Promes: 'Ben gebrand om het te laten zien'

FinnDekker, 18-07-2019 om 22:35, 3321 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Quincy Promes wil in de Eredivisie laten zien wat hij waard is. De kersverse aanvaller van Ajax heeft het idee dat men hem in Nederland te laag inschat. Dit komt omdat de Russische competitie, waarin de international behoorlijk schitterde, niet geliefd is in Nederland. 

'Iedereen verwacht veel, maar weet weinig over mij, over mijn prestaties in Rusland. Ik ben gebrand om het ook in Nederland te laten zien. Er is een beeld over mij ontstaan, dat ik nergens geslaagd ben. Ik heb de indruk dat mensen niet wat weten wat ik gepresteerd heb', vertelt Promes bij Ziggo Sport. 'Daarom wil ik het hier laten zien.'

Promes denkt en hoopt dat Ten Hag, waarmee de aanvaller al werkte bij Go Ahead Eagles, het beste uit hem naar boven haalt. 'Ten Hag verwacht heel veel van mij en legt de lat heel hoog. Ik weet dat ik elke training scherp moet zijn. Dat daagt mij uit om het beste uit mijzelf te halen. Er ligt een uitdaging.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
hij kletst me teveel. laat t eerst maar ns zien.
0 0
Chesterson93
Ik ben best blij met veel reacties. En ik hoop dat men die energie vasthoudt tot het einde van het seizoen. Want ik geniet van de onderschatting.
0 0
altijdwelwat
Zonde als deze jongen de ontwikkeling van Lang in de weg gaat zitten , en dat gaat gebeuren. De Promes die we nu zien is gewoon de Promes zoals hij altijd is , extreem wisselvallig door een gebrek aan spelintelligentie. Voor elke gelukte actie krijg je er 5 terug die mislukken.
1 -1
Aspers73
Hij komt handelingssnelheid te kort, dat zag je heel duidelijk gisteren. Neres is een stuk beter op die positie. In Rusland blonk hij uit als spits, niet als vleugelspeler.
0 0
ETM
Mij vielen juist zn slimme balletjes op in de 2 oefenwedstrijden. Ik vond hem druistig in zn acties. Maar hij moet ook nog settelen natuurlijk.
Ik ben geen uitgeproken fan van Promes, maar ook geen tegenstander. Ik heb hem niet gevolgd in Rusland. Maar als je daar zo geprezen wordt dan kun je wel wat. Benieuwd ben ik dus zeker. Promes lijkt me duidelijk gehaald anticiperend op een vertrek van Neres. Noah Lang lijkt me niet de concurrent. Noah is meer middenvelder, dacht ik.

Ben wel benieuwd hoe Erik de boel gaat managen als de huidige voorhoede van Ajax plots gewoon blijft. Promes is geen kleine aankoop, maar ik kan me niet voorstellen dat hij zo goed als Neres is, of Donny (op 10)
Tuurlijk dan zal er meer gerouleerd worden, maar in de praktijk is dat bij Ajax best moeilijk.
Als je het hebt over een speler die bij voorbaat al de jeugd in de weg kan zitten dan denk ik aan Labyad. Maar Ten Hag bewees vorig seizoen er geen problemen mee te hebben een Labyad op de bank te houden en een Lang in te zetten. Ook als druk op stond.
1 0
Aeter
Ik denk eerder dat mensen niet zo'n hoge pet op hebben van de Russische competitie. Özbiliz presteerde daar ook heel goed. Dus tja, dan ben van het niveau Özbiliz carrière-wise. Ik ben blij met de speler, maar hij moet nu niet gaan doen alsof hij een grote meneer is. Eerst presteren, dan mag je praten.
3 -2
Ferd
Ozbilic was ook een prima speler, alleen helaas structureel geblesseerd. Zonder blessures had hij bij Ajax geslaagd.
1 0
Ajax4xbestevaneuropa
Spelers van Ajax moeten altijd wat extra's hebben, helemaal aanvallers. Anders speelde ze bij willem 2 en niet bij Ajax. Ik wil echt zien van Daarom speel jij in Ajax 1. Dingen doen die anderen niet doen.
Een 7 scoren is niet genoeg bij Ajax., je moet gewoon klasse uitstralen op elk gebied waar jouw positie om vraagt. Aanvallers : Doelgericht Afmaker Goed in de combinatie Diepgang Mannetje passeren. Als ik nu kijk naar Promes die voor 15 gehaald is en met salaris zeker 20 kost, dan speelt hij leuk mee in dit Ajax. Maar niet meer dan dat. Natuurlijk is het nog vroeg en als straks Nico,Hakim etc. er bij zijn dan ga je pas het echte Ajax zien. Toch vind ik niet dat Promes goed voor de dag komt, ook niet slecht maar redelijk. Terwijl je van zo'n jongen wel wat meer verwacht met zijn leeftijd en redelijke ervaring in Europa.
Dolberg mist het gif, staat vaak niet in positie.Vandaag binnen de eerste 10 minuten 2 keer te laat voor een voorzet of niet aanwezig. Johan zei altijd, je mag een bal missen maar je moet er wel wezen. Als je er niet staat dan ben je of te vroeg of te laat. Missen kan je excuus zijn, niet op de goede plek staan of net te laat komen en je bent altijd fout Waarom kan Dolberg in een oefenpotje niet een paar keer die bal tussen de palen rammen? Zijn niveau blijft niet hetzelfde maar zakt juist. Na al die jaren bij een topclub als Ajax verwacht ik meer van een spits. Je kan je dag niet hebben, maar je moet wel gif tonen. Voor een Ajax spits moet een halve kans een goal kunnen zijn. Dingen doen die niemand verwacht. Dat overstapje van Dolberg was leuk bij de goal van Donny. Maar als dat zijn hoogtepunt is dan is het bedroevend met Dolberg.Hoort zo fit als een hoentje te zijn,weinig gespeeld vorig jaar en hele zomer hard kunnen werken. Je zal maar als jonge god als Dolberg moeten banken voor een 35 jarige zoals vorig jaar vaak. Sympathieke jongen maar tijdverspilling, hij bezet een plek in de selectie waar je gewoon iemand met kwaliteit moet hebben om te concurreren met huntelaar.
2 -2
Ferd
Drie keer gelezen maar het is zo onsamenhangend dat er geen touw aan vast te knopen valt. Wat heeft een overstapje van Dolberg te maken met het feit dat Promes onderschat wordt?
0 -1
Godenzoon24
Moest plusje zijn!
0 0
AJAXAFC1
Promes kan je niet gaan beoordelen op 2 halve oefenduels in een andere samenstelling, die jongen heeft echt kwaliteit en een drive,
Dolberg ben ik het wel mee eens die moet nu echt wel een keer doorpakken anders is het echt verspilde tijd aan het worden en word het een eendags(jaar)vlieg
2 -2
Barra
Enige wat ik echt bij hem mis is makkelijk een mannetje passeren en dat klinkt best gek voor een buitenspeler. In dat opzicht is hij geen echte flankspeler en moet hij het meer hebben van het combineren en in de 16 opduiken. Het is geen echte dribbelkoning al heeft ie wel andere kwaliteiten
2 -1
trooop
Volgens mij heb je dat verkeerd. Ik denk juist dat hij de beste 1 tegen 1-actie van de hele selectie heeft. Dribbelkoning is weer heel wat anders, dat is hij niet. Maar 1 mannetje passeren is hij juist goed in.
1 -1
Gecko
Voordeel van de twijfel
2 -1
Ajaxbrl
Is nog een mwah.. mja laat t hem maar bewijzen straks..
1 -1
Bjorn
Af en toe zie je wat van zijn klasse, maar de drang om zich te bewijzen is net iets te groot op dit moment. Moet de rust in zijn spel weer krijgen.
3 -1
Radie125
laat het zien dan komt gied
0 0