AD: 'PSV verlangt 40 miljoen voor Bergwijn'

BVeenstra, 20-07-2019 om 09:45, 20518 views, Algemeen Dagblad |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Mocht Ajax tot actie willen overgaan om Steven Bergwijn over te nemen van PSV zal het diep in de buidel moeten tasten. Volgens het Algemeen Dagblad verlangt de Eindhovense club namelijk een bedrag van veertig miljoen euro voor de aanvaller.

Op dit moment lijkt Sevilla FC de voornaamste kandidaat om Bergwijn over te nemen van PSV. De Spaanse club deed nog geen officieel bod op de buitenspeler, maar naar verluidt heeft men zelf een bedrag van dertig miljoen euro in gedachten. Hij zou daarmee de duurste speler ooit zijn voor Sevilla. 'PSV zet in op ongeveer 40 miljoen euro, zodat een transfer nog lang niet zeker is', schrijft het Algemeen Dagblad.

Ook Ajax zou interesse hebben in Bergwijn, maar het standpunt van de Raad van Commissarissen van de Amsterdamse club is al langer duidelijk. Er moet eerst een speler - de namen van David Neres en Hakim Ziyech worden in dit geval veelvuldig genoemd - verkocht worden, voordat directeur voetbalzaken Marc Overmars in actie kan komen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HansBeus
Investeer in Ziych, geef hem een paar miljoen z.g. tekengeld en een flink verbeterd contract, want Hakim mogen we veel hoger inschatten dan die Bergwijn voor 40 miljoen... dan zou je één van de beste spelers van de ere divisie verkopen en voor zo'n beetje het zelfde geld een speler terug kopen bij je grootste concurrent en.. we moeten het nog maar afwachten of Bergwijn het kan maken bij ons aller Ajax... Bergwijn mag de veters van Hakim nog niet strikken!...... Hakim behouden voor Ajax dat is de opdracht Overmars!...............
0 0
Ajaxforever1985
We hoeven geen 40 miljoen voor spelers uit te geven. Onze opleiding en huidig beleid is voldoende voor finale EL en door heel europa ging al op dat afgelopen jaar ajax onverslaanbaar was en CL ging winnen. Denk dat we alleen in NL nog rekening hielden met verlies tegen tottenham. Onze jeugd met hier en daar ervaren steunpilaar als; Hunt, Schone, Blind en Tadic dat niveau is afdoende en nooit meer dan 20 miljoen waard voor ze bij ajax komen.
1 0
Van Reenen
20M hooguit plus doorverkooppercentage van 5 % max. En liever Ziyech een verbetert contract aanbieden voor nog 3 jaar.
0 0
Van Reenen
20M hooguit plus doorverkooppercentage van 5 % max. En liever Ziyech een verbetert contract aanbieden voor nog 3 jaar.
0 0
brullie
Niet ophalen want hebben we niet nodig. Ze denken veel geld te vangen voor hem maar het houd op bij hooguit een 15Mi....
0 0
Gonzo
10 bieden voor Berghuis en 40 vragen voor Bergwijn. Zonder te blikken of te blozen. En ze prijzen zelf hun eerlijkheid en warmte.
Gladjanussen en ritselaars.
1 0
RSM
gewoon betalen bij Ajax komt zijn spel ten goede.
0 -3
Gonzo
Max 20, meer is hij niet waard
0 0
Rdk1983
Wat een onzin niet meer dan de helft waard.
2 -1
Beer
Die is niet meer waard dan Promes.
2 0
blava
Ofwel overkoopbaar. Heeft geen trackrecord.
1 0
AFCA1996
Vraag me af wat PSV gaat doen als hij een paar dagen voor de deadline nog niet verkocht is en Overmars biedt 20 miljoen. Bergwijn wil dolgraag naar Ajax, en PSV heeft niets aan een ontevreden speler. Zou echt de perfecte scenario zijn.
1 0
Lories
Pisv wil gewoon 40 miljoen van Ajax, als een buitenlandse club voor Bergwijn komt met een bod van 23 dan mag hij waarschijnlijk gaan,
Ze hebben liever 23 dan 40 van Ajax
1 0
AFCA020!
Ze zijn echt niet lekker daar in Eindhoven
2 0
Radie125
deze gast hebben we niet nodig
2 0
Welja
Marc moet maar even aangeven dat hij Bergwijn heeft zien voetballen en dat hij geen absoluut 40M waard is. Hooguit 15/20 miljoen.

Misschien dat Sevilla dan ook nog even een tweede keer nadenkt voor ze met een bod komen.

Er is vast een betere speler te vinden voor 40M dan Bergwijn.
2 0
MSwertz92
Helemaal mee eens. 40, waar halen ze dat vandaan ? Niks laten zien in Oranje, en we weten allemaal hoeveel moeite PSV had om wedstrijden te winnen, laat staan Bergwijn alleen.
1 0
Joodhannus73
Haal dan Everton van Gremio. Moet ook 40 kosten. Waarom zou je dat niet doen? Met de transfer van De Jong had je een échte topper kunnen halen. Bergwijn vind ik geen topper. Dolberg heeft meer potentie. Maar de vraag is of het e bij hem uitkomt.
0 0
Frank1978
Ondanks dat we er op dit moment heel erg goed voorstaan financieel, lijkt het me niet verantwoord om 40 miljoen aan één speler uit te geven.
3 0
gi0vanni
Kan natuurlijk wel maar niet voor Bergwijn.
2 -1
Ruff Rhythim
Ik vind dat voor een inkomende transfer voor Ajax nog steeds veel te veel hoor. Zie dat echt niet gebeuren
1 0
TheRiviera
Het is grappig om te zien hoe sommige supporters op AS denken. Elk bedrag voor talenten van concurrentie of andere clubs word gezien als teveel. Maar als er gesproken word over de enorme bedragen die Ajax kreeg voor Frenkie en De Ligt dan is elk bedrag te weinig. In alle eerlijkheid vind ik het logisch dat PSV 40 miljoen verlangt. Net als Ajax gaan hun gewoon mee in de huidige economie van het voetbal. Ze zullen daar ook wel denken als Ajax bedragen van 75 miljoen kan vragen kunnen wij ook hoog inzetten.
2 -5
Redrum
Ze kunnen natuurlijk vragen wat ze willen, maar realistisch is het niet. Matthijs en Frenkie zijn exceptionele talenten die het ook op het hoogste niveau hebben laten zien. Bergwijn is een speler die nauwelijks uitblinkt op eredivisieniveau. De tweede seizoenshelft heeft meneer geen deuk in een pakje boter geschoten. Dan kan je wel 40 miljoen vragen, maar dan ga je hem simpelweg niet verkopen. Ze mogen echt hun handjes dicht knijpen als er een club 30 miljoen voor hem aftikt.
2 0
Rdk1983
Wellicht is dat het idee ook. Ze willen hem niet verkopen. Tenzij.. iemand een bizar bedrag bied.
1 0
TheRiviera
Je eigen bewijzen op het hoogste niveau is in mijn ogen niet een paar wedstrijden in de Champions League. Ze moeten zichzelf nog eerst bewijzen bij Juventus en Barcelona. In competities die veel sterker zijn dan de Eredivisie. Het klopt dat Bergwijn niet veel heeft kunnen laten zien maar dat veranderd niks aan het feit dat hij een talent is met enorm veel potentieel en ook nog jong is. Als hij nu bij Ajax had gespeeld en dezelfde statistieken had kunnen afleggen dan hadden mensen gesproken over een schande bij bedragen van 40 miljoen.
2 -2
Redrum
Met Ajax in de Champions League goed spelen bewijst in mijn ogen wel dat je klaar bent voor een sterkere competitie. Totaal onzichtbaar zijn in de CL zoals Stevie Bergwijn bewijst vooral dat je er nog niet klaar voor bent. Ik wil hem nog wel een groot talent noemen, maar ik ben niet heel erg zeker dat hij echt de top gaat halen. Had hij op zijn 16e bij Ajax gebleven had de wereld er voor Bergwijn ongetwijfeld nu heel anders uitgezien.
0 0
Frank1978
Dan zullen ze toch echt ook een keer internationaal goed moeten gaan presteren. Uitblinken tegen ploegen als, met alle respect, Willem II maakt echt geen indruk op buitenlandse scouts. Psv mag natuurlijk vragen wat het wil, maar of ze het ook krijgen is vraag twee...
0 0
TheRiviera
Je moet ook realiseren dat bedragen zoals 40 miljoen afschrik tactieken zijn. Zover ik weet heeft PSV niet de intentie om Bergwijn te verkopen. Dus als clubs interesse hebben dan vraag je simpelweg een enorm bedrag en als clubs dat niet betalen dan behoud je de speler een uitkomst die PSV denk ik meer dan acceptabel vind.
2 0
AmsterdamNorthSide
voor de helft kun je erover nadenken maar zo goed is hij nou ook weer niet!!! 15 bieden en labiyad met een postzegel mee sturen want dat is de club waar dat jochie hoort!!!
0 0
FreddyAX
Ajax moet dat niet voor hem gaan betalen , 25 lijkt me echt de max.
0 0
TheTruth
Bergwijn kopen slaat nergens op. Met Ziyech rechtsbuiten en Promes links krijgt Neres het al lastig.
1 0
luiszwaaris
17M en dan krijgen ze Siem en Labyad erbij
1 0
boemboem
Zeg dan : niet te koop :)
1 0
FrankBeton
Ik schat in dat ze dat wél gaan vangen voor Bergwijn.
Maar niet van Ajax
0 -1
Frank1978
Het zou mij verbazen, maar we zullen zien.
1 0
FrankBeton
Wat zou jou verbazen.
Dat ze 40 gaan vangen, of dat Ajax het gaat neertellen.
0 0
Frank1978
Dat ze 40 miljoen krijgen zou me verbazen, mochten ze het ook nog van AJAX krijgen, ben ik helemaal met stomheid geslagen. Ik zie het gewoon niet gebeuren, zou me niks verbazen als Bergwijn helemaal nergens heengaat deze zomer.
1 0
TheRiviera
Als Ajax 75 miljoen voor spelers als Frenkie en De Ligt kan vangen dan is het meer dan logisch om te denken dat PSV 40 miljoen voor Bergwijn kan vangen. Maar dat is dan wel de absolute max.
0 0
Koningtoto
Frenkie en Matthijs waren het onderwerp van gesprek in Europa, over Bergwijn heb ik nooit iemand gehoord. Ze gaan erg hoog in de boom zitten, waardoor ze hem niet gaan verkopen gok ik.
1 0
Redrum
Ze gaan zelfs die sprintende taco niet verkopen. Die club zit straks gewoon opgescheept met Lozano, Bergwijn en Bruma. Daarmee zijn ze wel een concurrent voor de titel, maar ze komen ook weer in de serieuze geldproblemen. Het enige wat ze nog kan redden is Lozano en of Bergwijn voor een spotprijs verpatsen.
2 0
OdjePils
Gekke boeren.
1 0
Roels
Hahahaha en dan 8 willen betalen voor Berghuis.
1 0
JariJari
Berghuis is gewoon 8M waard.
1 0
Simpelishetmoeilijkst
De lampen hebben geen idee, want Bergwijn is niet meer waard dan 15 a 20 maximaal. Ze gaan daar nog iets leren in
Eindhoven.
Misschien moeten ze eens resultaten halen.
1 0
Dennis1964
Ajax gaat niet verder dan 25 miljoen. Dus vergeet het maar pu es vuh.
0 0
Juichtoon
9 mln voor Berghuis willen geven en 40 mln voor Bergwijn willen vangen. Slechteriken.
4 0
Frank1978
Schurken zijn het!
0 0
lm
Ja en roepen over Ajax schande dat ze spelers willen kopen van PSV dat kan niet en gaat nooit gebeuren maar ze vergeten dat alles war hun gewonnen hebben aan Europees dat het allemaal met spelers van Ajax waren en dat nu half ex Ajax spelers der rond lopen en al die jaren alles dood konden kopen door Phillips en nu moord en brand schreeuwen over Ajax bah schijt volk
3 0
Frank1978
Uitzonderingen zijn er ongetwijfeld, maar hypocrieter dan Psv en zijn fans ga je niet vinden...
0 0
Cello
Die komt niet naar Amsterdam. Niet voor 40 mio, maar ook niet voor de reeds 30 mio door Sevilla geboden. Ten minste, ik verwacht nooit dat Ajax dergelijke bedragen voor hem gaat neertellen. En dan moeten er eerst nog speler(s) vertrekken.
En dus zal hij dan eerder naar Sevilla verhuizen dan naar Amsterdam, zo verwacht ik.
1 0
Gonzo
Max 20 voor hem, zullen ze al blij mee zijn
0 0
MankeNelis
40M! nog nooit wat laten zien in de CL. Schei toch uit maffe lampies.
3 0
grannig mokum1
Wat, 40mln? Gekk... Voor 40mln kan je nog betere speler halen geloofd mij, en AJAX gaat echt geen 40mln betalen
2 0
MrPink
Opzouten. Je gaat psv toch niet sponsoren?
4 0
JSF
Of wij even het parkeerterrein van 040 willen financieren...
3 0
Redrum
Dat psv is en blijft een oplichtersclubje. Zelf de helft van de vraagprijs willen betalen voor spelers (Berghuis) en tegelijkertijd het dubbele van de marktwaarde verlangen voor eigen spelers. Totaal de weg kwijt die kneuzen uit Eindhoven.
3 0
greinsje
berghuis met bergwijn vergelijken..... berghuis komt niet in de buurt van bergwijn. 20 voor berghuis is veel te veel, en 40 voor bergwijn ook.
2 -1
Redrum
Hihihi, hahaha, hilarisch dit. Bergwijntje gaat maximaal 25 miljoen opleveren, maar zelfs dat gaat niet lukken denk ik. De kans is groot dat hij gewoon blijft. Zo bijzonder is hij niet. Was hij bij Ajax gebleven, dan had hij nu de topclubs voor het uitkiezen gehad. Maar ja, na 6 jaar psv is meneer er niet bepaald beter op geworden natuurlijk.
1 0
Ajax27
Nee... 21 jaar, slechts 3 jaar vaste basisspeler PSV, als basisspeler kampioen geworden, CL voetbal gespeeld, meerdere interlands gespeeld, 120 wedstrijden in de benen voor PSV, enorme potentie.... nee die Bergwijn heeft niets bereikt in z'n prille carrière. Stelletje kleine kleuters hier bij AS. Niet meer waard dan 15-20 miljoen, bitch please... ze denken dat Bergwijn te vergelijken is met Frenkie en de Ligt? Nee helemaal niet, daarom kost ie de helft minder. Ja en dan denken ze Berghuis voor 8 miljoen op te halen. Ja? Waarom niet? Wij hebben Ziyech die 3 klassen beter is ook voor 12 miljoen opgehaald en hij zal nu 30-40 miljoen waard zijn Ik weet niet of jullie het nog herinneren maar we zijn alleen maar kampioen geworden omdat PSV een dramatische 2e seizoenshelft heeft gedraaid en 19 punten liet liggen. Ajax stond er in de winter met een top selectie gewoon kansloos voor. En net na de winterstop zag het er nog kanslozer uit. Pas na Madrid keerde de spirit terug en begonnen we aan een geweldige reeks mooie wedstrijden. Bergwijn is een enorm talent en echt wel 40 waard in deze tijden. Gaat Ajax dat betalen? Nee natuurlijk niet. Maar PSV blijft na Ajax de enige andere topclub in NL en die kunnen dus echt wel dergelijke bedragen vragen.
0 0
NotForSale
Koekoek
1 0
Mokum_32
Laat hem eerst maar wat kilootjes verliezen dan praten we wel verder. 20/25 miljoen max and to be honest zie ik hem liever niet komen. Gewoon alles aan doen om ziyech en neres te behouden.
6 0
jarenfan
Die bolle kan overal heen gaan,als hij maar niet bij ons komt.
8 0
ghouleseddik
Krijg je daar de grond ónder Bergwijn bij?
7 0
Ruff Rhythim
Nee.
Wel de lucht om hem heen....
2 0
MPAjax
luister 40 miljoen is de max prijs natuurlijk dan moet je dus starten op 5 miljoen en vanaf daar gaan afdingen tot 15-18 miljoen dan kom je op de juiste prijs uit
1 0
Ferd
Luister. Later als je groot bent zal je begrijpen hoe het er in de echte wereld aan toe gaat. Ga nu maar weer lekker Roblox spelen met je leeftijdsgenoten
0 0
JariJari
Lol als je 5 miljoen biedt dat gaat John de Jong eerst lachen en dan huilen denk ik.
1 0
Jelephi
40 miljoen zijn die mensen niet goed?

Misschien teveel aan de snoepjes gezeten daar in EHV.
3 0
aniet
Arbitragezaak!! Het is een enorme sportieve verbetering plus meer salaris plus het feit dat hij erg graag deze kant op komt.
Voor mij hoeft het niet daar we al lekker bezet zijn voorin,
maar ff de boel daar op stelten zetten brengt ook een glimlach
1 0
Ferd
En die verlies je. Zie Ajax vs Frank en Ronald de Boer. Zie Suarez vs Groningen.
0 0
Cruijffthebest
Max 20 miljoen en geen cent meer waard.
1 0
Frank1978
Ik heb nog een leuke Volkswagen uit 2009 staan, verlang er 25.000 euro voor, iemand interesse? Anders verkoop ik hem aan een buitenlander hoor!
6 0
Bjorn
Dat gaat nooit gebeuren. Als Ajax moet je maximaal 20 miljoen uitgeven voor een speler, dan is het verantwoordelijk met de huidige transferbedragen en inkomsten van de club.
0 0
ErikDeBosz
Als je 40 miljoen voor Bergwijn gaat neertellen ben je simpelweg niet goed wijs. Heeft nagenoeg niks laten zien in de tweede helft van het seizoen.
3 0
HulshofD
En Europees, de meest belangrijke graadmeter.
0 0
Patrick78
40 miljoen, dezelfde prijs van Everton ( Gremio ) met een verschil.....Everton is vijf keer beter dan Bergwijn.
6 0
mvdk
Inderdaad, als Neres toch weg gaat dan keihard voor Everton gaan. Misschien al onhaalbaar, maar je weet nooit.
6 0
Truth
Als je dat overweegt kun je van dat geld beter Ziyech een sterk verbeterde aanbieding doen en proberen te verlengen
2 -2
Beachboy
15 miljoen max, anders niet doen. Met alle respect meer dan ca. 20 miljoen zou me heel erg verbazen, het is een goede speler, maar nog geen buitencategorie.
5 0
Redrum
Het is op het nippertje buitencategorie voor de eredivisie. Maar daar was de tweede seizoenshelft ook niet heel erg veel van te zien. In het buitenland heeft meneer nog niks te zoeken en bij Ajax ook niet. Was een groot talent, maar jarenlang bij psv voetballen doet niet veel goeds met een talent.
0 0
Welja
Te.duur.
3 0
Toon meer reacties