AD: 'Veel beweging rondom Ziyech en Neres'

FinnDekker, 06-08-2019 om 08:10, 20545 views, AD |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Volgens het Algemeen Dagblad is er nog steeds interesse voor David Neres en Hakim Ziyech. Dat schrijft Freek Jansen. Beiden speelden een sterk seizoen afgelopen jaar en dus is er belangstelling vanuit de Europese (sub)top. Zodoende valt een transfer van één van de twee of zelfs allebei niet uit te sluiten.

'Hakim Ziyech staat nog altijd op de radar van Bayern München en het is vooral de vraag hoe lang de Duitse topclub nog wacht. Terwijl er ook veel beweging op gang komt rondom David Neres', aldus Ajax-watcher Jansen. Ziyech staat officieel nog tot de zomer van 2021 onder contract, Neres heeft nog een verbintenis tot medio 2022.

'Om de rust te bewaren en de regie enigszins in handen te houden, zijn de duels van vanavond (dinsdag, red.) en volgende week dinsdag met PAOK Saloniki van cruciaal belang', vervolgt Jansen. Dinsdag begint de derde voorronde van de Champions League voor de Amsterdammers om 19.00 uur. Ajax speelt het eerste duel uit.

Denk jij dat Ajax en PAOK 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 5,55 keer je inzet terug!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
Moet je voorstellen: De Ligt, De Jong, Schøne en Ziyech en Van de Beek weg. Verkoop je 5 basisspelers. Misschien 6, als Neres gaat.

Het woord amateuristisch is dan snel gevonden.
0 0
Cupmetgroteoren
Niet echt. Grotere vis eet kleinere vis.
0 0
Tomajax1990
Ik snap het echt niet. Hoe moeilijk kan het zijn? Met FIFA heb ik een waslijst met potentie toppers klaar staan, een transfer budget van 400 miljoen, paar wereldspelers aangetrokken. En NEE is bij mij gewoon NEE, alleen dolberg heb ik van de basis maar verkocht voor 70 miljoen. Football manager idem. Als ik het kan, waarom kan Marc het dan niet?
1 -8
DeWijsneus
Jeetje nou inderdaad zeg. Kan jij geen TD worden bij Ajax? Stuur Sar even een mailtje. Je kan op z'n minst Overmars ondersteunen, want dit gaat inderdaad zo niet goed.
0 0
Petterson1964
Je bent sarcastisch mag ik hopen?
1 0
Tomajax1990
Ja, rustig aan. Iedereen moet eens begrijpen dat het allemaal niet zo makkelijk is. Wij vinden Ajax de beste, helaas denken bijna alle spelers/zaakwaarnemers/clubs daar heel anders over. Jahoor wij tikken wel even 40 miljoen neer voor een Everton bijvoorbeeld, geld zat. Zo makkelijk is het helaas niet.
0 0
DeWijsneus
Hahahahaha
0 0
jaripettersson
haha, een generatie in een notendop.
0 0
Ajaxvooraltijd
Ja ze doen allemaal de samba
0 0
jaripettersson
Doet al met al denken aan het droomelftal van '95 (en, vooruit, '96) en de exodus die volgde. Jaren van droogte en frustratie volgden. Een opleving in 2003 omdat er weer echt talent was uit eigen opleiding (vdVaart, Sneijder, N. de Jong) en de aankoop van Zlatan. Enorm veel aankopen die er meteen moesten staan maakten in al die jaren zelden een branievol Ajax om trots op te zijn. Er moeten zoveel dingen tegelijk goed vallen, zoals vorig jaar (jonge supertalenten, renderende ervaren aankopen, coach met een perfect plan en weinig blessures) Ik denk dat Ajax er goed aan doet om nóg meer te investeren in de jeugd en aankopen voor de jeugd en JA. Daar komen de parels vandaan die je zelden tot nooit als volwassen spelers kunt aankopen. De tendens is (zoals altijd) de roep om vele aankopen die het allemaal wel eventjes kunnen opknappen. Mensen hebben weinig geduld met tussenjaren, maar vergeten dat die nodig zijn om af en toe mee te kunnen doen met de grote jongens. Een paar jaar geleden hielden mensen het niet voor mogelijk om een kanshebber te zijn voor de CL, gewoon niet. Een succesjaar stuwt de verwachtingen weer zo onterecht hoog op dat er weer zoveel gezeken moet worden, spelers afgebrand, mekaar afbranden etc. etc.
1 0
JariJari
Deze keer ontvangen we in ieder geval geld voor onze spelers in tegenstelling tot 1996
0 0
Ron6
Heel goed! De echte uitzonderlijke parels komen zo goed als altijd uit de Ajax jeugd zelf. Tadic en Neres waren wel voltreffers.
0 0
Schwalbino
Veel fans zijn gaan denken dat Ajax weer structureel bij de top zit maar dat is te rooskleurig gedacht. Al sinds de jaren 80 wordt elk groot talent weggekocht. En de financiele kloof is gewoon te groot om te overbruggen. Je kunt niet structureel aanhaken bij clubs die dubbel zoveel of 5 keer zoveel salaris kunnen bieden.
0 0
Redrum
Precies, er heerst weer totale paniek en onvrede. De realiteit is dat een jaar als afgelopen seizoen ongelofelijk knap en uniek was. We kunnen dat heus nog wel eens evenaren in de komende jaren, maar het zal slechts eens in de zoveel tijd lukken. We spelen simpelweg in een kutcompetitie en ondanks het verhoogde salarisplafond betalen we nog steeds een veel lager salaris dan clubs uit de topcompetities. We moeten afgelopen seizoen koesteren en hopen dat we zo snel mogelijk weer zo'n briljant team hebben.

We wisten dat Matthijs en Frenkie zouden gaan. We wisten ook dat spelers als Donny, Ziyech en Neres eigenlijk ook willen gaan. Dat Lasse is vertrokken komt wel als een grote schok. Maar voor hem is het met zijn leeftijd ook wel een keer mooi geweest bij Ajax. Veel zal afhangen nu van plaatsing CL. Als Paok verslagen wordt denk ik niet dat Neres en Ziyech zullen vertrekken. Dan zouden we eventueel alleen nog een vervanger voor Donny moeten aanschaffen en dan staat er gewoon weer een goede selectie dat kampioen moet kunnen worden. Ook in de CL kunnen we wel weer wat mooie potjes verwachten, al zal een halve finale natuurlijk niet snel gehaald worden. Verder is het zaak dat er met al het binnengekomen geld iets goeds wordt gedaan, zodat het elftal wat er volgend jaar staat weer beter is dan dat van nu. Als we zo een beetje door kunnen gaan denk ik dat we voorlopig goed zitten. De ondergrens is drastisch omhoog gegaan en de bovengrens ook. Je ontkomt er alleen niet aan dat je regelmatig sterkhouders kwijt raakt.
0 0
Cello
Dit bericht had men in mei ook precies zo kunnen plaatsen. Toen al had je precies dezelfde tekst kunnen gebruiken mbt Ziyech en Neres. Zelfs Van de Beek.
Nu is het augustus, is het bericht hetzelfde, spelen deze spelers (nog) steeds bij Ajax. Ten minste afgelopen wedstrijd nog wel.

En ik denk dat zelfs nog wel meerdere spelers op lijstjes van heel veel andere clubs staan.

Ik moet het allemaal nog maar zien of al die berichten wel uitkomen. Zelfs die mbt Van de Beek, die al rond zou zijn met Real, maar ondertussen volgens Ten Hag en Ajax gewoon beide duels met PAOK gaat spelen. Als er een deal tussen Ajax en Real zou zijn en Van de Beek zelf rond zopu zijn met Real.....dan had Van de Beek echt niet beide duels gespeeld. Kan namelijk niet indenken dat Real daarmee accoord zou gaan. Krijg ook een beetje het idee, dat Real via de media een spel speelt met interesse in Van de Beek om een mogelijke deal met Manchester/Pogba in prijs te drukken.....
1 -1
pizzapunt
Toch wel grappig eigenlijk, die "experts" en hun transfertips. Dan zou het elftal er zo uit zien:

Stengs Boadu/Malen Bergwijn
Ramselaar Blind Klaassen
2 -2
Turbo
Neres, vdBeek etc zijn op te vangen. Ziyech niet, aangezien we blijkbaar geen zin hebben creativiteit te halen. Frenkie vervangen doen we ook niet. Dus ipv Ziyech zal ongetwijfeld een buitenspeler ipv een pure creatieveling komen waardoor we straks helemaal geen voetbal meer in de ploeg hebben.

Geld pakken voor vdBeek, klein gedeelte investeren in een technisch begaafde middenvelder die kan opbouwen EN Ziyech behouden en het ziet er vrij aardig uit.

RCM: Marin en Mazraoui
10: Tadic en Promes evt Ziyech
LCM: Aankoop en Blind
RA: Ziyech en Neres
9: Dolberg, Huntelaar en Tadic
LA: Neres, Promes en Lang

Mocht Neres gaan is dat niet eens zon probleem, mits je je middenveld versterkt. Prima bezetting dan.
2 -1
Pipodeclown112
Als alléén van de Beek gaat hebben we geen nieuwe aankoop nodig, imo. Eiting past toch prima in het profiel van technisch begaafde middenvelder die kan opbouwen? Als Ziyech of Neres vertrekt lijkt het me idd wel noodzakelijk een vervanger aan te trekken. Zeker als Ziyech weggaat, qua type hebben we dan alleen Lang die in buurt komt, maar die is nog mijlenver verwijderd van Hakim's niveau natuurlijk.
0 0
Turbo
Eiting heeft een terugslag en is net iets van 8 maanden geblesseerd geweest. Kun je niet echt op bouwen nu. Eiting is verder geen Ajax 1 basismateriaal imo. Intelligente passer met een prima functionele techniek, maar ook een lage handelingssnelheid, matig voetenwerk, trage sprintsnelheid en heeft in fysiek en atletisch opzicht eigenlijk niks. Dat is prima als je buitencategorie bent of daar tegenaan zit, maar daarvoor mist ie handelingssnelheid en finesse imo.
2 -1
Pipodeclown112
Het lijkt me ietwat voorbarig om iemand obv 1 lange blessure af te schrijven/te vervangen. Als, en dat is op dit moment natuurlijk best een vraagteken, hij binnen een maand of twee weer fit wordt en op niveau kan komen kan hij imo wel uitgroeien tot een volwaardige selectiespeler van Ajax 1. Daar ligt dan ook wel zijn plafond denk ik, een vervolgstap zal lastig worden. Maar ik vind wel dat hij op z'n minst tot de winterstop (en eigenlijk wel komende zomer) een kans verdient om dit te bewijzen. Daarnaast hebben we met Blind, Marin, Mazraoui, Gravenberch en (als ik de topscouts hier mag geloven) Alvarez/Martinez genoeg opties voor zijn plek tijdens het laatste deel van zijn revalidatie.
0 0
Turbo
Ik schrijf hem niet af, maar hij is voorlopig simpelweg niet inzetbaar. Kwakkelt ondertussen al iets van 10 maanden met blessures.

En de namen die je verderop noemt zijn, op Blind na, geen van allen middenvelders die het spel kunnen maken of op kunnen bouwen. En dat is mijn punt.
1 0
Pipodeclown112
Fair enough, maar ik vind nog steeds niet dat een blessure , waarvan (ondanks recente tegenslag) het einde in zicht is, een breedteaankoop die achter Blind op de bank terecht zal komen rechtvaardigt. Ook al zijn ze niet ideaal, er zijn interne tussenoplossingen voor een absentie van Blind.
0 0
Cupmetgroteoren
Eiting komt tekort voor Ajax, blessure of geen blessure. Heb genoeg van 'm gezien en maakt geen indruk..
0 0
Turbo
Ik heb het niet over een breedteaankoop. Ik heb het over een kwaliteitsimpuls. Een basisspeler. Blind is dan diens back up en neemt zn plek achterin weer in. Een volwaardige vervanger van Frenkie dus.
0 0
Soccerskins
Ik maak me er niet zo druk om. Je weet hoe dan ook dat je aan het eind van de transferperiode over de sterkste selectie van de Eredivisie beschikt.
0 0
036AFCA97
Als Ziyech en Neres vertrekken hou je wat mij betreft weinig basiselftal-waardige spelers over.

Onana

Martinez
Nico
Blind
Schuurs
Alvarez
Mazraoui
Dest
Veltman

Marin (twijfel)

Promes
Dolberg (twijfel)
Lang (goed voor eredivisie, twijfel voor CL)
Tadic
Huntelaar

Tuurlijk kunnen er een aantal spelers OOK op het middenveld, maar we moeten toch ook echte spelerverdelende middenvelders hebben?
Misschien stel ik te hoge eisen, maar ik vind dat er in het middenveld en aanval goed geïnvesteerd mag worden. Gravenberch, Lang etc. komen eraan, maar ik vind ze nog niet sterk genoeg om wedstrijden zoals tegen Real te spelen. In Eiting, Ekkelenkamp, De Wit zie ik niks.0 0
robinozzi
Zal Stengs (10 mil) en Malen (20-25 mil) halen als vervangers van Neres en Ziyech en voor nummer 10 echt een topper zoals Tadic. Kans is voor mijn gevoel groot dat Ziyech blijft en dan hoef je geen nummer 10 te halen. Ziyech Malen en Promes kan je daar opstellen. Tadic aanvallend te goed voor op het middenveld.

Tadic - Malen - Stengs/Promes
Ziyech
Marin Mazrouai
Tagliafico Blind Alvarez Dest
Onana

Of natuurlijk Blind naar het middenveld, Martinez centraal en Mazrouai RB
1 0
GeleenAjax
Malen 20 - 25 miljoen?!
Van welke trap ben jij vanmorgen gestuiterd om zo'n bedrag te bedenken voor een binnenlandse transfer en iemand met nog maar een éénjarig contract....?!
3 0
MarLuuk76
Hij Malen heeft net bijgetekend tot 2022 of zoiets.
0 0
JariJari
Inderdaad Malen max 10M voor betalen maar 5M lijkt mij dichter bij zijn waarde.
0 0
Ron6
Als Malen goedkoper is dan sowieso halen. Geweldige speler is dat
1 0
Pointer1
dealtje maken met Zlatan 1 seizoen op nummer 10 daarna TD. lol
0 0
robinozzi
Je hebt gelijk maar het is PSV
0 0
gusanito
Geloof mij AZ zal veel hoger inzetten dan 10 miljoen als je Stengs wilt overnemen. In eigen competitie winkelen is altijd prijzig eigenlijk voor Ajax.
1 0
036AFCA97
Stel je voor dat Ziyech en Neres ook nog vertrekken en we de CL halen. Dan heb je straks;

75 miljoen voor Matthijs
75 miljoen voor Frenkie
55 miljoen voor Donny
60 miljoen voor Neres
30 miljoen voor Ziyech
30 miljoen Champions League geld

Rond de 300 miljoen verdiend en de supporters moeten het doen met Marin, Dani de Wit, Ekkelenkamp en Eiting als middenvelders.
2 0
Pointer1
wordt mij ook te makkelijk gezegd van doe het maar met de talenten. Maar die moet je langzaam brengen. Ze konden al geen pottenbreken in de Jupilerleague laat staan dat ze dat meteen gaan doen in de eredivisie en CL.
1 0
Rentokill
78 voor Frenkie... (86 - 10%)

En kom maar op met die namen...wat zou Ajax moeten/kunnen kopen?
0 -1
036AFCA97
Antony of Malen halen als vervanger voor Neres. Pröpper zou gehaald kunnen worden om het middenveld te versterken. Ik las de naam van Van Ginkel hier, maar weet niet hoe hij ervoor staat op dit moment.

Een goeie “10” of andere middenvelders vind ik moeilijk om te zeggen, maar gelukkig heeft Ajax goede scouts die dat zouden moeten doen.

Ik hoop dat Ajax een keer gaat scouten in de Franse eerste en tweede competitie. Frankrijk heeft bijna altijd mooie talenten, ook in de nationale ploeg.
1 0
gusanito
Net een beetje zitten googlen, maar in mei was Van Ginkel nog niet fit en zei zijn management dat zijn herstel nog een aantal maanden kon gaan duren. Dus het lijkt geen reëele optie.
0 0
pizzapunt
RKC en Willem II hebben hun deel gehad van de transfer.
0 0
gusanito
Is het eigenlijk geen idee om een gokje te wagen met Van Ginkel? Zal niet veel kosten en misschien kun je hem zelfs wel huren met een optie.
0 -2
tMuurtje
Die is niet fit.
2 0
JariJari
En Propper is beter.
0 0
gusanito
Dat vroeg ik me al af inderdaad. Kon niet echt vinden in hoeverre hij hersteld was.
0 0
JPM
Nee. Haal dan gewoon Propper.
0 0
gusanito
Propper zal ook moeilijk worden denk ik. Brighton zal een vervanger willen halen als hij gaat en dat zou dan nog maar tot en met donderdag kunnen.
1 0
HStorm
Volgens de lokale krant 'Komkommerkrant midden NL' zal de oogst in 2021 wel eens prima kunnen zijn. Maar wel met de kanttekening dat het misschien en onder bepaalde omstandigheden weleens kan tegenvallen als je van kromkrommers houdt.

Dit was het nieuws (of wat er op lijkt)
1 -1
Ron403
Ziyech is op zijn best met veel beweging om hem heen!
0 0
Pointer1
Even off topic. Hoe kan het dat een bericht gisterenavond een aantal plusjes had en een paar minnetjes en vanmorgen rond 7 uur opeens 18 in de min. Wordt de site dan s nachts zoveel meer bezocht dan s'avonds en overdag. Overigens niet mijn bericht maar vind t nogal vreemd.
0 -2
Yeshyeshyall
Snap niet dat mensen hier nog soort van verbaasd over lijken te zijn? Dit was toch na de halve finale CL toch al een heel logisch scenario? Beste spelers worden weggekocht. Nog een wonder dat Onana, Tadic en Tagliafico blijven. Donny had je nog enige kans dat hij zou blijven maar Ziyech en Neres is denk ik wel al ingecalculeerd. Vandaar ook de interesse in oa Bergwijn en Odegaard, eerder deze zomer.
1 0
Rentokill
Klopt. Alleen vraag ik me af waarom... Vorig jaar heeft uitgewezen dat het Ajax meer geld oplevert wanneer je spelers een jaartje langer vast kunt houden. Zowel sportief als financieel.

Toen we nog niet financieel gezond waren was het duidelijk: Als Ajax de felbegeerde speler niet zou verkopen zouden we in de problemen kunnen komen.

Dat was voor speler en club een gedeeld belang.
Nu is dat anders. Nu is het voor de speler veel beter als voor de club. Ajax heeft er niet zo heel erg veel meer aan als vdBeek voor 70 verkocht wordt. Ze kunnen er niet ineens een nog betere speler door kopen.

De begroting gaat erdoor ook niet omhoog.Tijdelijk misschien maar dat zou dom zijn: Uiteindelijk kom je weer uit bij je ticketverkoop, merchandise. Transfers zijn grillige tijdelijke verschijnselen.

Daarom snap ik niet zo goed dat het zo vanzelfsprekend lijkt dat vdBeek onhoudbaar zou zijn voor Ajax. Wat beteknd dat: Onhoudbaar? Hij heeft toch een contract? En voor de afkoopkosten daarvan hoeven we het niet meer te doen.
1 0
FrankBeton
Leuk,... dadelijk Donny, Hakim en David weg,.. 140 miljoen op de bank erbij maar een enorme neergang in kwaliteit.
Dat vangen we niet zomaar 1, 2, 3 op. Ook niet met aankopen.

Loopt er op de Zuid-Amerikaanse velden nog wat rond om aan te trekken?
1 0
godenzonenssuper
Ze gaan echt niet alle 3 weg.
1 -3
FrankBeton
Reken er maar wel op.
2 0
DT10
Geen paniek!
2 0
Pointer1
Overmars is mij te stil. Dat er afspraken zijn gemaakt met Ziyech wisten we al. En het zal mij niet verbazen als die toch nog verkast. Immers 30 miljoen is een koopje. Wat Neres betreft ik krijg een beetje het gevoel dat hem ook wat beloofd is in de winterstop toen ze voor die Chinadeal gingen liggen. Ik hoop dat ik er naast zit maar zal me niets verbazen dat ze dat gedaan hebben om er maar een goed seizoen uit te pompen.
2 0
Superjan
Zou je dat onterecht vinden?
0 0
Pointer1
Nee maar dat hadden ze dan wel mogen communiceren. Hoop dat er dan nog wel wat bijkomt want dat allemaal opvangen met talenten dat lijkt me wat veel. Als ze weggaan denk ik dat het een tussenjaar gaat worden en ik heb gelezen dat Overmars dat niet wil. Maar Dit valt echt niet zomaar op te vangen.
1 0
Superjan
Weet ook niet waarom ze daar niet duidelijk in zijn, maar ik kan me wel voorstellen dat er een reden is. Onderhandelingspositie, privacy, weet ik veel.

En ja, ook ik maak me zorgen over het middenveld als Donny vertrekt. Als Tadic je spits is, blijft er voor de 10 weinig over. Eigenlijk alleen Lang. Ook de zessen raken dun gezaaid als nu ook nog Eiting wegvalt. Aan Mazraoui zou je ook een goede 6 hebben, maar dan leun je wel meteen heel erg op Dest (Veltman als vaste rechtsback zie ik niet zitten).
0 0
Broekzak
Veel beweging rondom Ziyech en Neres?
Dan zal Tadic wel in de spits spelen en vd beek erachter.
8 0
DeWijsneus
Geweldig deze reactie.... Gelijk zin in vanavond!
0 0
FerdiZ
haha
0 0
DT10
Selectie bij een vertrek van Donny, Ziyech, Neres:

---------------- Huntelaar (Dolberg) ----------------
AANKOOP (Bande) ------------- Promes (Lang)
---------------- Tadic (Ekkelenkamp) ----------------
------- Blind (Eiting) ------ Marin (De Wit) -------
Nico (Pierie) --------------------------- Nous (Dest)
-- Martinez (Magallan) -- Schuurs (Alvarez) --
------------ Onana (Varela - Scherpen) ------------

Van Leer, Veltman, Labyad en Siem zijn dan alsnog overbodig, wat mij betreft.
0 -1
Pointer1
T is wel een heel matig elftal zo.
5 -1
DT10
Ik vind dat wel meevallen..
0 -3
VoorJohan14
Niet eens zo heel slecht (voor in de eredivisie), zou alleen Lang wel eens op 10 willen zien. Hiermee kun je best kampioen mee worden.
Alleen CL heb je niet veel te zoeken denk ik
4 -1
DT10
Er zijn inderdaad een aantal spelers, waaronder Lang, die ook nog eens op meerdere posities uit de voeten kunnen.
0 0
ck69
Hier schrik ik toch wel van. De alternatieven op de posities zijn momenteel van het niveau Heracles; wordt dan in zowel de ED als CL/EL lastig
3 -2
DT10
Je kan ook niet verwachten dat je op de bank een team hebt zitten, waarmee je kampioen wordt, want dan zaten ze niet op de bank. Daarnaast schat ik die alternatieven die we hebben, toch wel een stuk hoger in dan niveau Heracles.
0 0
trainer
het probleem is dat mensen na een paar goede jaren de lat veels te hoog leggen. het probleem is niet de club Ajax maar de eredivisie. welk aanstormend top talent of gerenommeerde speler wilt er nu in de Eredivisie komen voetballen voor ajax? dat zijn meestal voetballers met een verleden zoals een blind en in mindere mate promes. Iedereen in het buitenland vind Ajax een geweldige club maar lachen de eredivisie uit. kunstgras is al helemaal een lachertje. Daarom voorstander van eigen jeugd zodat wanneer ze later grote spelers zijn geworden misschien nog willen terugkeren. pas op voor het Anderlecht effect!
1 0
Deepblue
Dat komt de doorstroom van talenten wel ten goede! En de clubkas ook!
Wordt wel even moeilijk leuk voetballen dan, maar daar heeft alleen de fan last van.
0 0
vincent_DV
Hebben talenten niet veel meer baat bij goede spelers om hun heen in plaats van dat ze er zo maar eventjes inkomen omdat Ajax een hoop spelers kwijt is? Talenten hebben juist veel meer baat bij concurrentie en een zo goed mogelijk elftal waar ze in kunnen stromen.
4 0
FerdiZ
je hebt altijd nog gewoon tagliafico blind en tadic rondlopen die talenten helpen
0 0
MankeNelis
Gelukkig hebben we Siem nog.
1 0
Daniii
Tenminste een De Jong nog, misschien vergissen tegenstanders zich
0 0
Superjan
Dat ze verwachten dat hij wegdraait en dat Siem daardoor gewoon rechtdoor kan hobbelen.
3 0
Spectre
Haha :)
0 0
pizzapunt
Het grootste voordeel van directe kwalificatie van de CL zou zijn dat je spelers al de garantie kan geven actief te zijn op het hoogste niveau. Denk dat het veel makkelijker was geweest om spelers binnenboord te houden als je geen voorrondes had hoeven spelen.

Ik ga toch echt m'n Ajax-hart vasthouden de komende weken.
5 0
BrandjeXL
Ach verkoop dan het hele zooitje ook maar.
3 -2
Pointer1
Dat doen ze toch wel. Wordt gewoon een tussenjaar. Er is die spelers denk ik meer beloofd vorig seizoen dan wij weten.
0 0
BayernvanNederland
6 uitzonderlijk goede basisspelers verkopen en pure middelmaat terughalen....

En dat vinden de meeste schaapjes hier op AS goed beleid en geven mij een minnetje.
Ze komen er wel achter in de loop van het seizoen.
4 -10
Superjan
Gast, je kan toch niet dezelfde kwaliteit terughalen als die je verkoopt? Wat kost een Matthijs? Wat kost een Frenkie? Wat kost een Donny? Ajax koopt jong talent en af en toe een gearriveerde subtopper. Had je nou werkelijk gedacht dat je dit seizoen met een gelijkwaardige selectie zou staan?

Het Bayern van Nederland blijft het Bayern van Nederland. Geen Bayern München. Zolang we in deze competitie spelen zit dat er niet in.
0 0
Web
Kom jij maar eens met 6 spelers die haalbaar zijn, en bij Ajax willen spelen
En dan van het niveau die weg zijn, eventueel gaan
Zo dom die opmerking.
1 -1
MosesD
Onmogelijk en onbetaalbaar om gelijke kwaliteit terug te halen, dat begrijp je toch hopelijk wel?
3 -3
Superjan
En dan nog minnetjes krijgen ook. Sommige mensen zijn echt wanhopig.
0 0
MosesD
Ach, minnetjes worden vrnl door kinderen hier gegeven. Die kunnen nooit met steekhoudende argumenten komen. Hebben het alleen maar over kopen, kopen, kopen, en dat onze spelers voor een fooi weggaan. Benieuwd hoeveel zakgeld deze figuren krijgen....
0 0
JariL95
Waar je je maar druk om kan maken zeggen. Ik snap überhaupt niet dat deze functie te gebruiken is. Laten we eerlijk zijn, op fora zoals deze voert de emotie vaak de boventoon en is van enige onderbouwing vaak geen sprake. Daar is niets mis mee, maar om die nu te gaan voorzien van een plusje/minnetje is wat mij betreft vrij kansloos.

Wat betreft Neres en Ziyech, Overmars is niet gek en zal echt niet in totaal zes basisspelers laten vertrekken. Daarbij denk ik wel dat er een mooi lijstje klaarligt met vervangers. Ik zou persoonlijk de voorkeur hebben voor Stengs van AZ. Wat mij betreft is dit een ruwe diamant, die nog aardig geslepen dient te worden. Wat mij aan hem bevalt is zijn technische vermogen, iets dat een Ajaxspeler van nature behoort te hebben. Bij Anderlecht loopt Verschaeren rond. ook een leuke speler. Wil je ervaring, dan moet je Vanaken halen, 26 jaar en scoort best vaak. Maar het zou Ajax ook weer sieren als ze een Lang en co gewoon voor de leeuwen gooien. Die jonkies kunnen dat best aan.
0 0
Superjan
Kan me er normaal gesproken totaal niet om bekommeren maar om dingen die zo logisch zijn als 1 1=2 te gaan minnen, dat wekt dan toch even een vlaag van ergernis. Het zal de tijd van het jaar zijn. Suf systeem inderdaad.
0 0
Fnatic
Als je weet dat het onmogelijk is om gelijke kwaliteit terug te halen, leer dan eens NEE te zeggen en verkoop niet alles wat talent heeft.
1 -1
MosesD
Als de grootste clubs ter wereld langskomen kan je nauwelijks nee zeggen. Een ontevreden speler, daar heb je niks aan. Bovendien zullen spelers, zoals elders hier al terecht gesteld, minder snel een contract tekenen als vertrekken moeilijk is....
0 0
Fnatic
Dat begrijp ik, maar kan je geen afspraken maken en spelers gedoseerd per jaar laten gaan. Niet al het talent ineens laten vertrekken zoals nu dreigt te gebeuren.
0 0
MosesD
Doen ze ook gedoseerd. Als ze nu alleen de Jong en de Ligt hadden laten vertrekken, dan zouden er volgend seizoen een stuk of 6 op de nominatie staan om te vertrekken.
0 0
Superjan
Als je weigert te verkopen als er een topclub interesse heeft - zeker jongens uit eigen opleiding - willen spelers geen langdurige contracten meer bij je tekenen. Ajax is voor toptalent een stap in hun carrière, geen eindpunt. Als je ze die volgende stap niet laat maken, flikkert het hele verdienmodel in elkaar.

Edit: nog even voor de duidelijkheid: het gaat me niet om de verdiensten, maar om het feit dat een Tagliafico of een Neres niet meer tekent omdat ze wel de zekerheid willen dat ze kunnen doorgroeien. Of om de mogelijkheid dat Gravenberch maar met twee jaar wil verlengen omdat Donny ook niet naar Real mocht en hij de kans niet wil missen als die komt. Kortom: door krampachtig kwaliteit te proberen te behouden, loop je het in de toekomst mis. Een goede naam op dit gebied is extreem belangrijk voor Ajax.
1 0
Ajax114
Hahaha ik had hetzelfde kunnen schrijven. Makke schaapjes hier die de keiharde realiteit nog niet onder ogen willen zien.
2 -6
EuforischeRealist
Er zijn er voorlopig pas 2 verkocht dwaas.

Bovendien kun je Martinez en Alvarez alles behalve middelmaat noemen, ontwikkelt Schuurs zich prima en moet je Marin en Promes wel de kans geven zich te bewijzen.
2 -2
JPM
De minnetjes krijg je omdat je een kansloze troll bent die niets beters te doen heeft dan onrust stoken op een forum.

Ik zal je even uit jouw droom helpen: het % Ajax-fans dat hier komt is een minuscuul klein deel van de mensen die wekelijks in het stadion zitten. Dat gestook van je heeft dan ook heel weinig effect, maar blijf er lekker mee doorgaan. Zielepoot.
4 -2
BrandjeXL
Geen club ter wereld kan dit opvangen. Stel je eens voor dat RM Ramos, Modric, Kroos en Marcelo verkoopt of Barça Pique, Busquets, Messi en Suarez. Helaas worden mijn vermoedens steeds sterker en dat is dat de beloftes die Overmars heeft gedaan nu in een extreme vorm worden terug gekaatst. Vorig jaar was de deur allang op slot nu lijkt wel alsof over elke speler te onderhandelen valt.
1 0
Rentokill
Meh
0 0
BRAMHOUTEN
Ik denk dat jij de grootste schaap hier bent. beetje onrust hier stoken, wat zou jij een uitleven hebben met je negatieve kijk
2 -2
Cisco2
Nee. Denk dat mensen jou een minnetje geven omdat je als een achterlijke hier zo maar teksten neer kwakt die als een tang op een varken slaan.

Iedereen is dat overdreven negatieve gedoe van jou en nog wat andere wel zat denk ik.
6 -1
WZAWZDB14
Niet dat we dit moeten doen hoor, maar zou het kunnen dat we neres voor een speler van bijvoorbeeld Utd kunnen ruilen, zodat we die 23% doorverkoop niet hoeven te betalen?
0 0
Cupmetgroteoren
Nee. Salaris bij United is 5 x zo hoog, geen speler daar die naar Ajax wil. Het is ongelofelijk hoeveel onzin er soms door mensen gepost wordt.
1 0
Pipodeclown112
In theorie zou dat wel moeten kunnen denk ik, maar je schept daarmee wel een enorm slecht precedent. Voor je het weet staan we bekend als de Mino Raiola onder de clubs. Slecht voor toekomstige onderhandelingen.
4 0
BrandjeXL
Eens!
0 0
JPM
BayernvanNederland en Ajax114; jullie zijn al een tijdje ontmaskerd. Is het niet tijd voor een nieuwe troll-nickname?

Buiten dat zijn jullie op meerdere accounts actief, dus log even in met een van die andere accounts. Dan lijkt het tenminste nog ergens op.
7 -4
Ajax114
Haha wat makkelijk weer. Ik ben meer ajacied dan de meesten hier maar wel een kritische die van mening is dat er met goed beleid wel degelijk aangesloten kan worden bij de beste 16 van Europa. Nu worden we echter weer teruggeworpen naar de grijze massa van clubs .
2 -5
mcjc
Ik vrees dat Ajax zich niet gaat kwalificeren voor de CL. Veel spelers zijn nu niet zeker of ze nog bij Ajax blijven, wat grote invloed heeft op de aankomende wedstrijden.
5 0
Heiko
Het geeft volgens mij veel onrust bij de spelers zelf, al ontkennen ze dat! Daardoor ontbreekt de focus
0 0
Redrum
Waar maakt iedereen zich zo druk om? Dit wisten we toch allemaal van tevoren al. We spelen in de fucking Eredivisie, spelers blijven hier geen jaren hangen. Desondanks moeten we gewoon de CL halen en kampioen worden. Dit jaar stromen er bakken met geld binnen, die weer geïnvesteerd kunnen worden in een toekomstig topelftal. Zo zullen we mindere jaren afwisselen met hele goeie jaren. Maar ook in de mindere jaren moeten we kampioen worden en in ieder geval poulefase CL. Dat is voor mij dan ook het doel voor dit jaar: plaatsing groepsfase CL, daarin minimaal 3e worden en natuurlijk het kampioenschap. Laten we vanavond de eerste stap zetten met een overwinning op Paok. Onze huidige selectie is daar sterk genoeg voor. Sommige jongens moeten nog even wennen, maar het gaat zeker goed komen.
6 -5
MosesD
Verstandige woorden. Het afgelopen jaar was uniek, sommigen denken dat dat ieder jaar moet kunnen. Een utopie natuurlijk. Ik denk dat Paok heel erg lastig wordt, het zal me niet verbazen als we ons niet plaatsen. Het is het lot van Ajax dat in de Eredivisie speelt. Een vervanger voor van de Beek is imo intern prima op te vangen, Ziyech en Neres is een ander verhaal. Ik denk dat je er toch vanuit mag gaan dat in ieder geval één ervan vertrekt. Ik zou daar nu al op anticiperen. In Nederland zie ik één speler die ik heel graag bij ons zie: Malen. En die is zeker te betalen. Oké, je haalt Raiola binnen, maar dat moet dan maar. Ik vind hoe dan ook, dat Overmars nu niet kan gaan zitten afwachten.....
1 0
afcasven1995
Helemaal mee eens. Sommige mensen overschatten echt de Eredivisie, denken dat spelers hier willen en moeten blijven als Real op de stoep staat.

De Eredivisie is en blijft een blok aan het been van Ajax, zelfs als we de CL 3x zouden winnen.
0 -3
Heiko
Zolang we 2-2 spelen tegen Vitesse overschatten wij helemaal niks.
3 0
FC Scoorgasme
Ik neem het eigenlijk niemand kwalijk, terwijl het juist zo fijn is wnr je 't wel iemand kwalijk kunt nemen. De voetbalwereld is gewoon in en in rot, geld regeert over clubliefde. Daarom koester ik het succesjaar van vorig jaar des te meer, ik besefte mezelf toen al dat ik er met 1000% van moest genieten. Nouuu dat heb ik gedaan hoor, gelukkig niet zoveel gezopen dat ik de successen de volgende ochtend weer vergeten was maar feesten heb ik gedaan haha.
2 -2
FTS95
Weet je wat best kut is? Vd Beek, Ziyech en Neres hebben eigenlijk baat bij uitschakeling...Dat maakt een transfer makkelijker..Ik ga er vanuit dat het hun eer te na is, om er met de pet naar te gooien, maar tikkeltje ongemakkelijk is het wel..
4 -2
Huggy89
Waarom zou iemand als Ziyech dan , op basis van jou redenatie, eerder van vakantie terug zijn gekomen? Hij had dan net zo goed weg kunnen blijven en het ze zelf laten vergooien.
1 0
carlo30
waarom zouden ze spelers waarmee ze jarenlang mee samenspelen willen benadelen dan. lijkt me wel dat anderen het merken op het veld als je je best niet doen. vraag me af of je elkaar dan nog wel recht in de ogen kan kijken na de wedstrijd. lijkt me gewoon dat ze keihard hun best willen doen om nog een keer te stunten in europa, dat zou het aanzien voor hun ook alleen maar groter maken.
2 0
blava
Lijkt wel op de situatie van Monaco een paar jaar geleden. Totaal leeggekocht en helemaal opnieuw beginnen. Deze situatie veroorzaakt veel onrust in het elftal. Het wordt bijzonder moeilijk vanavond.
3 0
Sofa
Haha deze man heeft echt problemen hoor...

BayernvanNederland, di 6 augustus 2019 om 09:02
BayernvanNederland, di 6 augustus 2019 om 09:09
BayernvanNederland, di 6 augustus 2019 om 09:47
6 -2
DrFootball
Hij voornamelijk ook heel veel tijd.
0 0
JPM
Hardnekkige troll.
3 -1
BayernvanNederland
Opstelling volgend seizoen na totale executieverkoop (De Jong, De Ligt, Schone, Donny, Neres, Ziyech):

Miskoop - Tadic - Promes (=miskoop)
Miskoop - Blind - Marin (=miskoop)
Tagliafico - Martinez (=miskoop) - Schuurs - Mazraoui.

= torenhoge bonus voor Marc Netto
= Europa League
= PSV kampioen
= weer terug bij af
2 -14
WZAWZDB14
Gast wat een onzin, als je uiteindelijk verkoopt voor /-300 miljoen en je koopt voor pakweg 40 miljoen kan je natuurlijk niet verwachten dat je hetzelfde voetbalniveau gaat halen, maar financieel heb je een gigantische stap gemaakt. Dit bied zoveel mogelijkheden voor de toekomst. Daarnaast kan je het nog zooo slecht doen, maar wie zegt dat psv in een keer weer alles gaat winnen. Wij spelen uit gelijk bij een subtopper (geen heel gek resultaat), psv speelt gelijk bij een promovendus.

Oja en martinez promes en marin een miskoop noemen?! Ga lekker terug naar lampenshowtime.com
2 -2
BayernvanNederland
Ga toch weg. Het zijn toch gewoon aankopen gebleken die nog helemaal niets toevoegen. De Jong bij Barca, zo'n aankoop voegt gelijk iets toe. Marin, Martinez en Promes helemaal niets tot op heden. Je mag met zo'n mega portemonnee en hoge transfersommen toch wel verwachten dat deze spelers het verschil kunnen maken of niet?
1 -4
ajaxxcied4life
De Telegraafredactie is weer aan het emotie- en opinie managen jongens.
1 -1
WZAWZDB14
In principe mag dat niet, omdat je ze na 1/2 wedstrijden wilt vergelijken met toptalenten van 70 80 miljoen die al een paar jaar in hetzelfde team spelen, dan is 15 miljoen niet zoveel hoor. Maar goed, jij wilt ze vergelijken, best. Vertel is, hoe speelde Neres ook alweer in zn eerste wedstrijden voor ajax?
2 -1
Gooseman
Ik heb je het voordeel van de twijfel nog gegeven maar dat ben je nu kwijt. Als je het Bayern van Nederland wil zijn zou je juist de komst van Bergwijn toe moeten juichen.

Graag hoor ik welke aankopen jouw goedkeuring wel zouden krijgen. Graag voor elke plek waar 'miskoop' staat.
1 -1
eros
Laten we 3-0 winnen en laat Marin mijn ongelijk bewijzen! Dan keert de rust weer een beetje terug.
0 0
Vertonghen
Graag, echter ik heb Marin op nog niks bijzonders (positiefs) kunnen betrappen.
Ook niet de tweede seizoenshelft in BE...
Hij is niet zo dramatisch als de meeste doen laten geloven maar van Frenkie naar Marin... die 2 mag je eigenlijk niet eens in 1 zin noemen.

Anyway als Donny vertrekt mag en kan je Neres nooit blokkeren... op basis van wat?
Die gozer wilt europees acteren, met de selectie zoals deze er dreigt uit te gaan zien mogen we al heel erg gelukkig zijn met de poulefase.
Je geeft door deze transfers heel duidelijk een signaal af dat je voor transferinkomsten kiest, niet de sportieve ambities.

De Ligt vond ik klote, Frenkie’s verlies is zo waar nog moeilijker op te vangen en dan ook je stille kracht (motor) verkopen wetende dat Ziyech ook voor 99% zeker nog vertrekt i.v.m een gemaakte afspraak.
Tsja wat wil je dan? dan kan je andere spelers geen transfer ontnemen.

Mijn doemscenario zou compleet zijn als ze vervolgens met het bord op schoot Bergwijn halen en de miljoenen zo in handen van Psv schuiven.
0 0
VoorJohan14
Marin had wel veel diepgang
0 0
eros
Laten we 3-0 winnen en laat Marin mijn ongelijk bewijzen! Dan keert de rust weer een beetje terug.
0 0
Sonofafca
Ik vrees met grote vrezen,dat er nog spelers vertrekken en niet de minste. Die Marc netto ziet alleen maar euro tekens in zijn ogen.s.kkel!!
3 -1
Whatever
Donny, Ziyech en Neres nog weg?

Bergwijn-Tadic-Promes
Blind-Klaassen-Pröpper
Tagliafico-Martinez-Alvarez-Mazraoui
Onana

Wordt dat em dan?
0 -2
FrankBeton
Geen Bergwijn maar Malen en Boadu halen.
Tevens Propper en Antony.

Klaassen??? Never nooit niet meer a.u.b. Kan alleen rennen en hard werken, kan niet voetballen
0 0
Ajax114
Pfff lekker creatief met je Propper. Echt een saaie nietszeggende spaler.
0 -1
Ajax-Amsterdam
Klote, dan zijn we leeggekocht. Gaat even duren voordat we dan weer een echt team zijn. De exceptionele talenten hebben we dan niet meer die het verschil maken. Wordt sws een tussenjaar Europees gezien, maar ook in de Eredivisie wordt het lastig denk ik..
0 0
Ajax114
Op deze manier groeien we vanzelf richting het niveau van PSV . Moeten wel aardig blijven he en niet elk jaar kampioen willen worden. Moeten andere clubs ook wat gunnen.
0 -1
oudzuid2
zou wel een kleine ramp zijn als Ziyech ook nog vertrekt, maar ik zie het nog wel gebeuren. dan is het sprookje van vorig seizoen definitief uit en kan je weer vanaf nul beginnen.
0 0
FC Scoorgasme
Wnr zowel Donny, Hakim en David nog weggaan dan ga ik lekker sportvis competities volgen ofzo daar zal minder genaaid en getransfereerd worden. . Vanavond is het halve team met zijn hoofd niet bij ons aller Ajax als ik 't zo lees, wat beginnen we de dag weer lekker.
3 0
Van Reenen
Voor jou gezondheid is het beter je bij de feiten te houden en je niet te spiegelen aan wat journalisten denken en schrijven. Ook niet afgaan op geruchten. Je zal zien dat de toekomst het waard is om voor te leven. Zo lang ik supporter ben, al meer dan 60 jaar, is het altijd gegaan zoals het nu gaat. Verkopen en aankopen zullen altijd blijven. Sterkte vanavond en probeer ervan te genieten.
2 0
Just_wes
Zal wel meevallen. Je mag toch van een ieder verwachten dat ze het goed willen afsluiten bij Ajax. Plus de kans bestaat nog steeds dat ze gewoon blijven. Gewoon volle bak vanavond. Uit doelpunt maken en het thuis afmaken. Als we nu maar niet verwachten dat we PAOK even gaan oprollen.
2 -1
Ajax114
Jij weet duidelijk niet hoe voetballers in elkaar zitten.
0 -1
grannig mokum1
Dit weten we al lang welke spelers die gekocht wordt of grote kans dat ze weg gaat, Dus ons Ajax moet nu al anticiperen en ik neem het aan dat ons Ajax een lijst heeft met namen van spelers die ze willen halen als vervangers .....
1 0
atalantanio
Wat ik wel raar vind is dat er helemaal geen geruchten zijn over nieuwe spelers. Het verhaal Bergwijn is al twee maanden oud, net als dat Ajax Pavon op een lijstje had staan. En voor de rest roepen mensen maar wat, zoals Klaassen, Pröpper, Antony e.d. Het wekt de indruk dat er waarschijnlijk alleen nog maar spelers zullen vertrekken. Dan kom je uit bij Dani de Wit en Ekkelenkamp.
1 0
Gooseman
Zo lang er vanavond maar veel beweging is rond Ziyech en Neres. Dan volgen de doelpunten vanzelf.
2 0
AFCA.
Waarom verkopen we niet gewoon de hele club? Dan hebben we misschien wel 1 miljard op de bank staan! Hoe gaaf zou dat zijn
5 0
DeMeervanweleer
VD Beek en Neres hebben pech, Ziyech kan je niet onderuit, maar Ajax moet zich op het standpunt stellen dat de competities zijn begonnen en dat het vanuit bedrijfstechnische overweging volstrekt onverantwoord is om dan haar sleutelspelers te laten vertrekken. Geld genoeg, je kunt spelers makkelijk aan hun contract houden.
2 0
S_020
Ja joh, verkoop die ook maar..
6 -1
BayernvanNederland
Gaat Marc in augustus zijn moeder ook nog verkopen?
Of onze club voor een schijntje aan een rijke arabier?

Waar is die schoft mee bezig. Toon eens wat ballen en ambitie.

Dit seizoen is echt van levensbelang voor de komende 5 jaar denk ik. Plaatsing CL ten eerste en bij een kampioenschap weer directe plaatsing CL. Dat levert in de lange termijn veel meer op dan Donny, Neres en Ziyech nu verkopen.
3 -12
Eastwood
Schandalige reactie met je gescheld. Ben je wel een Ajacied gast? Volgens mij niet nl.
1 0
PJK54
wat een onvoorstelbaar laag stukje misschien beter dat je naar een andere cllub gaat. Denk je nu echt, waarschijnlijk wel gezien je domme opmerking, dat Ajax achterover leunt en denkt het komt wel goed? Die zijn waarschijnlijk druk doende te zoeken naar adequate vervangers. Helaas kan ik ook niet in de keuken kijken en wacht af wat er gaat gebeuren.
3 -3
Ajax114
Ga toch weg joh , welke aankoop overtuigt er nu ? Niet één ! Alleen Alvarez moeten we nog aan het werk zien. De rest valt allemaal tegen. Je mag toch verwachten dat we spelers halen die er meteen staan. Het is een hopeloos beleid en gelukkig zie ik nu meer mensen die dat inzien. Een waslijst aan miskopen en je hele elftal verkopen. Overmars je mag plaats maken voor een ander.
2 -4
AFCAsphere
Martinez en Marin vallen naar mijn mening echt niet tegen hoor, dat is gewoon een gebrek aan inzicht van jou.
1 0
BayernvanNederland
Eindelijk iemand die het begrijpt.
1 -2
Ajax114
Wij zijn in de minderheid, de rest volgt binnen 3 weken. Die hebben wat langer de tijd nodig om in te zien dat er een falend beleid is.
0 -1
Rentokill
Heb je wel respect voor jezelf? Want met zo'n naam doet het anders vermoeden...
1 -2
JPM
Praat ff normaal over onze beste TD van de afgelopen tig jaar, mafkees.
2 -4
JSF
Wat ben jij een simpele ziel. Ten eerste om je woordkeus, ten tweede omdat de personen om wie het gaat ook graag een volgende stap maken. Marc heeft het niet alleen voor het zeggen.
2 -3
Benleiden
Case closed! Maarja, viel te verwachten boys. We moeten wel realistisch blijven. Als al deze spelers alsnog vertrekken, wat ik logisch zou vinden, dan worden we kanonnenvoer in de CL en wordt het wel weer een spannende competitie. Precies zoals Nederland wilt. Met één verschil tov het verleden: we hebben dan een half miljard op de bank geloof ik haha.
0 0
JanBiesbos
Contract=contract en anders heel veel geld betalen en laat die kopende clubs ook maar het eventuele verlies van het niet halen van de poulefase cl betalen
0 -1
Benleiden
Nu denk je wel zakelijk en dat vind ik goed hoor. Maar het verzacht niet de pijn van de supporters die graag de club in de CL zien spelen. Desalniettemin wil je zonder deze goede spelers ook helemaal niet in de CL spelen, want dan breek je alles weer af wat je afgelopen jaar hebt opgebouwd.
0 0
Aad82
Ziyech is het echte brein van dit Ajax sinds 2016. Hoe kan je die in hemelsnaam vervangen? Donny is vervangbaar en David ook. Maar Hakim? Het balletje zal weer veel vaker breed of terug worden gespeeld, lekker op safe spelen.
1 -3
korem
Dat was denk ik Frankie en denk dat er verder bijna geen enkele speler echt direct vervangbaar is !
1 -1
Aad82
Het is Frenkie en niet Frankie! Frenkie was het hart en Hakim is het brein. Met een kunsthart kan je tegenwoordig goed leven, een kunstbrein bestaat vooralsnog niet.
0 0
Jaridebeste
Heerlijk echt heerlijk.
0 -2
Toon meer reacties