Ten Hag: 'Gaan Scherpen rustig brengen'

FinnDekker, 23-07-2019 om 13:15, 6507 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag heeft bij Ziggo Sport uitgelegd hoe de hiërarchie van de keepers er voor nu uitziet bij Ajax. Achter André Onana is Bruno Varela de tweede doelman. De nieuwe aanwinst Kjell Scherpen moet dus geduld hebben wat betreft kansen in het eerste van de Amsterdammers.

'We hebben een verdeling gemaakt, ook Scherpen krijgt zijn wedstrijden. We hebben daar goede afspraken over gemaakt. We gaan Kjell rustig brengen', aldus de trainer over de negentienjarige keeper, die deze zomer overkwam van FC Emmen. Ten Hag heeft desondanks wel veel vertrouwen in de toekomst. 'Ik heb hoge verwachtingen van die jongen.'

'Hij moet op de trainingen nog werken aan een aantal vaardigheden. In de wedstrijden waarin hij al gespeeld heeft, heeft hij het gewoon goed gedaan. Hij heeft vorig jaar al laten zien dat hij zich in de Eredivisie uitstekend houdt. Hoe snel het gaat, zal moeten blijken. Hij zal zeker zijn wedstrijden gaan krijgen', besluit de oefenmeester.

Combineer jouw alledaagse leven met het supporten van Ajax: ga nu naar de officiële shop van Ajax en bekijk de casual kledingcollectie voor jong en oud. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Ik snap dit soort dingen gewoon niet zo... jong talent, speelde een prima eerste seizoen als jonge keeper in de Eredivisie. Wat ga je doen... m kopen zodat ie eerst nog een paar jaar in Jong Ajax gaat spelen. Ik zou zeggen, verhuur m direct weer aan Emmen zodat je een keeper hebt die straks 2-3 jaar eredivisie ervaring heeft.
2 0
Joppie11
Ajax27, Inderdaad jong talent daarom is het goed dat hij het eerste jaar mee traint met Ajax 1 om zo de principes van Ajax te leren. Vervolgens het 2e jaar hem verhuren, maar dan niet aan Emmen (met alle respect) maar een club die ook €uropees speelt om ook daar ervaring in te krijgen en als hij dat volbrengt kan hij in zijn laatste contract jaar de strijd binnen Ajax aan om een plek onder de lat bij Ajax 1.
0 0
Ferd
Hij mist bepaalde vaardigheden waarvan ze bij Ajax denken dat ze hem die beter kunnen aanleren dan de keeperstrainer van Emmen. Een aangezien L'Ami alle keepers onder zijn hoede aantoonbaar beter heeft gemaakt vind ik dat geen vreemde gedachte.
3 0
Radie125
De vraag is waar naar toe. En krijgt PTT Post de voorkeur of DHL.. denk PTT DHL is te snel
0 0
Ferd
PTT bestaat al sinds 2002 niet meer ouwe.
0 0
altijdwelwat
Doe Pierie ook maar heeeel rustig .....
0 0
036AFCA97
Aangezien Alvarez gehaald is voor de basis, zien jullie Schuurs dan liever vaker invallen in het eerste of juist wekelijks spelen bij Jong?
0 -1
Joseph
Ik zie het wel gebeuren dat Blind op het middenveld gaat spelen, dan zal er misschien wel ruimte komen voor Schuurs. Al vond ik dat Martinez het ook goed deed.
3-4-3 zou ook een optie kunnen zijn om minuten te geven aan anderen..
0 0
Cupmetgroteoren
Schuurs krijgt een basisplaats in het begin maar moet alles nog bewijzen. Oefenpotjes zeggen niet veel.
0 0
MrPink
Lekker bij Jong blijven graag.
1 0
Antafca
breng hem maar in de kuip
2 0
WZAWZDB14
Dat is in de 2e seizoenshelft toch? Prima, dan zijn we toch al kampioen
0 0
Gooseman
Eerst maar eens een jaar in Jong aanscherpen.
0 0
Sampaoli
Talentvolle keeper en heeft alles om een topper te worden. L'Ami maakt keepers ook aantoonbaar beter dus heb alle vertrouwen in Scherpen en zijn ontwikkeling.
1 -4