Schöne en Huntelaar in B-team van Ajax

BVeenstra, 22-07-2019 om 13:45, 8174 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lasse Schöne en Klaas-Jan Huntelaar spelen maandagmiddag met het B-team van Ajax tegen OFI Kreta. Trainer Erik ten Hag heeft in zijn opstelling verder vooral ruimte gemaakt voor wisselspelers en aanstormende talenten.

Naast Schöne en Huntelaar zijn Lisandro Magallán en Zakaria Labyad wellicht opvallende namen. Verder kiest Ten Hag voor Dominik Kotarski op doel, terwijl de verdediging bestaat uit Jurriën Timber, Magallán, Sven Botman en Kik Pierie. Op het middenveld staan Schöne, Jurgen Ekkelenkamp en Dani de Wit.

Voorin kiest Ten Hag naast Huntelaar voor Labyad en Noa Lang. Het duel begint om 14.00 uur en is te volgen in ons livetopic. Om 19.00 uur speelt Ajax in het Olympisch Stadion met het 'basis-elftal' tegen Panathinaikos.

Opstelling Ajax:

Kotarski; J. Timber, Magallán, Botman, Pierie; Schöne, Ekkelenkamp, De Wit; Labyad, Huntelaar, Lang.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DT10
Om eerlijk te zijn, had ik Schone al een paar keer afgeschreven, maar heeft hij telkens het tegendeel bewezen. Sterker nog, afgelopen seizoen, was misschien wel zijn best ooit. Toch, twijfel ik wederom, of hij komend seizoen een basisplaats gaat krijgen. Ajax heeft zich in de breedte namelijk flink versterkt en er zijn nu een heleboel spelers die op het middenveld uit de voeten kunnen.

Donny, Ziyech, Tadic, Marin, Blind, Martinez, Mazraoui, Eiting, De Wit, Ekkelenkamp, Gravenberch...

Het zal natuurlijk een puzzel worden, omdat veel van deze spelers momenteel op andere posities spelen, of nog bij Jong Ajax. Gaan er nog spelers weg? komen er nieuwe spelers bij? Breken er jonge spelers door?
0 0
Ajaxxxisdebeste
Live stream zit vol kakkerlakken en boertjes... wat een jaloezie dat je een B-elftal voorbereidingswedstrijd gaat zitten kijken van je 'vijand'... zelfs als Ajacied kijk ik niet eens helemaal
0 0
Ajax114
Haha Huntelaar is nog steeds veel belangrijker dan die slome Dolberg. Ze gaan gewoon die Dolberg weer 20 kansen geven dit jaar. Hopelijk zien we Huntelaar veel in de basis. Is enorm belangrijk geweest en is super fit a la Ronaldo.
3 -5
behangdelul
Negatieve zeiksnor ben je eigenlijk ook he...
0 0
behangdelul
Negatieve zeiksnor ben je eigenlijk ook he...
0 0
AjaciedNB
Hij heeft wel gelijk
0 0
Joseph
Ik ben benieuwd of Schone zich weer zo kan terugvechten. Zonder Frenkie zal er een groter beroep gedaan worden op zijn voetballende kwaliteiten, ik zie het hem dat niet meer opbrengen.

Ik ben benieuwd of we Blind dit jaar op het middenveld gaan zien, als Alvarez het waar maakt, kan hij samen met Schuurs achterin spelen.
0 0
PeterVKV
Alvarez en Schuurs zijn beiden rechtspoten, dus dat zie niet gebeuren. Als Blind naar het middenveld zou gaan (alleen als Eiting niet voldoet denk ik) dan zal Martinez LCV gaan spelen. Ik zie het eerder gebeuren dat Alvarez rechtsachter gaat spelen en Mazraoui op de positie van Frenkie naast Marin.
0 0
Luie
Tagliafico - Martinez - Schuurs - Alvarez
1 -1
PeterVKV
Goed teken dat Schone in het B-team speelt.

Ik wist wel dat ik meteen een minnetje zou krijgen. Genoeg mensen die er geen hout van begrijpen en nog steeds denken dat Schone basis moet spelen.
1 -3
Ajax114
Nee, Eiting er voor terug is lekker. Doe dan liever Schone maar.
1 -1
PeterVKV
Keuze uit armoe dus.
0 0
Schip
Hij kan wel mee in de basis, maar je hebt eigenlijk meer power en een specialist nodig op zijn positie.

Ik vond Donny twee jaar geleden al een beter alternatief, maar Schone heeft uit tegen Real echt super gespeeld.

Niettemin wel met je eens, alleen is Schone op zich wel basiswaardig.
0 0
Sergevanw
Jij begrijpt het juist wel! Schone mooie staat van dienst en ideale selectiespeler! De tijd van basis staan is voorbij
0 0
PeterVKV
Samen met Huntelaar heeft hij inderdaad wel een mooie rol in het helpen van de jeugdspelers. Hoop dat hij dit zelf ook zo ziet, maar hij is een sympathieke gast dus denk het wel.
0 0
henwildie
verschilletje in kwaliteit tussen a en b team
0 0
OpNaarNummer4
Ekkelenkamp en de Wit op een middenveld... Ten Hag wil toch altijd balans? Dit zijn twee aanvallende dravers.
2 -2
Ozymandias
Ekkelenkamp speelt helemaal niet als “draver” en daar ligt zijn kracht ook niet. Ekkelenkamp is het meest onderschatte talent wat Ajax momenteel heeft. In de opbouwende rol waarin Ten Hag en Reiziger hem meestal gebruiken komt hij goed tot zijn recht en dat is zeker geen rol van “draver”.
2 0
PeterVKV
Ik begrijp die negativiteit ook niet. Als je goed kijkt zie je heel veel spelintelligentie.
0 0
OpNaarNummer4
En hoezo is ie dan het meest onderschatte talent? Omdat ie in de jeugd er best vaak wat balletjes erin tikte? Of omdat ie Ronaldo omver liep? Als je Ekkelenkamp dan gaat gebruiken, dan moet je hem als de Siem de Jong type gebruiken die opduikt in het zestienmeter gebied (zo heeft die ook het gros van zijn goals gemaakt in de jeugd). Als je hem als opbouwer gaat gebruiken dan gebruik je hem al helemaal niet in zijn kracht. Daar mist ie namelijk motoriek, handelingssnelheid, creativiteit en een strakke inspeelpass voor. Maar wil graag weten wat ik dan helemaal mis. Ik zie namelijk niks waarin ie echt goed in is. Alles wel oke, maar niet echt goed.
0 0
Schip
Ik ben niet erg gecharmeerd van zijn motoriek, maar het neemt bijna epische proporties aan hoe negatief er over hem wordt gedaan hier. We zitten goddomme toch niet op een kakkies forum...Steun je eigen spelers eens, al zijn het niet allemaal Messi's...Mee eens dus.
0 0
megaonion
de één nog slechter dan de ander.
0 -1
PetervanAmsterdam
Stand van zaken vandaag de beoogde basisopstelling van Ajax tegen PSV:

Varela
Veltman-Schuurs-Blind-Dest
Marin-Van de Beek-Eiting
Tadić-Dolberg-Promes
0 0
Ajaxbrl
Als die 5 echt niet mee kunnen doen (wat ik betwijfel) dan zou ik zo spelen : Varela Veltman Schuurs Blind Dest Beek Tadic Schone Lang Huntelaar Promes. (Tadic en Schone toch veel meer ervaring op t middenveld, Lang is echt een topper en Huntelaar garantie voor goals).
0 -1
waayop
geen ervaring op het middenveld.
0 -2
KingJames23
Donnie heeft vorig seizoen de halve finale van de CL gehaald. Misschien dat je dat niet hebt mee gekregen. Dus ik neem aan dat hij daar in vrij veel ervaring heeft opgedaan.
2 0
AjaxBaggio
JC Schaal boeit toch niet zoveel.
PAOK is veel belangrijker.
2 0
JariJari
Dit. Who cares is maar supercup.
0 0
JPM
Dat middenveld doet redelijk pijn aan de ogen. Stel dan Schone op samen met Taylor en Unuvar oid...
4 -4