Kemper: 'Ook interesse van andere clubs'

SJvanveen, 28-07-2019 om 11:35, 5242 views, Noordhollands Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Boy Kemper maakt zich geen illusies: het aankomende voetbalseizoen ligt zijn focus volledig bij Jong Ajax. De linkspoot kampt met veel concurrentie en denkt daarom niet dat hij een, twee, drie in het eerste elftal van de Amsterdammers terechtkomt. 

Onlangs verlengde Kemper zijn contract bij Ajax met twee jaar. Hoewel de perspectieven richting het eerste elftal vooralsnog niet groot zijn, wilde hij in Amsterdam blijven. 'Er was ook interesse van andere clubs en daar had ik misschien meer kunnen verdienen dan bij Ajax, maar Ajax is nou eenmaal mijn club. Alles is hier perfect', laat de jongeling weten tegenover het Noordhollands Dagblad

Kemper stelt dat hij traint met de beste spelers en trainers en gebruik kan maken van de beste faciliteiten. 'Ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit jaar veel wedstrijden zal spelen bij Jong Ajax', vervolgt de verdediger. 'Dat is mij meer waard dan een paar duizend euro meer per jaar. Bij deze club ontwikkel ik mijzelf en daar zal ik op de lange termijn meer profijt van hebben. Daar ben ik van overtuigd.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hollister
Wordt nooit een Ajax 1 speler.. sorry.. en nog onbegrijpelijker vind ik nig steeds de aanwezigheid van Salomons en Thetani in de selectie van Jong... zal te maken hebben met de samenwerking Cape Town.. geen prof niveau
1 0
eros
Slimme jongen. Hij is nog jong en is bereid te vechten voor z’n plek. Met de gedegen opleiding die hij bij Ajax krijgt kan hij over een aantal jaar altijd nog naar de subtop van Nederland of naar het buitenland.

Daarnaast weet je nooit hoe iemand zich ontwikkeld. Kijk maar naar Mazroui.
Van afgeschreven naar halve finale championsleague.
0 0
falonso
Ik denk dat Kemper beter kan vertrekken. Op linksback hebben we met Tagliafico een uitstekende voetballer en met Pierie en Martinez staan er 2 talentvolle jongens die een hoger niveau én meer potentie hebben dan Kemper. Volgens mij is ook Salah-Eddine erg talentvol, dan zie ik hem liever in Jong dan Kemper.
0 0
trodat4030
Salah-Eddine is nu nog helemaal niet toe aan Jong. Die heeft net 8-10 potjes ofzo in o19 gespeeld. Niet iedereen van 16 heeft een fysiek dat ie 'ff' bij de senioren mee kan. Ünüvar precies hetzelfde. Gravenberch had dat wel en kon vanaf zn 16e mee in Jong, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Dat was ook de reden dat Naci in o19 voornamelijk vanaf de flank speelde, dat vergt net wat minder inhoud dan op t middenveld. Laat hun rustig hun inhoud kweken. Van forceren krijg je vaak meer problemen dan dat je er van profiteert. Het gaat niet enkel om voetbaltechnische kwaliteiten. Zodra Salah-Eddine toe is aan Jong, zal hij vanzelf aansluiten en zal Kemper vanzelf op de bank terecht komen (als die uberhaupt in de basis komt). Ajax begeeft zich de laatste 2 jaar al een stuk meer op het randje mbt doorschuiven dan in de voorgaande jaren. Ünüvar speelde met 15 en een half in o19, Nouri en Donny 'pas' met 16 en een half.
0 0
falonso
Als Salah-Eddine er niet klaar voor is, zou ik Pierie in Jong laten spelen. Die zal niet al te veel minuten gaan maken in Ajax 1 denk ik, dus dan is dat een goede optie voor hem. Dan zou je Kemper als back-up kunnen houden. Of ze zijn van plan Pierie links centraal te zetten en Kemper linksback. Ik zou het alleen zonde vinden als er een speler in Jong speelt waarvan we vrijwel zeker weten dat hij het eerste niet haalt, terwijl er anderen daardoor niet kunnen spelen die misschien het eerste wel gaan halen.

Of het allemaal zo op het randje is als jij zegt, weet ik niet. Ik heb tot nu toe niet het idee dat spelers daardoor ineens verzuipen. Volgens mij doen ze dat echt alleen als ze zeker weten dat een speler daar klaar voor is.
0 0
trodat4030
O zeker hoor, maar t ging mij vooral ff over Kemper en (vooral het doorschuiven van) Salah-Eddine. Want als Pierie speelt maakt het in principe weinig uit of Kemper of Salah-Eddine bankt.. Behalve dat je S-E dan beter in o19 kan laten spelen waar hij meer aan heeft dan banken bij Jong.
0 0
OdjePils
Heb je niet gelezen?
0 0
falonso
Hulde voor de sterke, inhoudelijke, goed onderbouwende reactie.
0 0
OdjePils
Haha leuk dat jij zo’n positieve vent bent.
Hou ik van!
0 0
Eastwood
Man man, die sexadvertenties komen je de strot ook uit.
Get a life.
1 0
falonso
Zou het niet mogelijk zijn voor AS om bepaalde reacties automatisch te verwijderen? Bijvoorbeeld als bepaalde woorden er in terugkomen? Of websites? Dan zijn we ervan af.
2 0
Ferd
Dat is vrij simpel, maar AS wil de hits, dan kunnen ze meer voor advertenties vragen
0 -2
GvanderK
Zal het doorgeven. AS word er zelf ook gek van, het is heel erg de laatste tijd.
0 0
Ajax#1900
Lijkt mij ook. Echt 10 procent van de comments zijn gewoon spam lijkt het wel.
0 0
GvanderK
Klopt, ze zijn bezig met een oplossing.
0 0