'Ze keken mij vreemd aan bij Suitsupply'

FinnDekker, 23-07-2019 om 15:30, 17929 views, Quote |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Fokke de Jong is blij dat Suitsupply sinds de zomer van 2016 kledingsponsor is van Ajax. De CEO en oprichter van het merk zag zijn deal extreem goed uitpakken door de sportieve successen van de Amsterdammers in Europa. 

'Toen we een paar jaar geleden Ajax gingen sponsoren, keken ze mij vreemd aan op kantoor. Of ik niet wist dat het Nederlandse voetbal niks meer voorstelde', vertelt De Jong aan Quote. 'Nu heb ik de ballen verstand van voetbal, maar de Europese finale van 2017 en deze halve finale (Champions League vorig seizoen, red.) valt aardig mee, niet?'

De spelers en de staf dragen de pakken vaak bij officiële verplichtingen en/of voor en na wedstrijden. 'Dit past bij Ajax, ze zijn jong, modern en vernieuwend', zei Edwin van der Sar ooit over de samenwerking. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
rogerbandit
Nou nog ff een leuke korting voor seizoenkaart houders.......
0 0
ck69
Heerlijke die verkapte reclame
1 0
Ajax4xbestevaneuropa
'' Dat het nederlandse voetbal niet meer voorstelde'' Jongens jongens jongens, lijkt me duidelijk dat Ajax wereldwijd 10x zo bekend is als suit supply.Is gewoon een amsterdams bedrijf opgericht in 2000 hoor. Sterker nog 1 man van onze club alleen al was 100x bekender dan heel suit supply, ene johan. Nu zie ik net op google dat ze wel een omzet hebben van 250mil. Maar ach, nog ff en Ajax heeft een half miljard op de bank dus waar hebben we het over. Die 250 omzet van hun heeft Ajax het afgelopen seizoen in 1 jaar ontvangen met o.a 100 voor de CL en 150 voor de Jong en De ligt.
1 -2
Godenzoon24
Idd alsof we God op onze blote knieën mogen danken dat dit machtige bedrijf het nietige Ajax wilde sponsoren puur uit goedheid. Maar dat deze charity toch best goed uitviel.
0 0
GvanderK
Komkommer is wel lekker fris met dit weer.
2 -1
eros
Wat heb ik een jeuk zeg
1 -2
SPLNDD
Vond Oger beter passen, qua uitstraling/reputatie
4 -4
P.Russo
Misschien zag dat er inderdaad wat klassieker uit, maar ik vind de pakken van SuitSupply wel een stuk moderner en modieuzer. Daarnaast ook van goede kwaliteit want ik draag dagelijks een pak van SuitSupply, afgewisseld met pakken van Only For Men en ik kan zeggen dat je echt verschil merkt in kwaliteit.
5 -1
Ferd
Goeie kwaliteit? Ik had twee maatpakken van suitsupply, binnen 3 maanden beide versleten. En dan zegt suitsupply ‘niets aan te doen, is de kwaliteit van onze stoffen, we kunnen u alleen korting aanbieden op een volgende aankoop’. 1000 euro door de drain. Kutbedrijf.
0 0
Jornnn
Ik heb precies het zelfde. Allemaal vale plekken op mijn pak. Bij elkaar 16 uur aangehad.
0 0
P.Russo
Ik heb persoonlijk totaal geen slechte ervaring met SuitSupply maar als ik het zo begrijp dan hebben ze inderdaad een hele slechte service verleend. 3 maanden is belachelijk kort. Het hangt er ook van af bij welk filiaal je gaat heb ik gemerkt. De een heeft een veel betere service dan de ander
0 0
Ferd
Rotterdam op het Rodezand. (tja, dat was de dichtstbijzijnde bij onze winkel nou eenmaal, ik werkte door het hele land als vertegenwoordiger)

Tutje van een winkelmanager zei letterlijk "dan moet je maar een polyester pak van de C
0 0
P.Russo
Hmm, dat filiaal ken ik niet. Ik vind die van de A4 bij hoofddorp bijvoorbeeld ook superslecht qua service. Maar voor de beste service moet je bij Willemsparkweg (bij het Museumplein) zijn. Altijd deskundig en nemen de tijd.
0 0
Fluitje
Valt de kwaliteit van Only for men tegen?
0 0
P.Russo
Ik vind persoonlijk van wel, het oogt wel netjes maar de stof zie bijv bij een pantalon niet zo lekker om je benen en zo voelt het ook bij het dragen van het jasje. Het voelt niet als een echt pak.
0 0
Ajax#1900
Is een soort premium C&A vind ik, dus je kunt er ook niet te veel van verwachten. Bij pakken is het goedkoop wel gewoon vaak duurkoop om het zo maar te zeggen.
1 -3
Ferd
Duurkoop is miskoop. Een 100 euro pak van C&A gaat langer mee dan een 509 euro pak van suitsupply
1 -1
noppenkoning
en natuurlijk de 1 op stropdas
1 -1
Ajaxvooraltijd
Oke doen we niets mee.
1 -2
DT10
Iets met komkommers...
1 -2