Timber: 'Sowieso blij dat ik minuten mag maken'

BVeenstra, 19-07-2019 om 07:15, 3800 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voor Jurriën Timber was het een prachtige trainingsweek in Oostenrijk. De jongeling zal komend seizoen normaal gesproken gaan spelen in Jong Ajax, maar een trainingskamp met de A-selectie en minuten voor het eerste elftal zijn in de voorbereiding op een nieuw seizoen uiteraard mooi meegenomen.

Tegen Watford FC liet Timber zich gelden door de winnende treffer te maken. 'Je komt erin, je bent jong en je wil jezelf laten zien. Ik ben sowieso blij dat ik hier minuten kan maken en dit mag meemaken met de ervaren en grote jongens. Dan is het helemaal lekker als je een goaltje mag meepikken', aldus de verdediger tegenover De Telegraaf.

De broer van Jurriën, Quinten, maakte geen deel uit van de selectie voor het trainingskamp. 'Dat heeft ook te maken met posities', weet Jurriën. 'Ook zijn kans gaat nog wel komen. Maar op een gegeven moment zullen onze paden zich sowieso scheiden. Het is niet toevallig, dat ik deze kans krijg en dat ik mee ben gegaan naar Oostenrijk', aldus Timber, die weet dat het bij Ajax lastiger wordt om door te breken. 'Bij Ajax is altijd veel concurrentie en de lat is alleen maar hoger komen te liggen door de successen van vorig jaar. Je weet dat je niet zomaar in het eerste komt. Als die kans komt, moet je ’m pakken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
insectenverdelg
Speelde vrijuit en onbevangen gisteren. Tegenstander wist niet wat hem de laatste 30 minuten overkwam.
0 0