De Ligt neemt afscheid: 'Genoten van elk moment'

BVeenstra, 18-07-2019 om 11:05, 3935 views, Ajax TV |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Matthijs de Ligt heeft via de officiële kanalen afscheid genomen van Ajax. De verdediger, die naar Juventus verkast, spreekt in een videoboodschap de supporters van de Amsterdamse club toe.

'Hallo Ajacieden. Ja, uhm....de dag is vandaag helaas gekomen dat ik afscheid ga nemen van jullie', zegt de voormalig Ajax-aanvoerder met een brok in zijn keel. De Ligt vertelt daarna over een prachtige periode bij Ajax. 'Ik heb tien hele mooie jaren gehad hier, heb genoten van elk moment.'

'Ik heb genoten van jullie', richt hij zijn woord persoonlijk tot de supporters en zijn inmiddels oud-teamgenoten van Ajax. 'Ik denk dat het laatste jaar geweldig was. Ik denk dat iedereen in Europa weer weet wat Ajax is en waar Ajax voor staat: jonge spelers, een mix tussen jong en oud. Ik ben heel trots dat ik deel heb mogen uitmaken van deze club en het team van dit jaar. Wie weet wat de toekomst ons brengt. Ik zie jullie snel.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schwalbino
Goed ventje. Wens hem alle succes toe!
1 0
insectenverdelg
Ciao Matthijs.

Het ga je goed en we hopen dat je snel bij een mooiere club speelt dan bij Juve. Hopen je op je 30e terug te zien om dan de jonkies bij Ajax nog is bij de hand te nemen en tot grote hoogte te laten stijgen.
1 -1
JPM
All the best, Matthijs!

Er zaten wat stront comments aan het adres van Matthijs tussen de afgelopen dagen, maar voor mij blijft hij een echte Ajacied. Hij is ook gewoon een echte Ajacied. Een van de grootste talenten die we ooit hebben voortgebracht. Pas 19, maar heeft ons al zo veel gegeven. Zo veel, dat een transfer volkomen logisch is en prima te rechtvaardigen valt.

Ik zal hem blijven volgen en hoop hem over een paar jaar in een andere competitie te mogen zien.
13 -2
Jelephi
Kan het niet beter verwoorden. Succes Matta!
7 -3