'Hopelijk kan ik deze vorm zo volhouden'

FinnDekker, 18-07-2019 om 21:45, 4185 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax kan volgens Perr Schuurs tevreden terugkijken op het trainingskamp in Oostenrijk. Zowel op voetballend vlak als op het gebied van de teamspirit heeft men progressie geboekt, zo vindt de verdediger. Individueel heeft Schuurs ook stappen gemaakt. 

'Het was prima', antwoordt het talent bij Ajax TV op een vraag over de speeltijd van een uur. 'We zijn al een aantal weken bezig. Ik ben wel fit, denk ik. Ik ben blij dat ik dat merk. Hopelijk kan ik deze vorm zo volhouden.' In Oostenrijk zag Schuurs veel positieve dingen. 'De week in Oostenrijk is goed bevallen. Goede trainingen, leuke activiteiten en een betere band. We worden steeds meer een team, daar is een voorbereiding voor.'

In het nieuwe seizoen hoopt de rechtspoot op een basisplaats. Deze kans is groter nu Matthijs de Ligt is vertrokken. 'Het is heel mooi voor Matthijs. Hij heeft het verdiend. Voor mijzelf ben ik ook blij. Het is een concurrent minder. Maar hij was ook een voorbeeld. Ik ben blij dat ik met hem heb gespeeld.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
Begin hem zeker alsmaar interessanter te vinden.
Maar het is gewoon zo dat Ajax met de bakken geld die het heeft niet op 1 paard kan wedden. Ik vind de komst van een nieuwe cv wel logisch.
0 0
Bjorn
Ziet er tot nu toe erg goed uit, maar alleen Schuurs is te dun achterin. Veltman een redelijke back-up gezien hoe hij vorig seizoen speelde. Als die Mexicaan komt, kan Veltman zijn transfer maken denk ik.
0 0
AFCA***
Eens. Ook zie ik het liefst nog een echte rechtsback ala Trabelsi komen. Dest doet het prima in de voorbereiding maar kan ook vrijuit voetballen en er zijn nog geen verwachtingen van hem. Mazraoui ben ik niet zo gecharmeerd van op die positie.
0 0
Lazell
Moeten wel zowel Veltman als Kristensen weg zijn. En je blokkeert Dest de komende 3 jaar. Ik zou het gewoon zo houden en laat Dest maar boven Mazraoui uitstijgen als hij zo veel beter is. Alvarez heb je dan als noodoplossing op RB.
0 0
waynelove
Schuurs is geweldig bezig maar een concurrent is nis mis mee. De conclusie dat er geen vertrouwen in hem is vind ik onzin. Heb je ook geen vertrouwen in Tadic omdat we Promes hebben?
1 -1
***1900***
Hey, waar is Perry?!
0 0
Beffie
Ik herinner mij nog alle negatieve geluiden over Schuurs hier. Wees eens wat positiever!
Zeker m.b.t. jonge talenten.
Ook Litmanen en Zlatan hadden tijd nodig om aan Ajax te wennen. Vertonghen, Blind en de Boer werden zelfs verhuurd.
3 0
EKS
Het valt ook niet mee om in Jong Ajax iedere week maar weer uit te blinken. En dat lijkt toch nogal eens de kortzichtige maatstaf voor sommigen. Je bent nu eenmaal ook afhankelijk van het niveau van je ploeggenoten waarvan enkele over een paar jaar vast weer zullen opduiken in ploegen als VVOG. Kijk naar een Tete en Riedewald, die met nog mindere lieden in Jong acteerden dan Schuurs, maar wel opbloeiden in het eerste.

In die zin had De Ligt het wel heel makkelijk in zijn Jong Ajax tijd.
0 0
Ajax#1900
Was destijds wel terecht, want had ook gewoon moeite. Maar de mensen die hem daardoor afschreven snappen er niks van idd. We moeten gewoon wat geduld hebben. Kik Pierie idem. Daar roepen de schreeuwers ook over dat het nooit wat wordt.
0 0
3*stars*3
Precies.
Maar vergrootglas blijft maar schuiven want nu hebben sommige leden het al gemunt op Promes...
Ook Neres was destijds shit.
Enige “nieuwe” speler die kan wennen zolang hij wilt maar echt niet beter gaat worden, is Kristensen.
Magallan...Ja ik weet niet, aan ene kant heb ik hem ook bezig gezien maar kan toch niet zo zijn dat Ajax in 2 transferwindows, zo vol ging voor hem en het niet goed goed hebben gezien?
Bosz zag na de oefenpot tegen Ajax hem ook bezig en was onder de indruk geraakt van hem.

Misschien is het wel goed voor hem dat alle aandacht gaat naar Perr, Alvarez en de andere aankopen.
Zo kan hij vanuit de underdog positie misschien toch nog gaan verrassen.
Althans, dat hoop ik.
0 0
Ajaxbrl
Alvarez nog nodig?
0 0
Joseph
Zeker, voor de breedte, maar ook als extra optie zodat Blind naar de 6 positie kan.
1 0
FerdiZ
alvarez kan ook als controleur spelen, dus gewoon halen
0 0
insectenverdelg
Yup en dan vertrekt Veltman alsnog. Let maar op.
1 0
LS16
Het komt wel goed met Per. Ookal hoop ik dat Alvarez alsnog wordt gehaald verwacht ik dat Per gedurende dit seizoen stappen zal gaan maken en zal uitgroeien toch een van onze vaste cv’s. Ik herkende vandaag in Per (ja, ik weet dat het maar een oefenwedstrijd is) een paar dingen van Matthijs. Hij heeft een goede bouw voor zijn leeftijd en durft vooruit in te spelen. Daarnaast is Per duidelijk een leider.
0 0
Mokum1012
Ik vind dat hij een beter afstandsschot heeft dan Matthijs. Vandaag in de oefenpot belandde een kanonskogel van zijn voeten nog in de handen van de keeper, maar het beloofd zeker veel goeds. Ik vond hem vandaag zelfs de beste speler van het veld. Scherp en gefocust.
0 0
gi0vanni
Volgens de laatste berichten wil Alvarez naar Ajax en komt hij dit weekend naar Nederland. Hoor veel positieve verhalen over hem en nog veel meer als Magallan dus hij moet wat kunnen.
1 0
LS16
Natuurlijk bedoel ik steeds Perr i.p.v. Per. Mijn excuses.
1 0
Ruff Rhythim
Geeft niet...ging perr ongeluk...kon je niets aan doen...
1 0