Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Raiola: 'Juventus is het beste team voor De Ligt'

BartVeenstra, 17-07-2019 om 10:25, 7865 views, Sky Sport Italia |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Mino Raiola denkt dat Matthijs de Ligt met Juventus de juiste stap heeft genomen in zijn carrière. In Italië kan de jongeling een nog betere verdediger worden, zo vertelt zijn zaakwaarnemer tegenover Sky Sport Italia.

'Het gaat er niet om welke club De Ligt het liefst wilde hebben', start Raiola. 'Juventus is het beste team voor hem. Voor een verdediger is het belangrijk om naar Italië te komen. Hier kan hij van de beste spelers ter wereld leren. Deze stap was nodig voor zijn carrière', aldus Raiola, die De Ligt de beste jonge verdediger noemt. 'Nu heeft hij tijd nodig om te laten zien dat hij ook op een ander niveau de beste is. Qua werklust en mentaliteit komt hij in de buurt van Pavel Nedved, misschien dat hij wat dat betreft nog wel beter is.'

Qua ambities doet De Ligt Raiola denken aan Zlatan Ibrahimovic. 'Het is altijd goed om aan de zijde van grote kampioenen als Leonardo Bonucci te spelen. Of Cristiano Ronaldo hem gevraagd heeft om naar Juventus te komen, moet je maar aan hem vragen. Dat weet ik niet. Over het besluit om voor Juventus te kiezen is goed nagedacht, de keuze is niet binnen een dag genomen. Het is een lang proces geweest.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Spuit11
Gadverdamme wat een achterbakse smeerlap als zaakwaarnemer.

De dag dat die onder de grond gaat, eet ik een pizza. Afgesproken.
0 0
JesperOlsen74
Die dikke pad heeft in een keer overal verstand van. Dacht dat hij alleen goed was in ruzie tussen speler en club uitlokken en het vullen van zijn zijn eindeloos diepe zakken.
Nee, ome rioolrat wet zelfs wat het beste voor een speler zijn carrière is.

Wat ik hier uit haal is dat hij van de Ligt een Zlatan wil maken: 3 jaartjes Juve en dan weer verder naar de club waar die vetklep de hoogste commissie vangt. De Ligt heeft binnen 10 jaar 3-4 topclubs versleten en mino lacht zich een bult.
Of dat goed is voor de Ligt zal hem verder jeuken.
0 0
Klaasforever
Én niet te vergeten voor Raiola zelf.
0 0
Ajax34
Sinds wanneer weet die vetklep wat goed is voor de ontwikkeling van een speler hij moet zeggen dat het het beste is voor zijn beurs, Kluivertje naar Roma brengen was zeker ook goed voor zijn ontwikkeling om maar een voorbeeld te noemen.
2 0
Spuit11
Bouy, KIshna, of Pogba zijn ook goede voorbeelden van spelers die verkeerde 'keuzes' hebben gemaakt.
0 0
MankeNelis
Hij heeft al wat carrières naar de kloten geholpen.
0 0
DiAngelo
Vind Ajax uiteraard de beste club voor De Ligt. Wanneer hij dan toch weg gaat is Juventus een goede keus, hij is nog maar 19 en krijg daar de kans om nog te groeien. Fysiek ook beter te doen dan de premier leaugue en heel blijven is het allerbelangrijkste de komende jaren. Bovendien kan hij nu nog een grote klapper gaan maken bij n transfer naar bv City of Barca. Slim gekozen !!
0 -1
Bounce77
Is het iemand al opgevallen dat die Raiola verdacht veel lijkt op die compositietekeningen van die Taghi :-)
0 0
Spuit11
We kennen het proberen? haha!
0 0
Cupmetgroteoren
Juve past ook beter bij hem dan Barcelona. De ligt is een hele goede verdediger maar technisch en opbouwend vind ik hem niet geweldig. Dan past hij beter in Italië.
0 -2
Toeschouwer
Pappegaaien show weer begonnen.
De Ligt heeft gewoon de beste keuze gemaakt ,
wordt bij Juventus nog 5x beter dan wat hij nu al is.
Dat gelul steeds over Barcelona , over 2 jaar is het over en uit bij Barca als Messi stopt.
2 -3
Ajax27
Je bent een succesvolle ondernemer...
Zal een succesvolle ondernemer proberen om meer/minder omzet voor z'n bedrijf te genereren? Zal ie proberen een groter of kleiner bedrijf te worden als ie ambities heeft om veel geld om te zetten? Probeer je als succesvolle ondernemer grote of kleine klanten/personen binnen te halen om hier zoveel mogelijk uit te halen?

Stelletje hypocriete mensen. Raiola is gewoon een zakenman. Hij heeft een onderneming met mensen in dienst en die probeert ie zo goed mogelijk te runnen met zo veel mogelijk omzet. Niet meer dan logisch toch?
0 -1
Multi
Je kan dit echter ook doen met de filosofie dat je daadwerkelijk het beste voor je cliënt wil en dat betwijfel ik ten zeerste dat hij dat ook doet. Bij hem is geld de eerste drijfveer en niet de passie om het maximale uit het talent van cliënt te halen.

Dus ik snap de frustratie wel van sommige, maar wat hij doet kan hij goed en het zijn toch de spelers die uiteindelijk voor hem kiezen; ook als hij een meester in manipulatie is.
1 0
MrPink
Voor het geld ja. dikke vetklep.
2 -1
Peterv13
Enge vent, bah !
1 0
Stibba020
Ja het best voor zijn bankrekening..
2 0
PetrusKeizer
"kampioenen als Leonardi Bonucci". Zou ik ook voor kiezen. Jongens, dit heeft echt niets met geld te maken. Wie wil er nu naast n zero als Piquet spelen?! Dan heb je in de verdediging je handen vol, en zie je Messi , Frenkie en noem al die andere losers maar op, nooit meer staan!
2 -2
Ajax#1900
Juve heeft ook gewoon een geweldige selectie hoor.
1 -2
Hans Kraay Jr.
Klopt, maar speelt allerminst het mooiste voetbal.

Ik denk dat het voor de Ligt een veel grotere uitdaging is om bij een team te spelen met veel ruimte in de rug ala Barca of MC. Waar je ook wel leert verdedigen.

Daarnaast zijn zowel de Engelse als de Spaanse competities van een hoger niveau met leukere teams om jezelf tegen te bewijzen.

Leuk hoor om 90% van je wedstrijden in een half leeg stadion te spelen.
4 0
Gooseman
Piqué.
0 0
JanTa
Nou...……, ik heb hele sterke twijfels met deze uitspraak, ik denk eerder dat Juve de enigste club was die voldeed aan de persoonlijke eisen van Raiola zelf.
6 0
Gonzalez75
"En ook voor mijn eigen bankrekening", aldus zijn zaakwaarnemer.
2 0
Welja
Zou wat zijn als hij dat niet zou zeggen.
1 0
geronimo
Ryan Gravenberch gaat hij ook naar Juve brengen , let maar op
4 -1
mgtow
Mogen ze weer flink de portemonnee trekken. Waar doet Juve het toch van.
1 0
Gooseman
Boodschappen doen bij de Jumbo! Hou je elke keer geld over.
2 0
Murtagh
Juventus is het beste team voor raiola
5 -1
geronimo
Slap gelul en dat weet hij zelf ook wel, vanaf dag 1 wist Mino al die ga ik naar Juventus brengen daar kan ik het beste cashen
4 -1
Lazell
Wist niet dat je bij Juve beter kunt cashen dan bij PSG...
0 0
Dwight
Het beste voor je wallet bedoel je?
6 -1
PJK54
De toekomst zal het uitwijzen enige wat mij bij zal blijven staan is de commissie die deze rioolrat heeft ontvangen, zelfs uit bovenstaand komt naar voren dat het niet om de speler gaat maar om de "zakkenvuller" Raiola.
5 -1
altijdwelwat
Onzin Pizzabakker, het was uiteindelijk de enige club die mee wou werken aan jou eisen !! Juventus staat zelden tot nooit onder druk in eigen land, zijn al 8 x op rij kampioen zonder de Ligt. Alsof je in Italië moet zijn om te leren verdedigen, Hoedt , Nuytinck, Karsdorp zijn nu ook allemaal topverdedigers zeker ?
11 -1
MaximilianRosse
makkelijk lullen natuurlijk als je zelf 10 mio in je zak schuift van deze deal.
3 0
lauw
Herstel Juventus betaalde het meest aan mij en de Ligt interesseert me geen pestpokke. Wat een nare man dit
10 0
Joodhannus73
Ha, ha, onder het mom van ontwikkeling je eigen portemonnee spekken. Hij komt in beginsel niet eens in de basis. Italianen leunen altijd op ervaring. Hij zal eerder rechtsback gaan spelen, dan in het centrum. De trainer gaat het duo Cellini en Bonucci niet zomaar veranderen. Die zijn ook al jaren op elkaar ingespeeld. Goede ontwikkeling als je rechtsback komt te staan, ahum. Die pizzabakker heeft het weer voor elkaar. Raiola zit diep in de reet van Agnelli. Die hebben zoveel onderlinge afspraken onder de tafel. Die rat heeft De Ligt naar Juve weten te lullen. Dat Hulshof of Molenaar dat niet hebben doorzien. Maar goed, die hebben direct en indirect ook financiële belangen. Zonde van het talent en juist jammer voor zijn ontwikkeling. Elke Italiaanse ploeg die tegen Juve speelt, zakt enorm in op eigen helft. Die spelen met 1 of 2 spitsen. Krijgt hij niets te doen. Alleen soms een counter eruit halen. Hij had beter naar Spanje of Engeland kunnen gaan. Hoe een foute zaakwaarnemer carrières verpest...
7 0
Jelephi
Ben het normaal niet eens met je trollen-reacties maar hier ben je redelijk on point. Desondanks wens ik hem succes in Italie. Trainen met Chiellini en Bonucci wordt je echt niet minder van.
2 0
megaonion
Let op mijn woorden, De Ligt zal achteruit gaan bij Juventus. Op 5 meter van je eigen goal verdedigen is het simpelste wat er is voor een verdediger, veel zal hij daar niet leren. Hij zal met geweldige verdedigers om zich heen spelen die daarnaast ook nog die 5 meter om zich heen dekken, het is daar bijna letterlijk stil staan en ballen wegschieten. en goed opbouwend voetbal spelen ze ook niet, daar hoeft hij ook niet veel bijdrage aan te leveren. Op competitie niveau zal hij ook niet worden uitgedaagd, voor april zijn ze daar dacht ik al standaard kampioen dus daar is ook niks aan. Verder is dit team zeker niet goed genoeg om CL te kunnen winnen , daar ontbreekt een filosofie en exceptionele kwaliteiten per individu.

Als ik het zo opnoem zie ik maar twee redenen om naar Juventus te gaan. Lekker weer in de zomer en geld. Verder zou je als Ajacied zijnde toch nooit bij Juventus moeten willen voetballen... ?
6 -1
Babangida83
Lekker weer ook al niet;-). Je praat over Turijn... Leuk als je van wintersport houdt.
1 0
Bounce77
Ben het gedeeltelijk met je eens, het verdedigen is daar inderdaad anders, je kunt je dus afvragen of het voor het Nederlands elftal nuttig is dat hij een heropvoeding gaat krijgen die heel anders is dan wij van de Nederlandse voetbalschool gewend zijn. Voor hem wordt het gewoon elke keer weer aanpassen aan een ander systeem in het NL 11-tal.

Er is nog een goede rede om naar Juventus te gaan en dat is (bijna) elk jaar spelen voor winst van de CL, de ambitie om die prijs te gaan pakken druipt er daar wel vanaf, zie het aantrekken van Ronaldo en nu weer De Ligt
0 0
megaonion
Ik maak een bold statement alvast, Ajax gaat ook elke jaar mee doen voor CL winst en hebben de kwaliteit om iig elk jaar ver te komen ;)
1 -1
DaNaRWaL
Jaap Stam is er ook niet slechter van geworden, al ging hij eerst naar ManU. Ik had De Ligt liever in Engeland zien spelen bij Liverpool, maar die hebben nooit echt interesse getoond.
0 0
Koekepeer
Onder Sarri zullen ze denk ik wel anders gaan spelen. De wrok die wij tegen clubs hebben speelt verder onder spelers natuurlijk nauwelijks.
1 0
DT10
Toch jammer dat hij niet is komen opdagen bij College Tour, ik had graag eens een uitgebreid interview met deze man willen zien. Het blijft een interessant figuur, of je hem nou haat of niet.
3 -1
Sluk
Nare vetzak!
6 -1
Bjorn
Het was het beste voor jouw bankrekening. Ik geloof best dat De Ligt weer een hele hoop gaat leren bij Juventus hoor, maar het meeste leer je als speler toch bij een club als Barcelona. De poorten gesloten houden met 70 meter ruimte in je rug is niet eenvoudig.

Serie A is een droevige competitie met half verrotte en lege stadions waar de traditionele topclubs ver zijn gevallen. Alleen Juve, beroemd om haar omkoopschandalen, is nog over.

Manchester City of Barcelona was het mooist geweest puur kijkend naar de competitie en speelstijl.
4 0
Sanalologo
Omdat ze de meeste commissie betalen?
3 -1
ajax4ever01
ja vooral jouw eigen portemonnee is er dikker op geworden.
5 0