Interesse voor Veltman: 'Trainer wil mij houden'

SJvanveen, 27-07-2019 om 23:22, 9293 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Joël Veltman staat nog steeds open voor een nieuwe uitdaging, maar spreekt binnenkort allereerst met Ajax. De verdediger speelt al jaren in de hoofdmacht en is momenteel niet zeker van een basisplaats, maar toch wil Erik ten Hag hem niet kwijt.

'Er is niet veel veranderd. Ik sta ervoor open en er is interesse. Binnenkort heb ik een gesprek met Ajax en dan zal blijken hoe en wat. Ik heb ook met de trainer gesproken en hij heeft uitgesproken dat hij mij wil houden. Dit snap ik, want ik heb veel ervaring en kan op twee posities uit de voeten', aldus Veltman bij Veronica Inside

Mocht Veltman toch vertrekken, dan staan er nieuwe jongens op. Dit is nu al het geval met de vervangers van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong en iets dat bij de club hoort, zo laat Veltman weten. 'De Ligt heeft zoveel kwaliteit', is de voormalig aanvoerder lyrisch. 'Niet voor niets is hij voor zoveel miljoenen naar Juventus gegaan. Maar dat is het mooie aan Ajax: er moeten andere jongens opstaan. Voor de eerste wedstrijd is dat goed gelukt, al zijn ze jong en moeten ze het een heel seizoen laten zien.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
frankvandeschepop@outlook.com
Blind al niet meer genoemd. Wat een spelinzicht. Precies zijn vader
0 0
frankvandeschepop@outlook.com
Schuurs ook top
0 0
frankvandeschepop@outlook.com
Veltman was gisteren de beste bij ajax.vergeet niet opening boj 1 e goal. Rustig. Goed in passing. Goed in de licht en die kleine kutmexicaan aangepakt.
0 0
flodder
hij is er een die af en toe en als het nodig is ...lekker schoffelt...heerlijk.
0 0
Gecko
Respect voor deze ras Ajacied!
Een topper pur sang
3 0
mistermiyagi
Veltman gewoon verkopen..
0 -3
sebastiaan1900
Verkoop Veltman aub. Waarom zou je een paar miljoen laten liggen? Hij komt toch niet aan spelen met Alvarez, Dest en Nous. Overbodig. Met het geld kan je bijv. Donny nog een jaar houden.
0 -2
FCMax
Ja want we hebben per se de transfersom van Veltman nodig om Donny te laten blijven, zeer sterk argument.
0 0
AlexIbarra
Ik heb Alvarez nog geen minuut zien voetballen en Dest en Maz zijn verdedigend toch wat minder dan Veltman. Dus ik zou hem graag behouden om meer opties te hebben, en de rest positioneel van hem te laten leren.

Een bod < 5 mln van een club waar Joel niet echt heen hoeft zou ik afwijzen.
Maar bij een volwassen bod van een mooie club idd laten gaan.
1 0
31xAjax
Dest is er nog niet klaar voor, ondanks dat hij het goed doet. Maar verdedigend, wat toch het belangrijkste is, is hij (nog) veel minder dan Veltman. Alvarez kan alleen RCV dus Veltman mag van mij blijven en uit z'n kontrakt lopen....
0 0
RuffRhythim
Veltman....
God allemachtig man...ik heb deze boi vervloekt, verketterd, met de grond gelijk gemaakt, volledig afgeschreven, zag het totaal niet in hem zitten en vond het een laatste exponent van de lichting Bazoer El Ghazi Kishna Riedewald etc etc...zeg maar de lichting die het gewoon net niet in zich had om het maximale eruit te halen.

Dat vond ik dus voor zijn zware blessure....nee, zelfs tijdens zijn zware blessure nog...

Maar wat is hij enorm sterk daaruit gekomen zeg ! Neem ik mijn hoed voor af !

Deze Veltman mag gewoon blijven hoor.
4 0
UltimateKaos
Veltman is meer van de lichting Klaassen, Dijks, Denswil e.d. hoor
0 0
louis60
Ik dacht er net zo over. Maar gisteren die voorzet op Donny die vervolgens Dolberg bedient; geniaal! Beste pase in een jaar. Alleen volgend seizoen loopt hij gratis weg. En Nous is er ook nog. Dus toch maar (aan buitenlandse club) verkopen. Maar wat is die Veltman goed teruggekomen. Wat een karakter.
0 0
Dastaan
Tsja...Dest kan ook rechtsback spelen. En als je Veltman gister 2e helft zag 3x een bal achter elkaar ingeleverd. Hij heeft z’n momenten dat hij het laat zien. Helaas zijn het de fouten die overhand nemen dan de goede dingen, denk dat het beter is hem te verkopen.
0 -3
AlexIbarra
Veltman was ook belangrijk bij de 1-0 na 34 seconden maar Dest en Mazraoui brengen aanvallend wel meer dan hij.

Toch vind ik Blind en Veltman, als 2 ervaren NL'ers achterin, fijn in de groep.
Als Schuurs, Alvarez, Martinez, Dest, Magallan en Pierie zich allemaal bewijzen, hebben we Veltman niet meer nodig. Maar tot die tijd is het fijn om te kunnen terugvallen op iemand waarvan je weet wat hij kan.

Wie weet hebben we Mazraoui ook nog op het middenveld nodig.
0 0
MarkAFCA
Ik vind, net als Ten Hag, de Nederlandse identiteit in een groep ook belangrijk. Met DJ en DL zijn we al twee Hollandse basis jongens kwijt. Veltman heeft veel ervaring, ligt goed in de groep, Nederlands en is minstens een goede back-up. Dat is het precies het profiel waar TH op aast. Zoals bij Promes.
Aan de andere kant komt Dest er aan, en hebben we Mazra ook. Laatige situatie.
0 0
fujaka
DJ en DL?... really?...
2 0
DT10
Dest speelde gister best goed, maar moet natuurlijk op rechtsback spelen en ik ben bang voor Veltman dat hij dan derde keus gaat worden op die positie. Nous en Dest zijn in potentie veel beter dan Joel, als je het mij vraagt. Vandaar dat ik denk, dat hij beter kan vertrekken, zeker aangezien hij zelf telkens aangeeft ervoor open te staan.
0 0
Cupmetgroteoren
Mwah, ze zijn verdedigend zeker niet beter momenteel.
0 0
FiberPaste
Geef die jongen lekker een contract Marc, ideaal als backup
2 -1
dimitri1903
Mijn ideale opstelling zou zijn:

Onana
Dest - Schuurs - Martines - Nico
Blind - Alvarez
Donny
Hakim - Dusan - Neres


1 -5
Godenzoon24
Marin voor Alvarez die t met de twee achterin mag uitvechten.
0 0
BobaAjax
Of alvarez rechtsback. Dest is aanvallend leuk maar verdedigend kan hij nog wel wat leren. Hierin is mazraoui ook verder.
1 0
EKS
vind ik ook. Vraag me zelfs af waarom Dest ooit verdediger heeft willen worden. Hij manifesteert zich meer als een type Justin Kluivert.
0 -1
jalex
ik ben voor.. Gewoon lekker houden maar hij moet zijn mogelijke rol/positie wel kennen al kan hij ook nog gewoon basisspeler worden.
0 0
Ziyech22
Ik gun deze man alles. altijd alles gegeven. heb em ook regelmatig vervloekt voor penaltys veroorzaken, rode kaarten pakken en de veltmannetjes maar kan niet zeggen dat het geen ajacied is die zich altijd voor de volle 100% heeft gegeven. zoals meerdere hier ook al aangeven, ijzersterk teruggekomen uit de revalidatie! Top gozer
3 0
ST
Onana ; Veltman - Alvarez - Schuurs - Nico ; Mazraoui - Vd Beek - Blind ; Ziyech - Tadic - Neres
0 -2
Gerard36
marin krijgt op zeker een basisplaats op het middenveld.
1 0
off
En Martinez verovert ook een basisplaats.
0 0
ST
Graag behouden prima vent en speler.
1 0
JanTa
Juist!
1 0
ajax4ever01
Was heerlijk om te zien hoe hij Lozano aanpakte.
3 0
JanTa
Even weer kennis gemaakt en daarna Lozano niet meer gezien.
0 0
Daleyjae
Onana

Alvarez Schuurs Martinez Tagliafico

Mazroui Blind

Van de Beek

Zijech Neres

Tadic

Hoop dat we dit seizoen zo kunnen gaan spelen... zo een mooie brede selectie hebben we in geen 20 jaar gehad....

Dest , Veltman, Schone, Marin, Promes, Dolberg, Klaas- Jan en Lang... zat opties om te wisselen en toch kwaliteit te behouden!!

Chapeau Marc!
2 -5
Pauw
Veltmagnifico.

De eerste goal tekent zijn ontwikkeling. Is echt prima geworden met zijn zwakke been. Zijn niet zoveel spelers die dat tijdens hun carriere sterk verbeteren.

Mazraoui heeft die beperking nog wel. Doet alles net rechts en ontbeert daarmee meer mogelijkheden ‘simpel’ te spelen
0 0
gebruikersnaam
Jarenlang alles gegeven voor de club, niet zeker van een basisplaats, er is nu interesse en het is volgend jaar maar afwachten of hij nog een mooie transfer kan maken. Dan zit ie zonder contract straks te leuren om ergens aan de slag te mogen. Met Mazraoui, Alvarez, Schuurs, Martinez, Pieri, Blind, Tagliafico en Dest zijn er voldoende verdediger, ook voor rechtsback. Laat die jongen lekker gaan.
4 0
Ginoajax1
Sinds zijn zware blessure is Veltman supersterk teruggekomen. Zeker houden. Schat aan ervaring super speler.
5 0
Koekepeer
Veltman moet blijven!!!
7 0
Murtagh
Verdedigend is een een stuk stabieler geworden heeft waarschijnlijk wat geleerd van de ligt
0 0
3*stars*3
Vond juist verdedigend altijd wel minimaal een voldoende scoren en in de topduels stond hij er bijna altijd.
Voetballend vond ik hem vanaf rechts juist risicoloos.
Maar hij maakt voetballend ook stappen.
Snap wel dat hij nu mikt op een transfer.
Mooi nieuws voor Dest, die er dan vast bijkomt.
Maar nog 1 jaar Veltman en volgend seizoen transfervrij weggaan, lijkt mij voor alle partijen ook goed.
1 0
Bjorn
Lekker erbij houden en transfervrij een mooie stap laten maken na dit seizoen. Indien Joel ervoor openstaat jaartje bijtekenen natuurlijk zodat we wat aan hem verdienen.
2 0
Cupmetgroteoren
Verdedigend staat ie extreem goed de laatste tijd. Als veltman erin staat komt er achterin geen muis meer doorheen. Het blijft een beperkte voetballer die niet erg atletisch is, maar hij is enorm gegroeid sinds zijn blessure. Zou hem een nieuw contract geven, met de belofte dat hij weg kan als er een club komt waarin hij het ziet zitten.
1 -1
altijdwelwat
Echte Ajacied, gun Joël wel een mooie transfer. Speelde vandaag ook weer heel behoorlijk , prima voor assist bij de 1e goal.
1 0
Rolleman
alsnog gewoon jaartje verlengen.
2 0