Aanstaand Ajacied Alvarez onderweg naar Nederland

GinoHaverkamp, 21-07-2019 om 15:20, 7513 views, Universal Deportes |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Edson Álvarez is zondag (Nederlandse tijd) op het vliegtuig richting Nederland gestapt om zijn transfer naar Ajax af te ronden. Op Twitter zijn verschillende beelden opgedoken die dat bevestigen.

De verdediger, die bij Ajax de opvolger van Matthijs de Ligt moet worden, wordt daarbij vergezeld door zijn broer en vader, waardoor het niet anders kan dan dat de Noord-Amerikaan het vliegtuig pakt vanwege de transfer.

Eerder werd al gemeld dat Ajax en Club América, waar Álvarez nu nog onder contract staat, akkoord zijn over een overstap. In Nederland aangekomen moet de 21-jarige voetballer nog een medische keuring doorstaan alvorens hij gepresenteerd wordt.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Lozano baalt nu al om hem als tegenstander te krijgen.
0 0
Radie125
Een en al gejank bij het helikopter moment in de kuip.
0 0
BrentTomassen
Het was ook om te janken die hele open dag. Dat meisje van die Hermen House Band zong ook al vals en er zaten overal tokkies op de tribune. Maar al met al kon ik er als Ajacied toch wel om lachen voor de tv.
0 0
ajaxminimax
Haha ik zal ook janken bij zo'n moment
1 0
036AFCA97
Je zou maar als club uitspreken meer aan te willen haken bij Ajax en hun beleid als voorbeeld te zien en dan de dag erna op je open dag Kelly, Narsingh en Marsman uit een helikopter laten stappen voor de neus van al je supporters. En dan ook nog je supporters het commentaar laten inspreken bij de 6-2 winst op Ajax, terwijl ze nergens meer om meespeelden in Februari. Hoe klein maak je jezelf als club?
3 0
Johnvanessen
18:00 @ schiphol
1 0
Labrador
ow ik dacht Maastricht
0 -1
johnantoni
Daar is hij dan, klaar om zijn dromen waar te maken
0 0
Chiesaneres11
morgen presentatie gok ik?! ff in de avond wedstrijdje pakken in olympisch stadion voor hem
0 0
AjaxDaniel
Welkom
1 0