Jong Ajax wint op bezoek bij SC Cambuur

JesseTH, 26-07-2019 om 21:05, 11991 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jong Ajax heeft vrijdagavond een oefenzege geboekt op SC Cambuur. Het beloftenteam ging op bezoek bij de nummer tien van de Keuken Kampioen Divisie van vorig seizoen en zorgde voor rust al voor de eindstand: 1-2.

Al binnen het eerste kwartier wisten de Amsterdammers op voorsprong te komen. Het was Victor Jensen, in de voorbereiding geregeld actief in de hoofdmacht van Ajax, die de treffer voor zijn rekening nam. Lang kon de ploeg van Mitchell van der Gaag niet genieten van de voorsprong. Al binnen twee minuten knikte Jamie Jacobs de bal achter Kjell Scherpen.

Na de gelijkmaker werden beide ploegen gevaarlijk, maar het net werd niet gevonden. Na een kleine veertig minuten voetballen veranderde dat. Opnieuw was het de Deen Jensen die scoorde en daarmee bepaalde hij meteen de ruststand op 1-2. Het ging in de tweede helft vervolgens alle kanten op, waarbij vooral Lassina Traoré en Danilo Pereira dichtbij een doelpunt waren. Gescoord werd er echter niet meer.

Opstelling Ajax:

Scherpen; J. Timber, Solomons, Kemper, Douglas; Q. Timber, Jensen, Gravenberch; Kühn, Traoré, Pereira.

Denk je dat Donny van de Beek scoort tegen PSV en Ajax wint van PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
dongenfrank
is er nog iets bekend over de wissels in deze wedstrijd?
0 0
Ozymandias
Ik hoop dat Jong Ajax in de eerste seizoenshelft met regelmaat met Kotarski; Dest, J. Timber, Pierie, Kemper; Jensen, Q. Timber, Gravenberch; Kühn, Traoré en Pereira in de basis speelt. Kemper staat er alleen in als plaatshouder in afwachting tot Salah-Eddine klaar is voor de stap naar de Eerste Divisie. Hopelijk zal dat in de loop van het komende seizoen al gebeuren. Het zou me ook niet verbazen als Hansen in de loop van het seizoen naar Jong Ajax wordt doorgeschoven en Pereira uit de basis speelt.
0 -1
NouriVandeBeek
Ik verwacht door de YL en het WK O17 dat er pas na de winterstop echte mutaties komen bij Jong Ajax.
0 0
jaribombari
Die Solomons heb ik iets van 3x zien spelen. Kan iemand mij vertellen wat deze knul nog steeds bij Ajax doet?
0 -2
MPAjax
sinds ze de a2 hebben afgeschaft is de doorstroom zoveel minder dat ze een speler van een satelietclub moeten gebruiken die minder is qua kwaliteit maar wel er staat als het moet want er is geen andere speler die zijn plaats kan innemen blijkbaar
0 0
ram
Opvulling.
0 0
WantAmsterdam
Je vindt, en dit men ik serieus, in de topklasse betere “opvulling”. Solomon is waarschijnlijk slechter dan sommige hier op AS.
0 -3
de_pitbull
Vooral het middenveld en de aanval zien er op papier prima uit.
0 -1
ram
Een talentvolle centrale verdediger aantrekken zou niet verkeerd zijn. Maar Schuurs en Martinez zullen ook regelmatig in Jong spelen, lijkt me.
0 -1
Rood Gevaar
En Pierie
0 -1
Mikes
Jij wil een Argentijns international even in de KKD laten spelen. Ik zou als ik jou was eerst even wat beelden van die gast bekijken, die gaat gewoon voor basis bij ons hoor. Laat Blind doorschuiven naar CVM.
0 -2
Doink
Ik zie pozoro wel komen. Voor 3.5 miljoen een buitenkans en grote groeimogelijkheden
0 -1
CarelE15
Schuurs en Kik Pierie. Denk dat Martinez al een grote rol krijgt bij het eerste
0 -1
ram
Oh ja! Was Pierie ff vergeten. Echt een topduo dus eigenlijk. Slim om Botman te verhuren.

En Martinez moet dan wel linksback gaan spelen in Jong Ajax als ie niet in het eerste speelt (ik verwacht daar namelijk: Mazraoui, Alvarez, Blind, Tagliafico).

En Jong heeft echt een bizarre verdediging dan met Dest, Schuurs, Pierie en Martinez.

Ik zie Jong wel weer kampioen worden!
0 0
Ajax#1900
Klopt, dat is echt een heel lekker elftal. Danilo en Traore maken samen ook 35 goals denk ik.
0 0
DannTheDon020
Douglas? Daar heb ik nog niet van gehoord, kan iemand mij vertellen wie dat is?
1 -2
DUDE92
Terrence Douglas, verdediger die vorig seizoen (en waarschijnlijk ook komend seizoen) bij o19 zat. Speelde niet alles, en is dus ook niet een van de grotere talenten. Is in de wedstrijden die ik van hem heb gezien echter nog nooit door het ijs gezakt, en ligt ogenschijnlijk goed in de groep. Prima om erbij te hebben dus.
1 -1
Mikes
Douglas is doorgeschoven naar Jong, omdat Salah Eddine bij O19 zit. Salah Eddine is HET talent, maar moet zich nog een half jaar bij O19 ontwikkelen. Gaat lopende het komende seizoen naar jong en dan zie ik Douglas de stap wel weer maken naar O19.
1 0
appeltje
Jensen scoort toch wel opvallend veel deze voorbereiding (Jong en 1).
2 -2