Ten Hag ziet voordeel in van wake-up call

FinnDekker, 23-07-2019 om 09:20, 7699 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Verliezen van Panathinaikos heeft ook zo zijn voordelen vindt Erik ten Hag. Ajax won alles in de voorbereiding op het laatste duel met de Grieken na. De slechte wedstrijd moet als wake-up call dienen. Het was de laatste keer dat dat zonder directe gevolgen kon gebeuren.

'Tussendoor zag ik best aardige dingen, maar hoe we de goals weggeven, dat kan niet. Het is een goede les voor wat we de komende periode kunnen verwachten. Er staan een aantal grote wedstrijden op het programma', doelt Ten Hag in gesprek met onder meer Ajax Life op de duels in de kwalificatie om Champions League-voetbal en de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal van aanstaande zaterdag.

'Wat dat betreft ben ik er ook wel blij mee. Kijk, in de voorbereiding wonnen we tot dusver alles en tijdens deze laatste wedstrijd krijg je een tik op je neus. Dat hebben we aan onszelf te wijten. Dat is alleen maar goed in deze fase, dat klopt wel', besluit de trainer.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
waayop
Zolang Dolberg speelt hebben we vooral een spitsenprobleem.
0 0
Dennis1964
Elk nadeel heeft zijn voordeel.
1 0
DT10
"heb"..
2 -2
Schip
"hep"..
1 -1
Klaasforever
"hep se"
0 0
behangdelul
En alle huilies die direct aan de stoelpoten van Ten Hag gaan zagen in 3...2....1....
2 0
waayop
Ben wel benieuwd wat Ten Hag kan zonder inbreng van Schreuder.
0 0
jaripettersson
Ik vind hem inderdaad wat naïef, maar ik zaag niet aan zijn poten en ook nooit gedaan, zoals inderdaad 90% hier keihard gedaan heeft in het verleden.
0 -1
Web
Daarbij is het team nog lang niet compleet. Ik vind het bizar al die interlands, de spelers kunnen helemaal niet een normale voorbereiding maken. Waarom word dit niet beter op elkaar afgestemd? De Nederlandse internationals moesten nog spelen aan het eind van het seizoen, en onze buitenlandse jongens Interland verplichtingen in de voorbereiding.
0 0
Redlum
Het is ook bizar, maar bijvoorbeeld in de 1e divisie worden speelronden afgewerkt tijdens de interlandweekenden, terwijl er internationals(van kleinere landen) in die competities spelen!

Ben trouwens wel blij dat de Afrika Cup van de zomer was! Had er niet aan moeten denken dat hij midden in afgelopen seizoen was gevallen!
0 0
Eastwood
Zo'n verliespartij moet de scherpte er weer in krijgen.
3 0