Karsten adviseert: 'Ajax moet Van Leeuwen ophalen'

JesseTH, 06-08-2019 om 17:20, 13613 views, De Oosttribune |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Gert Jan Karsten, huidig oefenmeester van amateurvereniging HHC Hardenberg, ziet in Thijs van Leeuwen de ideale potentiële opvolger van Donny van de Beek. De achttienjarige middenvelder staat nu onder contract bij FC Twente en is volgens Karsten 'een kopie' van de Ajacied.

'Ik durf te zeggen dat daar zelfs een speler loopt, Thijs van Leeuwen, die Ajax per direct moet ophalen', zo klinkt Karsten bij De Oosttribune. 'Die is goed genoeg om in een traject te zetten en dan heb je gewoon voor weinig geld de opvolger van Donny van de Beek. Want dat is gewoon een kopie en ik denk technisch nog beter. Hij heeft diepgang, techniek.'

'Als ik Ajax was haalde ik zo'n jongen op en zou ik hetzelfde doen als met Perr Schuurs', vervolgt de trainer even later. 'Nu zegt iedereen wat een geweldige speler, maar toen hij bij Ajax kwam werd hij gelijk afgebrand. Ajax heeft het voordeel van Jong Ajax in de Eerste Divisie (Keuken Kampioen Divisie, red.) en het voordeel van een bepaalde manier van begeleiden.'

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij PAOK? Zet in en krijg 8 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
milan-jantje
Mooi dan zeg ik halen en dan zien we wel verder. Ik zie toch nog wel graag 1 of 2 directe versterkingen komen al komt Marin er wel hoor heeft tijd nodig die jongen. Iemand goede suggesties? En iemand misschien een idee of die Vanaken van Brugge niet wat is zie hem vaak op het scorebord verschijnen en is een middenvelder volgens mij?
0 0
Rdk1983
Wel juiste manier. Pierie en Scherpen zullen ook zo klaargestoomd worden.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Niet een directe versterking maar wel interessant
0 0
SkilledAtSoccer
Overnemen en meteen verhuren aan Twente voor 1 á 2 jaar.
2 -1
Ferd
Dat zou dom zijn. Halen en dan begeleiden zoals met Schuurs gedaan is.
1 0
Bocarra
Ik zeg doen.... groot talent en komt uit de achtertuin van ten Hag.
0 0
Sirrou
Ik denk dat je dit niet moet willen als je kijkt naar wat er al rondloopt op de toekomst. Hij zou een jongen als Taylor in de weg kunnen zitten terwijl ik hem en met hem andere talenten qua potentie hoger inschat.
1 0
Web
De besten moeten bij Ajax spelen, breken ze door zijn ze toch binnen 2 jaar weg
Je kunt er niet genoeg hebben
1 0