Álvarez: 'Ik zal strijden tot de laatste minuut'

JesseTH, 21-07-2019 om 21:35, 11595 views, De Telegraaf |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Edson Álvarez is dolgelukkig met zijn naderende transfer naar Ajax. De mandekker omschrijft zichzelf als een verdediger die zijn 'leven geeft op het veld' en kijkt ernaar uit dat ook voor Ajax te gaan doen. Wanneer hij door Erik ten Hag gebruikt kan en zal gaan worden, is mede wegens de nog maar recent gewonnen Gold Cup onzeker.

'Ik kan mijn geluk niet in woorden uitdrukken', spreekt Álvarez zijn eerste woorden in gesprek met De Telegraaf. 'Ik ga spelen voor de beste club van Nederland, ik ben heel tevreden. Ik wil me aanpassen aan het elftal, land en de taal. Ik ga vechten voor mijn plaats in het elftal en kijken wat het beste is voor het team.'

De Mexicaan weet al op welke manier hij zijn steentje bij zal kunnen dragen. 'Ik geef mijn leven op het veld. Mijn sterkste punt is dat ik het team niet in de steek laat. Ik zal strijden tot de laatste minuut. Ik kom om veel te leren en heb heel veel zin om aan dit avontuur te beginnen.'

Álvarez steekt niet onder stoelen of banken dat Ajax' prestatie in de Champions League van vorig seizoen hem de keuze een stuk gemakkelijker heeft gemaakt. Wanneer hijzelf zijn minuten kan gaan maken, is echter nog afwachten. De verdediger kreeg nog weinig rust na het winnen van de Gold Cup met Mexico. 'Ik heb slechts een week rust gehad, maar ik ben er klaar voor als ze me nodig hebben.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
Lekker weer een pittbull erbij achterin.
0 0
chloorbestendig
Tequila!
1 0
ResultaatisBijzaak
Álvarez: 'Ik zal strijden tot de laatste minuut'
Teksten hoor. Zou toch mooi zijn als een aankoop zegt dat ie zal strijden tot de 76e minuut en het dan wel gelooft
4 -1
chloorbestendig
"Ik ben hier voornamelijk voor de eerste 15 minuten en de derde helft" .
5 0
hakkietjakkie
Toch vandaag een beetje verdiept in die jongen. Goeie tackle, strijdvaardig, voor verdediger prima techniek. Beetje een Sanchez met minder body maar wel meer techniek. Ben benieuwd! Gun hem ff de tijd! Laat eerst Schuur maar ff in de basis proberen
0 -1
ResultaatisBijzaak
Wedstrijden gekeken?
0 -1
fritsus
Het is te mooi om waar te zijn. Daarom een herhaling...

Alvarez is iemand die gevoel heeft voor verhoudingen.
Uit het meest recente interview met ESPN zegt hij het volgende:
"Het liefste zou ik in de Serie A of in de Premier League gaan spelen, bij een echt grote club, maar op dit moment ligt mijn volledige focus op Ajax..."

Voor hem is dus ajax een klein clubje... ofwel zij bieden wel de nodige poen dus fuck it allemaal.
Lachen met die gast... haha... besodemietert iedereen door even naar de mond te praten...
5 -10
Robbie en de Kock
Dus??
0 0
Oeroeboeroe
Alvarez heeft gevoel voor verhoudingen en jij mist elke realiteitszin
4 -1
Cupmetgroteoren
Men moet Ajax niet gaan overschatten nu. Het is de droom van elke speler om in een grote competitie te spelen. Maar volgens sommige supporters moeten spelers op hun blote knieën naar Ajax komen en God bedanken dat ze bij Ajax mogen spelen. Onzin.
3 0
Noxin
De vertaling is iets uit z'n verband getrokken bij een vraag over zijn toekomst. Hij heeft inderdaad gezegd dat hij ooit bij een grote club in de Serie A of Premier League wilde spelen, maar dat hij zich daar nu niet mee bezig houdt en zich volledig focust op Ajax. Eigenlijk iets wat elke speler wel zou zeggen, al vanaf de F-jes.
1 0
FlyingDutchMan
Hij had inderdaad moeten zeggen dat de eredivisie groter is dan welke competitie dan ook, inclusief de Champions League. Wie droomt er ten slotte niet van De Lange Leegte..
1 0
Nick
Maakt niet uit, Alvarez is nu Ajacied dus hij deugt.
Geen kritiek.

Maar wanneer Mathijs zegt dat het in Italie harder is dan bij Ajax is hij meteen 'respectloos'.
Uit het oog=uit het hart
2 -3
Frank1978
Bienvenido, Edson!
0 -1
ResultaatisBijzaak
Ja want hij heeft ook een account
0 -1
talent020
off topic- en wellicht een wat domme vraag maar weet iemand ongeveer wanneer de definitieve rugnummers bekend worden?
0 0
GvanderK
Geen domme vraag hoor. In iedergeval voor het treffen met PSV lijkt me.
2 0
ResultaatisBijzaak
No shit Sherlock
0 -1
talent020
thnx! dat leek mij ook idd, wil een shirtje cadeau doen voor een verjaardag maar wil geen verkeerd nummer erop zetten voor diegene,
1 0
PuurGeluk
Inderdaad off topic maar absoluut geen domme vraag maar ik kan je niet helpen maat..
0 0
talent020
desondanks bedankt!
0 0
EzraAjax95
Dit wordt een gruwelijke sensatie boys! He's killing it.
0 -1
ResultaatisBijzaak
Jij hebt net zo goed als wij allemaal geen idee of dit een sensatie wordt
1 -1
fujaka
Ik hoop het vind hem in beelden die ik kan vinden best wel driftig. Hoop dat hij zijn kop cool kan houden gelukkig staat Blind naast hem die de meeste wel scherp houdt.
0 0
Gecko
Topper denk ik met goede instelling
Maak ons aller Ajax maar weer kampioen!
0 0
louis60
Wat voor Mexicaanse pilletjes heeft die gast geslikt? Misschien heeft hij nog een potje over voor Dolberg.
4 0
Jelephi
Alvarez naast schuurs en dan middenveld Donny blind marin?
0 0
Schwalbino
Zo creeer je centraal achterin een probleem dat er niet was. Laat Blind lekker staan dan helpt hij zijn maatje naast zich wel.
2 0
GvanAchteren
Mee eens in de zo belangrijke maand augustus. Maar daarna wel zsm naar toe werken dat Blind naar het middenveld kan.
1 0
Schwalbino
Hij zal aan het Ajax moeten wennen. Je kan niet zo maar met een zee van ruimte achter je spelen als je dat nooit hebt gedaan. Schat in dat hij dat niet in een maand leert.
0 0
GvanAchteren
Ik schrijf niet voor niets ernaar toe werken. Geen onnodige risico's achterin. Heb vertrouwen in Perr, maar ook hij zal Blind nog hard naast zich nodig hebben.
0 0
JariJari
Als Blind naar het middenveld zou gaan (wat ik niet verwacht) dan neemt Martinez zijn plek in want dat is een linkspoot. Voor centraal achterin is het echt OF Schuurs OF Alvarez en niet beide.

Alvarez kan wel ook RB en verdedigende middenvelder spelen.
0 0
AFCAjax
2 rechtspoten in het centrum gaat niet gebeuren.
0 0
GvanAchteren
Is misschien niet ideaal, maar kan best goed werken. Bijv. Sanchez en de Ligt, Virgil van Dijk en de Ligt.
0 0
AFCA1211
Zit een goede verdedigers kop op, ik kijk uit naar zijn eerste optreden
0 0
Schenk97
Ben benieuwd of ten Hag hem gaat gebruiken naast Blind of in het middelveld.
0 0
Schwalbino
Cv.
2 0
Schenk97
Ik vond Schuurs ook prima spelen tot nu toe (ook al is het maar voorbereiding)
0 0
Schwalbino
Ik ook. Maar qua positie bedoel ik.
0 0
3*stars*3
Na soaps met Richarlison en Lainez is het toch wel lekker dt Ajax nu wel beet heeft en een toptalent haalt uit het buitenland.
Itt Magallan lees je wel veel positieve verhalen over deze jongen.
Extra mooi meegenomen dat hij ook op verschillende posities kan spelen.
2 0
Schwalbino
Las je over Magallan ook. Type hier op AS maar eens zijn naam in op de zoekbalk. Begint al in 2017 met artikelen over Magallan.
0 0
afcasven1995
Tegen Psv maar gelijk kort op die Bruma zetten. Dan wil die na z’n eerste 90 minuten in Nederland meteen weer naar z’n moeder in Portugal.
2 0
ResultaatisBijzaak
Bruma is 24 en heeft 4 goals gemaakt in zn hele carriere, ik zou magallan opstellen uit compassie.
1 -1
AFCA***
Medische keuring, tekenen en daarna gelijk nog 2 weken vakantie geven. Bij de CL voorrondes zou die toch nog geen basis gaan spelen en we hebben hen daarna nog een heel seizoen nodig.
1 0
ditisdebeslissing
zelfs op zondagavond een medische keuring..
1 -1
HenryVakH1972
Praatjes heeft ie in ieder geval al genoeg
1 -6
GvanderK
Gaap
0 0
Suarez16_
Het is nog niet eens Augustus en Ajax lijkt al rond te zijn. Dat is toch wat anders dan in andere jaren. Waarschijnlijk zullen er nog wat overbodige spelers weg gaan (Van Leer, De Wit, Labyad, Siem) en misschien zullen nog 1 of 2 talenten komen voor Jong Ajax, maar meer zie ik niet gebeuren. Stiekem hoop ik nog dat Ajax een poging gaat doen voor een middenvelder zoals Berge om zo echt een verschrikkelijk sterke selectie neer te zetten (weet niet maar voelt bij mij alsof we nog 1 middenvelder kunnen gebruiken als Ekkelenkamp en De Wit weer eens mogen opdraven tegen Watford, zeker nu Frenkie weg is, ook al is het niet nodig met gasten als Gravenberch, Taylor en Unuvar die er binnen 2 jaar kunnen staan en Eiting die weer fit raakt, Mazraoui die daar kan spelen, etc). Helemaal gezien we een positieve transferbalans van 100 miljoen hebben + 100 miljoen uit de CL kan er nog wel 1 topper komen. Enfin, dat is mijn gevoel, maar zeker geen ramp als er geen topmiddenvelder meer komt. Voor de rest moet er alleen nog wat gebeuren bij een uitgaande transfer, maar die zal hopelijk niet plaats gaan vinden mede omdat een hoop sterspelers al een commitment hebben gegeven om te blijven. Ik heb er echt weer zin in. Op naar nummer 35!
5 -1
ResultaatisBijzaak
Wat een kwats, frenkie en matthijs zijn weg, ziyech gaat ook nog wel. Daar krijgen we een onbekende mexicaan en een roemeen(toch?) met een draaicirkel van een tgv voor terug, ajax is kwaliteitarm en volgend seizoen wordt gewoon kut met lasse donny en marin. Enige hoop is dat karel gaat verrassen
0 -2
JPM
Eens. Ik vrees alleen dat Neres of Ziyech sowieso nog vertrekt. In het ergste geval allebei. Vergeet niet dat de window nog lang open is...

Ik wacht nog even met juichen.
4 -1
JPM
Iets zegt me dat deze in het rijtje Sanchez, Tagliafico en Martinez komt en niet in het rijtje Orejuela, Cassierra en Magallan..

Maar dat weten we uiteraard nog niet zeker. Heel benieuwd. Welkom Edson! (En ja, ik mag net zoals Patrick al Edson zeggen)
2 0
RaynoFischer
Martinez moet ook eerst nog in dat 1ste rijtje zien te komen he ;), maar heb ook verrouwen in die gozer, zag er tot nu toe veelbelovend uit
4 0
JPM
Ach, zo strepen mijn (enigszins voorbarige) optimisme tov Martinez en mijn (enigszins voorbarige) pessisme tov Magallan zich redelijk tegen elkaar weg (-:
0 0
Suarez16_
Laat Martinez zichzelf ook maar eerst bewijzen.
1 0
JPM
Nee, genoeg van gezien. Dat wordt een topper. Net zoals dat ik al genoeg van Magallan heb gezien om te weten dat dat 'm niet gaat worden.
2 -2
Jariiii
Dat van Martinez geloof ik ook. Maar schrijf onze Argentijnse vriend niet te makkelijk af. Die is echt niet zomaar gehaald.
0 -1
Soccerskins
Dat is ook precies de reden waarom Ajax verdedigers in Zuid Amerika scout. Die mentaliteit heb je (vooral achterin) nodig.
1 0
JOHANisGOD
Zijn bijnaam is "La Maquina", de machine.
Omdat hij altijd blijft gaan en gaan.

Wel apart dat hij maar een week vakantie heeft gehad.
1 -1
mvdk
Edson 'The Machine'.
0 0
Patrick78
Nee. Zijn bijnaam is Edson "El Machin" Alvarez.
0 0
JOHANisGOD
Welke taal is "Machin" dan?
1 0
Santiago
Het is slang die gebruikt wordt in Mexico en Spanje
1 0
Patrick78
Precies
0 0
Johnvanessen
Wellicht voor de copa vakantie gehad?
0 0
insectenverdelg
Speelde Goldcup geen Copa Finale was 8-7 geweest dus ik tel een kleine 2 weken. Volgens mij is dat meer dan Sanchez destijds.
0 0
insectenverdelg
Welkom bij Ajax. de lat ligt hoog, maar je speelt dan ook bij Ajax. Succes en laat ons genieten.
0 0
Schwalbino
Ik zou het tot en met de laatste minuut doen.
1 0
Sluk
Inclusief de bijgetelde minuten... :(
2 0
insectenverdelg
Kom op er is een reden dat hij niet voor PSV gekozen heeft he. :)
1 0
Schwalbino
Ha! DIe zeker ook :)
0 0
Gouda
Dit leest in ieder geval alvast lekker weg! Welkom strijder! Kan niet wachten tot de eerste officiële wedstrijden zich aandienen!
2 0
Johnvanessen
Echt zin in het nieuwe seizoen!
5 0
ajax4lifebaby
me2
0 0