'Ajax moet altijd op zoek naar betere spelers'

FinnDekker, 18-07-2019 om 22:00, 6133 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag vindt dat Ajax nooit echt helemaal klaar is op de transfermarkt. Als er een welbekend 'buitenkansje' voorbij komt, dan moeten de Amsterdammers inspelen op die kans. Men is dus ook nog niet klaar wat betreft de transferwindow. Ook niet als Edson Álvarez al gecontracteerd is. 

'Nee, als Ajax moet je altijd op zoek naar betere spelers', vertelt de coach van Ajax aan De Telegraaf. 'Als we ergens anders een betere speler tegenkomen, dan proberen we die te halen. Er kan nog van alles gebeuren tot 1 september. Op meerdere manieren. Maar als we nog iets tegenkomen, waardoor we ons kunnen versterken dan vind ik dat Ajax alert moet zijn en daarop in moet springen. Op het moment dat je beter kunt, moet je dat doen.'

De vraag is nog of Álvarez daadwerkelijk komt, al lijkt de transfer volgens de laatste berichten in kannen en kruiken. Ajax contracteerde deze zomer reeds vijf nieuwe namen: Quincy Promes, Kjell Scherpen, Lisandro Martínez, Kik Pierie, Razvan Marin. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pieke
Bergwijn op weg naar Sevilla. Bod tussen de 30 en 32 miljoen.
0 0
Chiesaneres11
lkkr laten gaan daarheen! Marc moet dat in geen 30jaar neerleggen voor hem
0 0
ETM
Propper wordt heel vaak genoemd.
Ik zie Propper eigenlijk een beetje als een Marin, maar dan eentje bij wie je redelijk weet waar zn plafond ligt. Een vervanger van Schone, in de vorm van een evidente versterking in die rol, zie ik niet in Propper. Ik zou het aantrekken van Propper dus niet logisch vinden.
0 0
AFCAU
https://youtu.be/MoPUWcn762w

Het kijken waard, als je even wilt lachen.
0 0
FrankBeton
Aankomende jeugd niet blokkeren.

Dat gezegd hebbende, na Alvarez denk ik wel dat we geramd zitten
0 -3
ReinBurg
Laten we eens beginnen met niet meer de beste spelers met meerjarig contract te verpatsen vrijwel elk jaar
1 -6
ditisdebeslissing
die Valentijn Driessen zit weer uit zijn duim te zuigen hoor..neres zou een broodvoetballer zijn. en zal vertrekken voor meer salaris.
0 0
wolterx
Neres heeft wel eens gezegd dat hij met voetballen zijn familie wilt onderhouden toch? Kwam ook uit een armer gezin schijnt en wilt dat beter maken voor hun en volgende generaties.
1 0
Frank1978
Beweerde hij onlangs niet nog dat er totaal geen interesse voor Neres was?
0 0
ajaxxcied4life
Ja en dat Neres zijn zaakwaarnemer van niets wist over de interesse in deze jongen.
0 0
ajaxxcied4life
Ik las het ook, echt waanzinnig wat deze man allemaal uit zijn nek kletst.
0 0
NouriVandeBeek
Qua directe versterkingen moet het na Alvarez wel gedaan zijn. Er moeten openingen blijven voor de jeugd. Als er een belangrijke speler vertrekt dan is het een ander verhaal.
2 -3
ST
Dest wordt internationale top.
2 -1
Gecko
Speelde top!
Wat vonden jullie van Marin
0 0
AFCA***
Moet nog enorm wennen aan het veldspel en het tempo. Ook niet erg. Jonge jongen welke je de tijd moet geven. Nu kun je dit soort jongens rustig brengen. Als iedereen blijft zou ik beginnen met Eiting, vd Beek en Schone op het middenveld waarbij je Marin langzaam invoegt en Schone langzaam uit de basis laat verdwijnen.
0 -1
Gecko
Dan moet je Kristensen en Labyad maar snel van de hand doen
Voegen niets meer toe
4 0
Ajaxbrl
true..
0 0