinatie met Ziyech dan wel Neres echt spektakel opleveren.
1 -8
ST
Gewoon houden. Goed voor de ervaring in de groep. Daarnaast als RB een prima optie. Hij moet alleen in het centrum geen kopduels aangaan want die verliest ie altijd.
1 -6
Pauw
Wordt natuurlijk weer aangehaald nu na PAOK, maar als hij gewoon z'n man had kunnen volgen was er niets aan de hand geweest. Hij kwam nu net even wat later bij de bal aan en kon dus alleen maar meespringen. En ja, dan heeft hij last van z'n beperkte lengte.

Wint verder opvallend veel kopduels voor iemand van zijn lengte. Idem voor Tagliafico
0 0
vdhaas
Lekker houden als het kan. Zeker nu Mazraoui op het middenveld wordt neergezet.
1 -7
ck69
zet nous ajb niet meer middenveld
4 -3
vdhaas
Ik zal je mening in mijn beslissing meenemen.

Oh wacht, ik maak de opstelling niet. Dat doet ten hag, en hij zet mazraoui op het middenveld. Dus blijft veltman over.
0 0
ETM
Ik denk dat Ajax inzet op behouden van Veltman, en hem dan transfervrij laat gaan. Erik is opzichtig aan het kijken of Mazraoui op middenveld kan.
Veltman/Dest of andersom is dan de rechtsback positie dit seizoen.

Voor Veltman is het wel de vraag of hij daarmee instemt. Een Westham is denk ik best een goede optie voor hem en ook hij teert qua interesse ook op vorig seizoen.
0 0
Hagmag
Fff serieus, hij heeft al weer een aantal gele kaarten gepakt. Hoe dat komt......
Hij komt net wat te kort en compenseert dat met inzet en soms dommigheid.
Gewoon lekker laten gaan.
0 -3
Eastwood
Als hij dit zelf ook graag wil, gelijk doorpakken en hem die transfer gunnen. Nog wel een lekker bedrag voor hem zien te innen, maar dat is Marc wel toevertrouwd.
0 -1
DT10
Manuel Lanzini van West Ham lijkt mij trouwens een goede vervanger voor Donny. Hele goede speler met veel ervaring voor een 26-jarige en heeft een contract dat in 2020 afloopt. Misschien kan Overmars Veltman betrekken in een mooie ruildeal. Wat vinden jullie?
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Donny niet verkopen hoef je hem ook niet te vervangen
1 0
DT10
Mee eens hoor, maar die deal lijkt al beklonken..
0 0
GvanderK
Als St. Juste al 9 miljoen opleverd, mag je voor Veltman zeker 15 miljoen vragen met zijn CL ervaring.
1 -1
DT10
St Juste is natuurlijk wel 5 jaar jonger. Toch vind ik dat je van een Premier League club, een behoorlijke transfersom mag verwachten, maar ik denk dat je blij mag zijn met 7 a 8 miljoen.
0 0
ram
Lekker die transfer gunnen maar ook geld vangen. Als St. Juste 9 miljoen kost moet Veltman dat ook opleveren! Joel is véél beter maar is wat ouder en heeft nog maar een contract van één jaar. Zo kom ik op hetzelfde bedrag van het rijke West Ham.

Wij hebben Dest dus geen probleem. Alleen moet je dan niet Mazraoui op het middenveld zetten... dat is sowieso geen goed plan.
1 -1
ditisdebeslissing
lekker behouden zit niemand in de weg je hoort hem niet als hij wissel is en heeft ervaring.
3 -1
Harrie Nak
Wordt mogelijk een nog mooiere transferzomer zo!
0 -1
Patrick78
Gewoon laten gaan.
3 -1