Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Álvarez kan tegen PAOK mogelijk meedoen'

BartVeenstra, 31-07-2019 om 07:05, 11007 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax kan in het heenduel met PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League mogelijk 'gewoon' beschikken over nieuweling Edson Álvarez. De Mexicaan heeft een werkvergunning nodig om voor zijn nieuwe club te mogen uitkomen en die lijkt hij op tijd binnen te hebben alvorens Ajax naar Griekenland vertrekt.

De Telegraaf schrijft woensdagochtend dat het in orde maken van het papierwerk van Álvarez sneller dan verwacht gaat. De Ajacied vloog zondag naar Mexico-Stad en dinsdag kreeg hij aldaar van de Nederlandse ambassade al zijn visum.

Ook de IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst) heeft zijn zaken goed voor elkaar en om die reden lijkt hij vrijdag al zijn werkvergunning te kunnen ophalen. Om die reden zou hij dinsdag al met Ajax mee kunnen doen tegen PAOK Saloniki. De wedstrijd van zaterdag - op bezoek bij Vitesse - komt nog te vroeg voor de Mexicaanse verdediger annex middenvelder.

Schrijf je in voor de Ajax Showtime subleague en win!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Laat Edson nog maar een weekje rusten. Zijn debuut kan dan in de thuiswedstrijd van de competitie plaatsvinden en meteen erna de thuiswedstrijd tegen PAOK. Hij heeft heel veel wedstrijden gespeeld de afgelopen maanden en Perr kan prima naast Martinez spelen. Straks een keiharde, Zuid-Amerikaanse achterhoede, op Nous na. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze achterhoede kwalitatief minimaal gelijk is aan de achterhoede van vorig seizoen.
0 0
Ajax4xbestevaneuropa
Ik denk dat je zo'n mexicaan er goed bij kunt hebben in een griekse heksenketel. Zulke jongens zouden nog een vinger opofferen voor de overwinning. Die voorrondes in deze fase van het seizoen kunnen gevaarlijk zijn. 2x verslappen en je hebt 2 goals om je oren. Ook niet denken dat een gelijk spelletje meenemen uit griekenland wel genoeg is en ze de klus hier wel even klaren. Effectiviteit is het belangrijkst in zulke wedstrijden,dat je in het beste geval in de rust al met 2 goals voorstaat. Als er 3 een off day hebben op het midden en achterin dan kan je ook zo verliezen of gelijk spelen. Iedereen weet nog de EL finale en het seizoen daarop geen europees. Mes scherp zijn dinsdag en zorgen dat de return een formaliteit wordt.
0 0
Jeugd
Lekker meenemen maar natuurlijk nooit laten spelen in die wedstrijd
0 0
Schwalbino
Als ie er niks van bakt meteen daarna verkopen :)
0 0
Pheadrus
Veltman is er ook nog voor RCV.
0 0
Simpelishetmoeilijkst
Rustig brengen, want er lijkt geen haast te zijn, daar Schuurscen Martinez het goed doen op dir moment.
1 0
AlexIbarra
Die jongen heeft veel aan z'n hoofd, heeft nog niet eens meegetraind.
Jetlag van West naar Oost is ook altijd erger dan van Oost naar West.

Tenzij Schuurs het totaal verkloot of zware blesssure / rode kaart in de 1e wedstrijd, moet je hem gewoon beide wedstrijden 90 minuten laten spelen.
Schuurs doet het prima en het is ook een mooi richtpunt voor Alvarez.

Thuis 10/08 tegen Emmen kunnen we Schuurs misschien rust geven en met Alvarez starten.
0 -1
Aspers73
Zou Schuurs - Alvarez niet een koppel kunnen worden?
0 0
Red Devil
Dat is goed nieuws want die kunnen we wel gebruiken.
0 0
Montana
Als de wedstrijd het toelaat in de slotfase 10 minuten geven ofzo. Kan hij ook ervaren hoe de sfeer is om bij een Europese wedstrijd op het veld te staan.
2 0
markk
Zou ik niet doen, je wilt een speler niet ineens voor de leeuwen gooien in zo'n beladen wedstrijd, dan riskeer je wat er ook met Magallan gebeurde.
2 0
EricAjax1
Precies. Magallan is nu alweer afgeschreven. Moest zich maar even bewijzen tegen Feyenoord uit met Frenkie de Jong (!!) naast zich. En nu is het helemaal niks en een waardeloze verdediger. Ik zeg je dat Magallan nog van waarde gaat zijn dit seizoen op welke manier dan ook.
10 -1
FreddyAX
Of Sjaak dat met je eens is betwijfel ik maar ik denk dat je weleens gelijk kan hebben.
0 0
ck69
of dom instappen en uitglijden tegen spurs..
2 -7
wendoo9
En als een blind paard van naar voren lopen met nog paar minuten te spelen van Mathijs de Ligt, maar daar hoor je niemand over !! Alleen Magallan afkraken daar zijn sommigen hier goed in. Ga je club en spelers steunen ! Niemand verliest ook alleen met 6-2 van Feyenoord !!
6 0
EricAjax1
En als Alvarez een foutje zou maken tegen Paok? Dan is het gelijk een waardeloze verdediger/miskoop?
5 0
ck69
Dat is jouw bekrompen conclusie dan. Ik heb nog niets v Magallan gezien waarvan ik denk: hij kan het wél!
1 -7
EricAjax1
Ik trek helemaal geen conclusie ik stel je een vraag. Hij heeft nog maar amper 90 officiele minuten gespeeld maar jij, de grote voetbalkenner, hebt nog niet gezien dat hij iets kan. Over bekrompen conclusies gesproken
1 0
ck69
Het was een domme vraag dan, dat weet jij ook wel. Je ziet toch snel genoeg of iemand kan voetballen. Ik vind hem voetballend en verdedigend erg matig, wat nou net voor de cv positie nuttige kwaliteiten zijn als je geen beest in de lucht bent.
1 0
EricAjax1
Jij snapt niet dat ik met die vraag de vergelijking maak hoe jij Magallan nu neerzet. namelijk iemand die zeer weinig officiele minuten heeft gemaakt bekritiseren terwijl hij amper de kans heeft gehad om zich te kunnen bewijzen. Prima dat jij hem niks vindt, dat mag. Maar het is nogal voorbarig en bevooroordeeld op dit moment want de beste man heeft amper de kans gehad. Jij leeft blijkbaar in een wereld waarin iedere speler hetzelfde is en er gelijk maar moet staan op ieder moment.. Dát is pas dom
1 0
Schip
Gek genoeg zijn debuut tegen H'veen. Dat was vrij aardig. Daarna sloeg de onzekerheid toe.

Kunnen ze hem niet bij JA zetten zodat hij veel aan spelen toekomt, of mag dat niet? Kan hij ritme en vertrouwen opdoen.
1 0
EricAjax1
Schone bedoel je? en dan nog? We hebben het over een speler die amper minuten heeft gemaakt die in de halve finale CL met enorm veel druk maar even moet presteren? Zo makkelijk om iemand gelijk af te kraken zonder rekening te houden met meerdere factoren..
1 0
Joseph
Ik zou toch voor de variant met Schuurs en Martinez gaan, met Blind er voor zit het verdedigend wel snor.
Alvarez dan in de eredivisie zich laten bewijzen.
6 0
JariJari
Dit: Veltman, Schuurs, Martinez, Tagliafico is echt een topverdediging met Maza en Dest als alternatieven op de backposities en Blind als leider op het middenveld.
0 0
TheTruth
Ik zou gewoon Schuurs en Blind doen eigenlijk.
1 -2
433metdepuntnaarlinks
Gaat ook gebeuren! Alvarez gaat wel ff een weekje de tijd krijgen, zal daarna kansen krijgen en dan wordt het simpel; is hij beter dan Schuurs, dan speelt hij. Maar op dit moment heeft Schuurs, terecht, de voorkeur natuurlijk.

Ik vond het tegen PSV gewoon heel aardig staan, zeker als je bedenkt dat er 4 man op rij stonden die nog nooit in die samenstelling een serieus duel gespeeld hebben. Nu kun je van Veltman altijd een 6 verwachten en met Tagliafico terug, eventueel Mazraoui terug ... Als Blind maar op 6 blijft staan, was in mijn ogen 1 van de uitblinkers!
4 0
Bramzel
Kom op boys! zaterdag moeten we weer alles geven in het uitvak en het uitvak laten kolken. Daarna moeten we dinsdag het uitvak laten kolken in Griekenland en de week erop de Johan Cruijff Arena laten kolken (dat ging tijdens de Johan Cruijff Schaal al redelijk goed, maar ook wij moeten ons verbeteren). Wij moeten alles geven en de spelers vanaf het begin extra energie geven. Kom op boys!
6 0
FiberPaste
Laat hem eerst maar eens meetrainen, zonder zouden we het ook wel moeten redden lijkt me.

Wellicht positief punt aan de uitschakeling van PSV, onze mannen zijn nu dubbel gewaarschuwd
5 0
HenryVakH1972
Das wel een risico. Eerst maar bewijzen wat je kan
2 0
DT10
Hoe langer het duurt voordat hij speelt, hoe langer Schuurs in de basis zal staan, hoe lastiger het wordt voor Alvarez om zijn plek te veroveren. Ik zou dus opschieten als ik hem was, voor zover hij daar zelf invloed op heeft.
4 0
ST
Ik zou hem eerst laten wennen aan het systeem en zijn medespelers.
4 0
***1900***
Eerst een jaartje Jong haha
5 0