Jong Ajax en Jong FC Utrecht spelen oefenduel gelijk

JesseTH, 19-07-2019 om 17:35, 14039 views, Ajax |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Jong Ajax heeft vrijdagmiddag niet voorbij Jong FC Utrecht weten te spelen. Tot tweemaal toe kwam de ploeg van Mitchell van der Gaag op voorsprong, maar deze werd uiteindelijk omgezet in een 2-2 eindstand, zo valt te lezen op de website van Ajax.

Voor de rust werd er nog niet gescoord op De Toekomst, waar het oefenduel werd afgewerkt. Opvallend detail tijdens de eerste 45 minuten was wel de aanwezigheid van Siem de Jong. De middenvelder mocht een helft meedoen tijdens het tweede oefenduel van Jong Ajax, waarna hij in de tweede helft aan de kant bleef.

Na de pauze was het Danilo Pereira die de Amsterdammers in eerste instantie op een voorsprong wist te zetten. De Braziliaanse aanvaller schoot raak uit een vrije trap. Vervolgens maakte FC Utrecht gelijk, maar middels een door Lassina Traoré benutte penalty kwamen de beloften weer op voorsprong. Uiteindelijk werd de overwinning na een tweede tegentreffer nog uit handen gegeven.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
altijdwelwat
Siem verdiend hier 1,2 miljoen per jaar , die gaat helemaal nergens naartoe. Hetzelfde geld voor Labyad dat geld verdienen ze helemaal nergens meer. Die zingen gewoon hun contract uit .
2 0
Johnvanessen
Geef ze eens ongelijk.. Of ze moeten een aanbieding uit China of een zandbak krijgen. Die gaan niet bij een Az of utrecht spelen voor 500-750.000,-

Voor ons zou het wel het beste zijn. Doorselecteren. Anders zitten zij jeugd in de weg, en dat zou zonde zijn.
0 0
SpursAjax
Scoort die danilo toch weer. Ik zie hem echt op geen enkel vlak uitblinken. Is klein niet snel heeft geen super techniek. Alles een beetje maar die gozer scoort toch makkelijk begin me daar steeds meer over te verbazen!
0 0
AsensioWillemsen
Luis Suarez
0 -1
NouriVandeBeek
Beetje service naar je publiek zou wel zijn om de opstelling te geven. Kleine moeite van Ajax
5 0
036AFCA97
Als ik hem was zou ik proberen ergens lekker in Bali of Amerika te gaan voetballen. Daar is die gewoon een goede speler en vult die zn zakken harder dan dat die kan sprinten.
0 0
fc Barcelona_ke
De selectie van ajax zijn al terug in nl? Dan zijn siem en traore heel snel weer in de actie? Of zijn ze eerder naar huis gestuurd?
0 0
Hollister
Siem gun ik Catar, USA, China, ff lekker de zakken vullen.. transfervrij laten vertrekken of als een Chinese club nog 2 a 3 miljoen biedt natuurlijk helemaal lekker
2 0
AFCA199O
Vind het ergens wel pijnlijk dat een held als Siem nu een beetje wegkwijnt. Die jongen gun je toch een mooie stap nog.
4 -1
Lazell
Kan me ook niet aan de indruk onttrekken dat hij het wel allemaal prima vindt, zo. Was gewoon niet fit genoeg om 45 minuten te spelen tegen amateurs, terwijl je voor je laatste kans zou moeten vechten. Vergelijk dat eens met een Tadic, Huntelaar of Donny.
0 0
3sterrenAjax1
eens. siem heeft veel voor ons betekent. hopelijk voelt ie aan dat ie niet meer op niveau zal komen en gaat ie voor t avontuur (bv in vs oid).
0 0
Gonzo
Die zal hij zelf moeten zetten. Bij Ajax wordt het hem niet. Beter naar de Graafschap of zo een club. PEC of Go Ahead. Heeft binding met die streek.
2 0
FSideMaluku
Ik gun hem dat ook van harte, maar in de realiteit zal dat niet zo 1-2-3 gebeuren als je bij Ajax niet meer helemaal mee kunt komen. Eigenlijk net als Huilebalk de Jong, is de Nederlandse competitie een beetje de top van zijn kunnen. Nou gebied de eerlijkheid mij ook te zeggen dat het voor meer spelers heel moeilijk is om je in de basiself te knokken zoals de nu ook vertrekkende Eriksen, maar die heeft in ieder geval zijn leeftijd mee. In het voetbal ben je met 30 jaar al oud. En heb je geen stap gemaakt, dan is de kans groot dat hij ook nu niet meer gemaakt wordt.
0 0
AFCAMM
Ik gun het hem absoluut, maar ja, waar moet ‘ie dan naartoe...? Vrees voor Siem dat hij te vroeg gepiekt heeft.
0 0
AFCA199O
Ik hoop eigenlijk dat Frank hem naar Atlanta United haalt. Daar kan-ie nog wat mooie jaartjes beleven.
2 0
Joseph
Dat gun je hem zeker, maar zou hij genoegen nemen met een AZ of FC Utrecht? Ik denk dat hij blij mag zijn als ze hem daar willen, maar hij zal zelf misschien wel meer willen..
1 0