Veltman: 'Gesprekken gaande met Ajax'

SJvanveen, 03-08-2019 om 22:01, 9548 views, Voetbalzone |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Joël Veltman is positief gestemd over Perr Schuurs, maar weet dat de concurrentie moordend is. Ook spreekt de voormalig aanvoerder van een sterke Ajax-selectie, al kunnen er nog genoeg spelers vertrekken deze transferwindow, waaronder hijzelf. 

Veel spelers worden in verband gebracht met nieuwe clubs en Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong vertrokken al officieel. Of de geruchten allemaal waar zijn, weet Veltman niet, wel antwoordt hij stellig als hem gevraagd wordt naar alle transferperikelen. 'Dat is Ajax. Als we het allemaal moeten geloven, hadden we geen elftal kunnen opstellen', lacht de verdediger voor de camera's van Voetbalzone

Veltman doelt op Vitesse-uit, waar Ajax met 2-2 gelijkspeelde en met een nieuw centrum aantrad. Onder meer Perr Schuurs maakt indruk, maar Veltman weet niet of de tiener het hele seizoen zal spelen. 'Het is verrassend, hij heeft het heel goed gedaan. In die zin mag hij daar blijven staan, al is er wel een nieuwe jongen (Edson Álvarez, red.) bijgekomen en de concurrentie daar met mij en Lisandro Magallán.' 

Transfer?

De Jong en De Ligt gingen al en Lasse Schöne vertrekt naar Genoa. Donny van de Beek wordt gelinkt aan Real Madrid en Joël Veltman? Die zou ook zomaar nog kunnen vertrekken. 'Ik sta open voor die stap en er zijn nu gesprekken gaande met Ajax', herhaalt hij de woorden van verleden week. 'Maar dat houd ik graag tussen ons.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cello
Ik gun het Veltman. Jarenlang trouwe dienst, ondanks dat ie eigenlijk nooit onbetwist is geweest, maar nooit een kik gegeven als ie ernaast kwam te staan. Ook aanvoerder geweest, maar tegenwoordig veelal opvallend dat ie eigenlijk het niveau niet echt meer aankan wat er verwacht wordt.
Als hij dan een stap kan maken om ook in het buitenland eens te gaan spelen moet je hem dat gunnen. Ajax heeft al eerder duidelijk gemaakt dat zijn volgend jaar aflopende contract niet verlengd gaat worden. Kortom, men wil niet verder met hem door. Dan laat je hem gaan en ga je niet moeilijk lopen doen als er daadwerkelijk nu een club komt, waarin óók hij het ziet zitten. Laat je hem voor een gelimiteerde transfersom gaan als dank voor de vele jaren inzet.
0 0
JanTa
Speelde niet sterk (wie wel ) maar Veltman is wel een speler om achter de hand te hebben.
0 0
Simpelishetmoeilijkst
Gun die jongen, als hij dar wil, een mooie transfer; een erg loyale vent, die heel vaak verguisd werd hier. Dan Dest de kans geven, en Mazraoui naar het middenveld, om Donny te vervangen, mocht die weggaan.
0 0
jarenfan
Zo'n icoon met ups and down (Frank de Boer ook),
laat je erbij.
Geen trap na geven heren op deze site.
2 0
Cupmetgroteoren
Mag toch wel enigszins een Ajax-icoon genoemd worden. Is verdedigend behoorlijk stabiel geworden. Gisteren een mindere wedstrijd. Geef hem zijn transfer en ontvang er nog een bedrag voor en laat hem door de voordeur vertrekken, net als Schöne. Een club in de onderste regionen van de PL zou bij hem passen, of gewoon een Italiaanse middenmotor. Dijks wordt in Italië ook gewaardeerd. Probleem is wel dat je gewoon een vervanger moet halen, want mazraoui moet naar het middenveld opschuiven. Als je dan een type kristensen binnennhaalt kan ie beter blijven. Het is niet makkelijk om een betere rechtsback aan te trekken. Maar er is weer ruimte in het salarishuis als hij en schöne vertrekken.
0 0
Bono
Heel vlug verkopen drama. Dest nu al beter.
0 -1
Ajaxtrouw
Hij was gisteren weer ouderwets slecht van voor zijn blessure. Laatste stuk vorig seizoen was hij veel beter, verfijnder vooral nu weer lomp
0 0
ajax1forever
Jarenlange ergernis.
#veltman out!
0 -2
b.hulshof
IK zie in Veltman geen basisspeler hij is veel te onrustig aan de bal. Mazraoui en Dest zijn gewoon allebei beter dan Veltman.
0 -2
Sterspeler
Veltman kan veel beter verdedigen dan beiden. Zo'n rechtsback heb je gewoon nodig. Dat zagen we ook in de Champions League. Een Mazraoui heeft niet de kwaliteiten die Veltman wel heeft om bijvoorbeeld een Christiano Ronaldo te irriteren.
1 0
grannig mokum1
Maar Veltman is beter in verdedigen dan Mazraoui
1 0
ETM
Ik heb in verschillende periodes een vertrek van Veltman toegejuicht, maar juist in de afgelopen maanden zie ik een langer verblijf van Veltman wel zitten. Wat als Mazra zich ontpopt als middenvelder? Dan heb je toch alleen de groene Dest?
Veltman staat behoorlijk zn mannetje. Als uitgangspositie liever een Mazra of misschien zelfs Dest in de basis, maar als extra optie is Veltman wel erg verdienstelijk. Vanuit hem kan ik t wel prima begrijpen.
3 0
Sterspeler
Ik denk dat Ten Hag uiteindelijk gaat zwichten voor een middenveld met Blind en Mazraoui, wanneer blijkt dat Marin en Blind niet goed loopt.
0 0
eros
Hij kan makkelijk gaan. We hebben Mazraoui en Dest
2 0
Suarez16_
Doodzonde dat toch wel de "helden" van de laatste 5 jaar gaan vertrekken met Schone, De Ligt, De Jong en waarschijnlijk Donny en Joel. Natuurlijk zijn Tadic, Ziyech, Tagliafico, etc. helden, maar die zijn nog geen Lasses en Joels.
1 0
ajaxwestland09
gun hem wel een transfer kan maz en dest uitvechten als rechtsback
0 0
Cupmetgroteoren
Ik denk dat Veltman gaat vertrekken en als ik hem was zou ik dat ook doen. Zal dan op z'n hoogtepunt weggaan bij Ajax. Wel graag een normale transfersom en niet steeds 'mag wegens bewezen diensten voor een laag bedrag weg'. Het is gewoon business en elke cent moet je binnenhalen als je wil concurreren met Europese subtop.
3 0
Ardoe
Gelul, het geld hebben we niet hard nodig en als je ziet dat dit soort jongens een hele lange tijd voor Ajax hebben gevoetbald, kun je ze transfer gunnen. Die paar miljoen verschil maakt dan ook niet meer uit en is gewoon een sympathiek gebaar.
2 -4
Cupmetgroteoren
Het geld is meer nodig dan ooit. Ajax heeft de ambitie om mee te doen in Europa en dus heb je elk dubbeltje nodig. Je concurreert tegen clubs met een begroting van 200 miljoen euro (subtop Europa). Elke stuiver is juist nu harder nodig dan ooit.
4 0
Farry
Achterlijk.
0 0