Data tweeluik Ajax tegen PAOK bekend

FinnDekker, 23-07-2019 om 13:25, 13862 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dinsdag zijn de data voor de derde voorronde van de Champions League bekendgemaakt. In de derde voorronde van het miljardenbal speelt Ajax tegen het Griekse PAOK Saloniki. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de play-offs, de laatste voorronde voor de groepsfase. 

Op dinsdag 6 augustus 20.00 uur lokale tijd (19.00 uur Nederlandse tijd) speelt Ajax de uitwedstrijd tegen PAOK Saloniki. Een week later, wederom op dinsdag, spelen de Amsterdammers de return in de Johan Cruijff ArenA. Dat duel gaat om 20.30 uur van start. Informatie over de kaartverkoop is te vinden op Ajax.nl.

Het is niet de eerste keer dat Ajax de Grieken treft in dit stadium. In 2016 ging Ajax ten koste van PAOK door naar de volgende ronde. Afgelopen seizoen plaatste Ajax zich uiteindelijk via drie voorrondes voor de poulefase. Dit door Sturm Graz, Standard Luik en Dinamo Kiev uit te schakelen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAjax
Wie kiest die fotos uit? lijkt alsof we hem al hebben verloren.
2 0
iammike
Ik neem aan dat Vitesse - Ajax dan naar vrijdag 2 augustus wordt verplaatst?
3 0
AFCAsphere
Ben benieuwd hoe vol het uitvak zal zitten. In 2010 en 2016 was het redelijk leeg omdat er veel mensen op vakantie waren en er ook een aantal voor hun veiligheid vreesden, aangezien PAOK fans nogal berucht staan. Zou mooi zijn als het uitvak goed gevuld is en op sommige momenten boven die heksenketel zouden kunnen uitkomen.
1 0
036AFCA97
Ik zie iedereen Blind op het middenveld zetten, maar ik denk dat Ten Hag hem als verdediger te belangrijk vind. Zou Martinez geen goede “6” zijn?
1 0
GrandMasterFlex
Ik denk persoonlijk dat dit de verdediging zal worden: Tagliafico, Martinez, Alvarez en Mazraoui
1 0
036AFCA97
Dat zou kunnen. Ik zou het liefst Dest, Alvarez, Blind, Nico zien. Ik ben Mazraoui eeuwig dankbaar voor zijn goals tegen Bayern en Benfica alleen we kunnen toch eerlijk zijn en zeggen dat hij afgelopen seizoen wel de minst goede speler in de basis was? Ik denk dat Dest echt een topper kan worden. Matthijs werd ook in het diepe gegooid en kijk hem nu.
0 0
Ajax#1900
We moeten niet opeens De Ligt als maatstaf nemen natuurlijk, zo'n talent is gewoon uniek.
0 0
JariHeijden
Ik ben het met je eens over Blind. Hij is een uitstekende 6, maar op dit moment te belangrijk in de verdediging. De vervanger van De Ligt - wie dat ook is - zal moeten wennen. Hij is onervaren in het team. Blind kan leiding geven aan de totale defensie. Wellicht dat later in het seizoen dat niet meer nodig is, maar voor nu nog wel.

Martinez ken ik niet goed genoeg om te oordelen of het een goede 6 is, maar we hebben natuurlijk wel verschillende opties op 6. Ik verwacht dat Ten Hag in eerste instantie kiest met twee wat meer controlerende spelers en één aanvallende speler op het middenveld. Daar zijn verschillende opties voor. Ik verwacht - op basis van wat ik van hem gezien heb bij Standard Luik - wel wat van Marin.
1 0
Hziyech22
Onana
Dest - Alvarez - Martinez - Tagliafico
Blind
Mazraoui - Vd Beek
Ziyech - Tadic - Neres
1 -2
PetervanAmsterdam
Dinsdag 6 augustus 2019, Thessaloniki

Onana
Mazraoui-Schuurs-Martínez-Tagliafico
Marin-Van de Beek-Blind
Ziyech-Tadić-Neres

Álvarez moet eerst nog even stempelen in Mexico. En Promes moet ons allemaal nog overtuigen.
1 0